- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #319.361
Bu arada regl oldum inş.cumaya yansımaz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam tersine olmaz isem yansıyor olursan zaten tam tersine ödemler gitmiyor mu? Ben ondan biran önce olmak için dua ediyorum inslh bende bugün oluşumda cumaya düşerim diyeBu arada regl oldum inş.cumaya yansımaz![]()
Ben unutmuşum kendimi tanıtmayı bilmeyen arkadaşlar içün
28 yaşındayım 2 çocuk anasıyım oğlum 10 kızım 1.5 yaşında.doğum sonrası kalan kiloları ilk 4 ayda verdim hamile kaldığımda 88 kiloydum
103 ile doğum yaptım.
ilk hedef 65 sonrası gelicek InsaAllah
![]()
Eline sağlık kaptanım ❤ teşekkür ederizliste güncellendi arkadaşlar herkes ordan bakıp eklesin sporlarını
Sagol canimMuthis kilo vermişsin valla kaç ayda verdin cnm 103 den 71 e
Şuan karnım taş gibi sis ödem gidiyor da ilk günler sis oluyorum ben .inş.s3nde olursun cnm bi an onceBen tam tersine olmaz isem yansıyor olursan zaten tam tersine ödemler gitmiyor mu? Ben ondan biran önce olmak için dua ediyorum inslh bende bugün oluşumda cumaya düşerim diye
Canım işte regle olmasan bu şiş halinde kalacaktın ama şimdi regle olunca cuma reglenin 4.günü olacak ve tüm şişlikler gitmiş olacak bende şuan ondan şiş im ve bu gece yada yarın olursam cumaya kadar tüm ödemi filan atarım güzel olur inşlhŞuan karnım taş gibi sis ödem gidiyor da ilk günler sis oluyorum ben .inş.s3nde olursun cnm bi an once![]()
Çok iyi gitmiş valla bnm 3,5 ayda 13 gitti . Senn daha hızlı olmuş tebrikler . Boyun kacSagol canim❤20 kilo ilk 4 ayda gitti gerisi yavaş bazen alarak vererek devam etti.1 senedir diyetteyim işin açığı
![]()
Canm tekrar baktım doğru alıntılamışım sen yazmışsın 60.1 im diye60.1 im bugun itibariyle![]()
![]()
Dikkat dikkat
spor eklenen puanlar düzenlemeler:
Lisle 5k normal lisle ile aynı puan yani =3puan
Daslar(oryantel,hip-hop,roman,tempolu olan latin dansları vb. ) = 3.5 puan
Pump it =4puan
Tae bo= 3puan
Aerobik= 2.5 puan
Alıntı
Aynen cnm doğru söylüyorsun bi an önce sende olursun inş.❤Canım işte regle olmasan bu şiş halinde kalacaktın ama şimdi regle olunca cuma reglenin 4.günü olacak ve tüm şişlikler gitmiş olacak bende şuan ondan şiş im ve bu gece yada yarın olursam cumaya kadar tüm ödemi filan atarım güzel olur inşlh![]()
Tesekkur ederim canim kilo yuksekken cabuk gidiyor. Boyum 1.65Çok iyi gitmiş valla bnm 3,5 ayda 13 gitti . Senn daha hızlı olmuş tebrikler . Boyun kac
Hdf 69 ben niye seni hep 59 diye hayal ettim acaba8.6 kilo sonra hedefimdeyimm az mi kaldı netemmuz sonu 73 olsam ağustos sonu 69 olsam ohh miss insallahyaa
Yokya bnm.boy 176 ama çok yavaş verdim hep 500 gram 600 gram arada 1 kilo . Boyuna göre 50 ile 65 arası çok iyi durur valla ins hedefine ulaşırsın ulasirizzTesekkur ederim canim kilo yuksekken cabuk gidiyor. Boyum 1.65
Ah ah nerde o günlerHdf 69 ben niye seni hep 59 diye hayal ettim acaba![]()