Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor 2 kere olunca günde bugün sporu bırakın surdan şuraya yürürken bile heryerim ağrıyor iflas etmiş gibiyim . Tüm gun yattım . Sadece 20 dk bölgesel çalışıp 200 ip atladim
Alisinda duzelirsin canim agir gelmistir ne kadar hareket edersen et biraz fazlasini yapinca hemen hamlik oluyo vucutta

Biz 12 de uyandik 💃💃💃 ayy bi uykumu almisim ki sorma :KK70:

Caktirmadan zayifliuosn kuzu :KK70:

İs yap is spor da olabilir :KK70:

Rakibim tırt cıkti kaptanlarw duyurulur :KK70::KK70::KK70: bende 56.4 üm inmiyoda cikmiyoda bubhafta sabit kalcm gsliba 🙄
Yarın sekizde uyanırsanız bil ki nazarm değdi ahahahha 😂😂
Canım salı diyoruz uygun mudurr? :KK37:
melisa- melisa-
O zaman salı günü kabak savaşları başlıyooorrr ahahahha 😂

Su merdivenler olmasa bende yuruyuse cikcm da bebeyle in cik cok yoruluyom :KK70:

:KK70::KK70: belkide listeden cikmak istrmiyoruzdr :KK70:

Nice mutlu yillara caniim❤ valla bnde denedim gecen ama gercktn o zmnki gibi durmuyo :KK70: hadi bn dogum yaptm senin ne degisti ki de ayni durmuyo :KK70:
Sadece merdivenleri inip ciksan yeter o zaman :deli:

Onlarida vereceksiniz insallah :KK37:yoksa benim gibi kart aday olursunuz :KK70:mezun oldum ama hala yedek listesindeyim :deli::KK53:
Inşallah bu aralar hastalanacam o biter bitmez şu patates diyetini yapacam kararliyim evdeyim zaten çalışsam zor olurdu ama evdeyken çok sıkıntı yasamam diye düşünüyorum benimle başlamak isteyen olursa başlayabiliriz birbirimizi gaza getiririz belki biraz 😂😂

Inşallah bu aralar hastalanacam o biter bitmez şu patates diyetini yapacam kararliyim evdeyim zaten çalışsam zor olurdu ama evdeyken çok sıkıntı yasamam diye düşünüyorum benimle başlamak isteyen olursa başlayabiliriz birbirimizi gaza getiririz belki biraz 😂😂
Canım biz B Baharyagmuru35
melisa- melisa- ile salı günü kabak detoksuna başlıyoruzz. İsterseniz kaptinn kaptinn le siz de katılın bize beraber yapalım. Gerçi sanırım kaptin patates detoksu yapmak istiyor. Nasıl istersenizz :KK37:

Canım biz B Baharyagmuru35
melisa- melisa- ile salı günü kabak detoksuna başlıyoruzz. İsterseniz kaptinn kaptinn le siz de katılın bize beraber yapalım. Gerçi sanırım kaptin patates detoksu yapmak istiyor. Nasıl istersenizz :KK37:
Ben pek kabak sevmiyorum canım 3 gün üst üste yersem midemi düşünmek istemiyorum 😂 ama kaptinn kaptinn isterse salı başlarız siz kabak bizpatates yaparız ikiside 3 gün ikiside detoks sonuçta 🤷‍♀️

Tamamen yerlestiniz mi canim

kaptinn kaptinn de patates yapmak istiyor canım beraber yapabilirsiniz :KK66: bende kabak hiç sevmem ama patats detoksunu ve hurmayı severek yapıyorum ;) size belki bende katılırım patates yada hurma yaparak

Aynen detoks çağrımı yaptım ona tamam derse kızlarla salı başlıcaz detoksa 🙈
Bende salı yada salı sonrası regle olucam canm ondan salı yapılcaksa bana hurma uyar :KK66: tarçın hurma filan tam tatlı ihtiyacımı karşılamış olurum bende hurma detoksu yapayım ozman :KK66:

Ya kızlar alışveriş yapayım dedim hiçbirşey almadım elbiseler çok yakışıyor ama askılı benim de sırt yagli kollar kalın elbiseler üstü o yüzden iyi durmuyor . Mini etekler çok iyi oluyor ama üstüm çok kalın

Bende salı yada salı sonrası regle olucam canm ondan salı yapılcaksa bana hurma uyar :KK66: tarçın hurma filan tam tatlı ihtiyacımı karşılamış olurum bende hurma detoksu yapayım ozman :KK66:
Ama hasta olunca şişkinlik falan olur belki istediğin kiloyu veremezsin motivasyonunu düşürür belki. Bode hastayken insan çok yemek yemek istiyor en azından ben öyleyim ama sen bilirsin yinede canım istersen hep beraber başlarız detokslara💃💃

Back
X