- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.201
4.5 yillik buzdolabını hurdaciya 150 tl ye verdik demin
ici yepyeni gitti arçelik dolapcim . Yenisi gelecsk ya yarin ya pazartesi . Bakalim ins onu uzun sureler kullaniriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende değiştirmeyi düşünüyorum canım ne marka aldın4.5 yillik buzdolabını hurdaciya 150 tl ye verdik deminici yepyeni gitti arçelik dolapcim . Yenisi gelecsk ya yarin ya pazartesi . Bakalim ins onu uzun sureler kullaniriz
hadi gel başlayak ben p.tesi başlıyorum izine ayrıldığım kiloya inince listeye de girerimBoyle de rahat ama evet![]()
siz bidr diyrte baslayinca gorun beni
![]()
tubiii kaç kılosun söyle artıkhadi gel başlayak ben p.tesi başlıyorum izine ayrıldığım kiloya inince listeye de girerim![]()
Ay hiç bişey yapmadm desem çat kapı geldiler gelirkende karpuz getirdiler onu çıkarm ben sadece bol bol çay içtim ve nescafeneler yaptın misafirlerine bakalım
en önemlisi sen yedinmi yaptıklarından
kız o saatte ben kaçıncı uykudaydım oğluşun çok geç kalmış![]()
Ya valla bu aralar noldu bu çocuğa anlamıyorum heralde iki yaş sendromu dediklerini yaşıyoz hep konuşup ikna etmeye çalışmaktan başım ağrıyo geçen gün bi krize girdi yarım saat susmadan ağladı ya sabır testi yapıyo banamelisa- canım senin nasıl gidiyor
çok sessizsin bu aralar oğluşun izin vermiyor artık dimi
bu hafta kaç yüz gram verecen![]()
aslinda olabilir pazartesi basliyaym bende o zamana kadar menukeri fln paylasirim direk listeye girerimhadi gel başlayak ben p.tesi başlıyorum izine ayrıldığım kiloya inince listeye de girerim![]()
kız valla tartılmıyorum tartım bozuldu onu gösterecem birine , diğer tartımda çok tartıyordu zaten o yüzden çıkmıyorum üstünetubiii kaç kılosun söyle artık
allah kolaylık versin 2 yaş sendromunu bilirim pis bişiAy hiç bişey yapmadm desem çat kapı geldiler gelirkende karpuz getirdiler onu çıkarm ben sadece bol bol çay içtim ve nescafeya sorma bu aralar zombi gibi 2lere kadar durduğu oluyo sabahta 8 buçukta en geç uyanıyo
Ya valla bu aralar noldu bu çocuğa anlamıyorum heralde iki yaş sendromu dediklerini yaşıyoz hep konuşup ikna etmeye çalışmaktan başım ağrıyo geçen gün bi krize girdi yarım saat susmadan ağladı ya sabır testi yapıyo bana
Aman neyse sen dalga geç benimle sabah 63.1 çıktım bu hafta yarım kilo gitti galibasenin devlet sırrı ne durumda hala gizli mi
![]()
aynen senin diyete uyman daha kolay olur (caydırmaya çalışan dış güçler bi süreliğine yokaslinda olabilir pazartesi basliyaym bende o zamana kadar menukeri fln paylasirim direk listeye girerim
Siemensbende değiştirmeyi düşünüyorum canım ne marka aldın
Ya benimki çok inat işte o gün bende bıraktm salonda odaya geldim tamda dışarıda çıkçaktık hazırlanıym müzik açtm en sonunda duymayım diyeallah kolaylık versin 2 yaş sendromunu bilirim pis bişihuylarını felan hep değiştiriyor valla
ağlasın bırak sesi açılır
al kahveni otur ağlasın o, valla ben kafayı yiyordum en son böyle buldum çözümü (zalım ana)
hatta sesinden rahatsız oluyorum odanda ağla deyip bırakıyodum odasına, ağlama sesi yavaş yavaş azalıp 5 dk sonra özür dilerim deyip geliyordu (hee içim gidiyordu o ayrı) denemediysen dene valla bu yöntemi
kilo konusuna gelince utandırdın beni yarım kilo verdin heebenimkide devlet sırrı değil kız valla orkideye de yazdım doğru tartan (az tarttığı içinde doğru olabilir bilmiyorum
) tartım bozuldu diğerine de çıkmaya cesaretim yok p.tesi diyete başlayım cuma tartılırım artık yapacak bişey yok
O burdayken cok zor zaten araliga kdar ne verirsem oaynen senin diyete uyman daha kolay olur (caydırmaya çalışan dış güçler bi süreliğine yok) , eşin gelene kadar kilo işini halledersin
Hoşgeldin cnm . Mutluluklar dilerim . Bebişini de sağlıkla büyüt. Inş beraber vereceğiz kilolariAy kizlar neden kimseler yok burda ya
Ben de burdayımAy kizlar neden kimseler yok burda ya
Sagol canim amin insallahhhHoşgeldin cnm . Mutluluklar dilerim . Bebişini de sağlıkla büyüt. Inş beraber vereceğiz kilolari