- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #332.901
Gözün aydın canım bu hafta 1 kilo inersin sen büyük ihtimal ile.Bn 2 aydır olmuyodum ya acayip sistim bı görsen![]()
Bizim burda sıkıntı yok şimdilik acil vergi dairesine gitmem gerekti. Yoksa kendimi manava atacaktım sizin yok demenizden nasıl tırstıysamburada uzun zamandır yeni güneş çıktı. Kendimi temizliğe adıyorum bugün. Öğleden sonra dasiderolites gibi yeşillik aramaya çıkacam. Avcı toplayıcı atalarımızdan bir farkımız yok bugünlerde
Yeşilliği 2 hafta saklıyorum.İyi diyelim iyi olsun canım senden naber olmamasına çok şasırdım sebze meyvede belli bir şekilde alınır bozuluyor sonuçta nasıl stokluyor millet anlamıyorum sebze meyveden yana sıkıntı yok burada şimdilik bitince hemen doluyor umarım daha fazla sürmez böyle herkes normal hayatına döner![]()
Bir kapaklı saklama kabının altına kağıt peçete seriyorum ayikladigim yeşilliği düzgünce diziyorum üstüne de kağıt peçete seriyorum yenilecek kadar yıkıyorum. Marulu da gazete sar . Ortalama 2 hafta taze kalıyor. Patlıcan kabağı da öyle yapıyorum.
Hava değişiminden de oluyor aslında kuzum benim de kasiklarim ağrıyor. Ama üşüttüm ben biliyorumSelam kızlar nasılsınız ben yeni kahvaltımı yaptım hala kasiklarim belim ağrıyor geçen ay çok fazla regl olamadım bende bu ay fazla olacak gibi