- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #327.101
Mükemmeli istiyorum aynenMukemmeli istiyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mükemmeli istiyorum aynenMukemmeli istiyoruz![]()
Olcak olcak bu kadar vermisiz geriside gelir insallah1 kilocuk verirsin canım ya eylüle kadar hadi bakalım inşallah biran önce veririz de sen 56 yi görmekten ben 54 u görmekten kurtuluruz![]()
Haftaya hep beraber detoks yapalm baksyim nolcak bn patates alayimda bol bolMükemmeli istiyorum aynenonun için 12.5 kilo daha verip 62 olmam lazım
ama.ben daaha 69 bile olamadım ama olucam
Alisinda duzelirsin canim agir gelmistir ne kadar hareket edersen et biraz fazlasini yapinca hemen hamlik oluyo vucuttaSpor 2 kere olunca günde bugün sporu bırakın surdan şuraya yürürken bile heryerim ağrıyor iflas etmiş gibiyim . Tüm gun yattım . Sadece 20 dk bölgesel çalışıp 200 ip atladim
Yarın sekizde uyanırsanız bil ki nazarm değdi ahahahhaBiz 12 de uyandikayy bi uykumu almisim ki sorma
Caktirmadan zayifliuosn kuzu
İs yap is spor da olabilir
Rakibim tırt cıkti kaptanlarw duyurulurbende 56.4 üm inmiyoda cikmiyoda bubhafta sabit kalcm gsliba
![]()
O zaman salı günü kabak savaşları başlıyooorrr ahahahha
Tabiki canım gelir önemli olan bu son kiloları vermek zatenOlcak olcak bu kadar vermisiz geriside gelir insallah![]()
Onlarida vereceksiniz insallahTabiki canım gelir önemli olan bu son kiloları vermek zaten![]()
Sadece merdivenleri inip ciksan yeter o zamanSu merdivenler olmasa bende yuruyuse cikcm da bebeyle in cik cok yoruluyom
belkide listeden cikmak istrmiyoruzdr
Nice mutlu yillara caniim❤ valla bnde denedim gecen ama gercktn o zmnki gibi durmuyohadi bn dogum yaptm senin ne degisti ki de ayni durmuyo
![]()
Inşallah bu aralar hastalanacam o biter bitmez şu patates diyetini yapacam kararliyim evdeyim zaten çalışsam zor olurdu ama evdeyken çok sıkıntı yasamam diye düşünüyorum benimle başlamak isteyen olursa başlayabiliriz birbirimizi gaza getiririz belki birazOnlarida vereceksiniz insallahyoksa benim gibi kart aday olursunuz
mezun oldum ama hala yedek listesindeyim
![]()
Canım biz B Baharyagmuru35Inşallah bu aralar hastalanacam o biter bitmez şu patates diyetini yapacam kararliyim evdeyim zaten çalışsam zor olurdu ama evdeyken çok sıkıntı yasamam diye düşünüyorum benimle başlamak isteyen olursa başlayabiliriz birbirimizi gaza getiririz belki biraz![]()
Ben pek kabak sevmiyorum canım 3 gün üst üste yersem midemi düşünmek istemiyorumCanım biz B Baharyagmuru35
melisa- ile salı günü kabak detoksuna başlıyoruzz. İsterseniz
kaptinn le siz de katılın bize beraber yapalım. Gerçi sanırım kaptin patates detoksu yapmak istiyor. Nasıl istersenizz
![]()
Tamamen yerlestiniz mi canimInşallah bu aralar hastalanacam o biter bitmez şu patates diyetini yapacam kararliyim evdeyim zaten çalışsam zor olurdu ama evdeyken çok sıkıntı yasamam diye düşünüyorum benimle başlamak isteyen olursa başlayabiliriz birbirimizi gaza getiririz belki biraz![]()
Yok canım daha yerleşemedik apartta kalıyoruz hala tuttuğumuz evdeki eski kiracılar daha evi bosaltmadi eşyalarımız Mersinden gelecek daha gelmedi. Yani hala göçmen gibiyiz bi yerlessek rahatlicamTamamen yerlestiniz mi canim
Ne detoksu yapıyoruzYarın sekizde uyanırsanız bil ki nazarm değdi ahahahha
O zaman salı günü kabak savaşları başlıyooorrr ahahahha![]()
Inşallah bu aralar hastalanacam o biter bitmez şu patates diyetini yapacam kararliyim evdeyim zaten çalışsam zor olurdu ama evdeyken çok sıkıntı yasamam diye düşünüyorum benimle başlamak isteyen olursa başlayabiliriz birbirimizi gaza getiririz belki biraz![]()
Aynen detoks çağrımı yaptım ona tamam derse kızlarla salı başlıcaz detoksa
Bende salı yada salı sonrası regle olucam canm ondan salı yapılcaksa bana hurma uyarAynen detoks çağrımı yaptım ona tamam derse kızlarla salı başlıcaz detoksa![]()
Ama hasta olunca şişkinlik falan olur belki istediğin kiloyu veremezsin motivasyonunu düşürür belki. Bode hastayken insan çok yemek yemek istiyor en azından ben öyleyim ama sen bilirsin yinede canım istersen hep beraber başlarız detokslaraBende salı yada salı sonrası regle olucam canm ondan salı yapılcaksa bana hurma uyartarçın hurma filan tam tatlı ihtiyacımı karşılamış olurum bende hurma detoksu yapayım ozman
![]()