- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.881
2 haftadır zaten 78 deyim ondan önceki 2 haftada 79 daydım . Valla tirlaticam neden benim de hiç 2 kilo 2 kilo gitmiyor ki .. gitmeyi bırak ben alıyorumgerçekten çok sınır bozucu
Canım en etkili yöntem yediğin her şeyi yazmak. Bir ısırık bile almış olsan yaz. Ben de böyle bir dönemden geçtim sonra yediğim her şeyi yazmaya başladım. Ama bir baktım bir ısırık çikolata bir parçacık kek derken kalorileri gömüyormuşum farkında olmadan.
Sen çok iyi spor yapıyorsun bir de, kas kütlen artmışsa tartıda artı görmen çok normal hatta sevinmelisin bile. Mezurayla ölçmek daha doğru olabilir senin durumunda.
Son olarak, bir kan tahlili yaptırmadıysan git bir yaptır, bir sağlık sorunun yoktur inşallah ama emin olmakta fayda var.
Aklıma bunlar geldi ama lütfen pes etme, gördük fotoğraflarını gayet ince görünüyorsun. Tartı moralini bozmasın canımm

