Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun :KK36:
Herkese booll yağ yakmalı :KK6:
kas,direnç,kuvvet arttırmalı 💪
Boll booll kilo düşüşü sağlamalı iyi sporlar diliyorum
❤❤❤❤❤❤❤❤
Hadi bakalım sporcularım gelsin puanlar gitsin yağlar kim tutar biziiii... :KK55:

**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =
Mavi95 =
berkas =
orkide1453 =
SchonerDuft =
yellow girl =
tgb1907 =
Silent Scream =240
antiaging =
cakilinannesi =
dugi =
Verano_porteno =
Buki_89 =
Dlrykc =

Arkadaşlar başka listeye girmek isteyen varsa yada listede bu hafta yarışmak istemeyen varsa haber versin lütfen

evet ben o cümlkeyi ağlama olarak algıladım
Sana kalmis birsey ben oyle bir cumle kurmadim canim madem diyeti bozmadin duzenli uyguluyorsun o kadar uyariya ramen neden menuler yok
Cok iyiyse neden paylasmadin zaten kilona takilmamizin nedeni de menu paylasmaman yardimci olamiyoruz ki sana
Ortada ne yedigine dair hic birsey yok tugbaFB tugbaFB uyardi yellow bundan sonra menuleri duzenli paylas dedi yok yine ayni hic paylasmadin madem o kadar mukemmel neden paylasmiyorsun...

orkide1453 orkide1453 bu zamana kadar hep uyardik hep birseyler soyleyip gecistirdin hep bir bahanen vardi canim
Migrenin olmasi menu paylasmana engel degil ki bak mesajlarin.
hep gecistirdin
Hep de diskalifiye et dedin birsey yapmadin yine bildigini okudun yine menu paylaşmadın
Fazlasiyla tolerans gosterip bekledik
2019-07-08_18.41.33.jpg
2019-07-08_18.43.47.jpg2019-07-08_19.17.18.jpg2019-07-08_19.24.08.jpg

❤❤❤❤❤❤❤❤
Hadi bakalım sporcularım gelsin puanlar gitsin yağlar kim tutar biziiii... :KK55:

ucukgenclik =
Mavi95 =
berkas =
orkide1453 =
SchonerDuft =
yellow girl =
tgb1907 =
Silent Scream =240
antiaging =
cakilinannesi =
dugi =
Verano_porteno =
Buki_89 =
Dlrykc =

Arkadaşlar başka listeye girmek isteyen varsa yada listede bu hafta yarışmak istemeyen varsa haber versin lütfen

blonde ambition blonde ambition toplam 449.5
1000 tane ip atlama 200 puan
4500 adim 67.5 puan
2 dk kosu 33 dk tempolu yürüyüş 90.5 puan
10 dakka eliptik bisiklet 40 puan
7 dakika spinnig 31.5 puan
10 dakika makinalar ile ağırlık 20 Puan

❤❤❤❤❤❤❤❤

ucukgenclik =
Mavi95 = 449.5
orkide1453 =
SchonerDuft =
yellow girl =
tgb1907 =
Silent Scream =240
antiaging =
cakilinannesi =
dugi =
Verano_porteno =
Buki_89 =
Dlrykc =

orkide1453 orkide1453 bu zamana kadar hep uyardik hep birseyler soyleyip gecistirdin hep bir bahanen vardi canim
Migrenin olmasi menu paylasmana engel degil ki bak mesajlarin.
hep gecistirdin
Hep de diskalifiye et dedin birsey yapmadin yine bildigini okudun yine menu paylaşmadın
Fazlasiyla tolerans gosterip bekledik
Eki Görüntüle 2286608
Eki Görüntüle 2286609 Eki Görüntüle 2286610 Eki Görüntüle 2286611
Keşke benim yanımda arkadaşım olsaydın da bunlar doğru mu yalan mi gorseydin ben diskalifiye konusunda da çok samimiydim sağolsun tuba kilo vermeyi çok istediğimi bildiği için böyle elenmemi istemedi vicdanım çok rahat elimden geleni yaptım ama gitmedi mi gitmiyor umarım sen ne migreni ne de kilo verememeyi yaşamazsın menü paylaşmamak tamamen kendi tercihim migren oldu menü paylaşmadım değil c9k uğraştirdim seni kusura bakma burda da bu kadar polemik hiç tarzım değildi cidden rahatsız oldum söyleyeceğim çok şey var da neyse

Keşke benim yanımda arkadaşım olsaydın da bunlar doğru mu yalan mi gorseydin ben diskalifiye konusunda da çok samimiydim sağolsun tuba kilo vermeyi çok istediğimi bildiği için böyle elenmemi istemedi vicdanım çok rahat elimden geleni yaptım ama gitmedi mi gitmiyor umarım sen ne migreni ne de kilo verememeyi yaşamazsın menü paylaşmamak tamamen kendi tercihim migren oldu menü paylaşmadım değil c9k uğraştirdim seni kusura bakma burda da bu kadar polemik hiç tarzım değildi cidden rahatsız oldum söyleyeceğim çok şey var da neyse
Benimde migrenim var hemde her ay regli zamanlarjnda istisnasiz 2 3 gun tutan
Menu paylasmamak kemdi tercihimiz de olan birsey olamaz ki kurallari herkes istedigi gibi degistirsin o zaman.
Ayrica yalan demedim hep carpitiyorsun laflarimi :KK57:
Cok uzadi bu konu artik yazmayacagim yeter bu kadar gerginlik kurallar belli

ucukgenclik =
Mavi95 = 449.5
orkide1453 =
SchonerDuft =
yellow girl =
tgb1907 =
Silent Scream =240
antiaging =
cakilinannesi = 270
dugi =
Verano_porteno =
Buki_89 =
Dlrykc =

yoo 500gr artıdayım cnm ama listede olunca mıdır nedir geçen hafta en az bir verecektim çünkü pazartesi 61.00 dım salı birden arttı spor da yaptım gitmedi sonra haftasonu bozdum düşün +500 geldi nasıl bi bünyeyse listeye uygun bi eleman değilim
Şuan saçmalamışsın bunu başkası için kendi sağlığın için vereceksin. Sen yoksa kilo vermek istemiyor musun?:eek:

Umutsuzluğa arada kapılmıyorum desem.yalan olur ama pes etmeyeceğim. KaSimda kaynımın dugunu varrdi onun dugununde giydigim elbise simdi bsya baya bol geliyor . Kinasinda giydigim sıkıyordu şimdi bol bile geliyir xl xxl taytlarim artik giyemiyorum cok bol . Eteklerinin 3 unu terzide daralttirdim oysa ben zsten 78 lerdeydim.hep ama sporlu 78 olmak baskaymis görüntüm çok.duzeldi . Zayıflamak daha çok kilom var ama yinede çok güzel.seymis . 90 kiloya hayatımda hiç çıkmamıştım ama 88 lerde 1 yıl kaldım . Kendime kızıyorum ve şaşırıyorum 88 de nasıl durabilmişim nasıl içim rahat etmiş. Ve nasıl 5 6 kilo verip hep devamında duraklama döneminde sabretmeyip kilo veremiyorum diye bırakıp hep fazlasıyla onları da geri almışım hiç mi aklim.yokmus nasil.beklememisim sabretmemisim . Her biraktigimda kat kat geri almism . 24 yasindayim 20 yasindan beri 80 lerde nasil gezmişim . Oysa 176 boyum var ve benim.bu yaşta manken gibi olmam gerekirken ben 80 lerde şişko şişko gezmişim . Şimdi 77 78 lerde bırakırsam gene 80 e çıkar elbet o kilo o yüzden 69 u göreceğim bu sefer
Hep böyle ol işte canım. Spor yaptıkça sen kendine güveninde artacak daha mutlu olacaksın canım. Hem bak ne güzel değişim olmuş hep daraltmışsın bundan daha güzeli var mı abiyelerin bol gelmeye başlamış. Maşallah kızımıza nazarları değenin gözleri çıksın. :KK15::KK200:

Çok.hirsli zayıflamak için çok istekliyim diyete yeni başlamış daha hiç kilo verememiş biri gibiyim ilk.gunku kdr heyecanlı 🤣🤣🤣 zayıflayacağım zayiflayacagizz .
Mucize şeylere gerek yok mucizeyi biz yaratacağız . Sadece iştah kontrolü ve biraz sporla o kilolar gidecek vücudumuz bizi değil biz onu yöneteceğiz
İşte bu ya biz vücudumuzun esiri olmayalım.

Hep böyle ol işte canım. Spor yaptıkça sen kendine güveninde artacak daha mutlu olacaksın canım. Hem bak ne güzel değişim olmuş hep daraltmışsın bundan daha güzeli var mı abiyelerin bol gelmeye başlamış. Maşallah kızımıza nazarları değenin gözleri çıksın. :KK15::KK200:
Sağol cnm sizde süpersiniz hep beraber diyet ve spor yapmak çok güzel . Beraber yiyemiyoruz :KK48:dertlesiyoruz muhabbet ediyoruz sıcakta spor yapıyoruz . Iyi ki varsınız ❤❤

Back
X