- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #319.601
senin regli hep gecikiyor zaten bekleyip strese girme bence .kiloyu korumayı başarmışsan bravo valla sana. manavgata da gitmişsiniz bizde düşünüyoruz manavgata gitmeyi tabi belli olmaz bizim sağımız solumuzKilo verdikçe incelir canım merak etmeBen Antalyaya gitmeden bir kaç gün önce listeden izin almıştm 10gün tatil yaptm dönelide bir kaç gün oldu ama 15gün de diyet dışı beslememde abartmamakta çalstm sporu da full yapm tatilde daha da çok yaptm hatta canm biraz daha inceldim de kiloyuda korumuşum canım 63.2 ile izne ayrılmıştım kuzum ve dün den beri reglemi bekliyorum gelmedi hala ama genede tarldm bu sabah da 63.5 du

sen hafta sonu bozarsın ben senden 1 kilo aşağı düşerim o açık kapanırhiç te bile senden zayıfım
bende yarışma tartımdan 1 kilo fazla tartan tartımla tartılıyorum lütfen bu ayrıntıyı atlamayalım
![]()

spor candır canım.maşallah bu ara süper gidiyorsun spor konusunda listeye de uyuyorsunkızlar öğlen yürüyüşe çıktım 1.5 saat hızlı tempoda yürüdüm
bu sefer olacak bu iş inanıyorum, beni az çok tanıyanlar bilir diyete çok sadık kalırım ama spor yok abi yapamazdım ama şimdi 3 gündür bana göre çok bile yapıyorum yani
![]()