- Konu Sahibi Pinarbartu
- #7.721
yalnız kaldım bende çıkayım bari sonra gelirim tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seda canım ayrılıyomusun bu hafta hedefini beklemicenmi şeker
ıyı geceler tatlı ruyalar canımçok uykusuzum kızlar yazılanlara bakayım diye geldim birde siyah uğradımı merak ettim..çıkıp yatacam iyi geceler herkesee
Allah kabul etsın canım, ınsallah devamlı kılarsın bırkac gun kıldık sonra zaten bırakamazsın.. bende 10 yıldır falan namazımı kılıyorum sukur...çok sevindim şeker..
darısı bizlerin başına..bende yatıcam sabah erken kalkıyorum..
yatsıyı bekledim okundu şimdi..namazımı kılıp kuran okur öyle yatarım..
bugün başladım şekerler namaza..devamı gelir inşallah dua edin olurmu
slam canlarım.akşam 1 küçük kase nohut yemeğive söğüş salata yedim.yatmadan da sirkeli us içerim artık.
ya arkadaşlar bugün benim belden üztü çok şiş inananmadım kendime.neden olabilir ama.zencefilli çay felan yaptım içtim ama bişey yok.bakalım yarın sabha inecxekmiyim.
çok sevindim şeker..
darısı bizlerin başına..bende yatıcam sabah erken kalkıyorum..
yatsıyı bekledim okundu şimdi..namazımı kılıp kuran okur öyle yatarım..
bugün başladım şekerler namaza..devamı gelir inşallah dua edin olurmu
kızlar nasılsınız fırsat bulup giremedim ben yine misafir kaidelerindeyim çok dikkat edemiyorum ama egzersiz yürüyüş yapıyorum bu haftam böyle geçer artık geçmişi tam okuyamadım uykum geldi yarın nasipse görüşürüz öpüyorum
tuğbacım ben zencefili hiç kullanmadım çok yararlıymış soğuk algınlığına falan benimde büyük oğlum çok hassas zencefil içirmek istiyorum ban abir bardağa nekadar koyduğunu yazarmısın mesela ıhlamurun içine koysam nekadar ölçü koyım nette baktım 1 grm falan bahsediyor ama 1 gr nekadar olurki
her sene çocuklara grip aşısı yaptırıyodum bu sene bronko vaxom diye bir ilaç kullandım 10 gün kullanıp 20 gün ara ile 3 dönem kullanılıyo. çok iyi geldi.immün sistem güçlendiricisagol canım gece gunduz hıc kapatmadım ıkı gundur bıraz daha ıyı bal verdım aksam da yogurtlu nanelı tavuk corbası yaptım içtı allahtan...bırazda bana cok duskun bır cocuk...neyse şu kışı atlayaım ınsallah ılerlemeden cıgerlerıne ınmeden...seneye kışa artık bagısıklık sıstemı ıcın igne ve ilaca baslıycaz doktor kontrolunde...allah kımseye vermesın cok zor bır olay...
sabah sporu daha faydalı ben hep dıyorum aksam bız ancak gun ıcınde yedıklerımızı yakıyoruz...
yenı gelen arkadaslar bu hafta sıze cok iş dusuyor...
ben yıne gelırım...öptum kızlar