Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

seda canım ayrılıyomusun bu hafta hedefini beklemicenmi şeker

iyi etmişin şeker
neyse evi toparlarken de bayağı ter atarsın artık

çok uykusuzum kızlar yazılanlara bakayım diye geldim birde siyah uğradımı merak ettim..çıkıp yatacam iyi geceler herkesee

seda canım ayrılıyomusun bu hafta hedefini beklemicenmi şeker

canım test felan yaptırdım yağ oranım herşey normal çıktı 58e inmemem gerekiyormuş sağlıksız olurmuş birde görünüş olarak şimdiki halimden daha zayıf olmak istemiyorum zaten boyum uzun 38bedenden düşük olmak istemiyorum artık sporla kilomu korumak istiyorum gerçi buhaftada 1kilo felan veririm çünkü yediklerime hala dikkat ediyorum haftaya sadece spor yapacam yani tabi gene dikkat edecem 7den sonra asla bişey yemek yok ama bukadar kasmamaya çalışacamm tatlımm hedefime ulaştım yani şeker :lepi:

çok sevindim şeker..
darısı bizlerin başına..bende yatıcam sabah erken kalkıyorum..
yatsıyı bekledim okundu şimdi..namazımı kılıp kuran okur öyle yatarım..
bugün başladım şekerler namaza..devamı gelir inşallah dua edin olurmu

slam canlarım.akşam 1 küçük kase nohut yemeğive söğüş salata yedim.yatmadan da sirkeli us içerim artık.
ya arkadaşlar bugün benim belden üztü çok şiş inananmadım kendime.neden olabilir ama.zencefilli çay felan yaptım içtim ama bişey yok.bakalım yarın sabha inecxekmiyim.

çok uykusuzum kızlar yazılanlara bakayım diye geldim birde siyah uğradımı merak ettim..çıkıp yatacam iyi geceler herkesee
ıyı geceler tatlı ruyalar canım
buarada bugun tvde duydumda yesıl cayı aksam ıcmıyecekmıssın uykusuzluk yapıyormus ıcınde kafaın oldugu ıcın
bende hep aksamları ıcıyordumda-tatlicadiarzu-
çok sevindim şeker..
Allah kabul etsın canım, ınsallah devamlı kılarsın bırkac gun kıldık sonra zaten bırakamazsın.. bende 10 yıldır falan namazımı kılıyorum sukur...
slam canlarım.akşam 1 küçük kase nohut yemeğive söğüş salata yedim.yatmadan da sirkeli us içerim artık.
ya arkadaşlar bugün benim belden üztü çok şiş inananmadım kendime.neden olabilir ama.zencefilli çay felan yaptım içtim ama bişey yok.bakalım yarın sabha inecxekmiyim.

canım fazla tuzlu bırseyler yedıysen olmustur yada adet gunun falanmı yaklasdıkı-tatlicadiarzu-

kızlar nasılsınız fırsat bulup giremedim ben yine misafir kaidelerindeyim çok dikkat edemiyorum ama egzersiz yürüyüş yapıyorum bu haftam böyle geçer artık geçmişi tam okuyamadım uykum geldi yarın nasipse görüşürüz öpüyorum

tuğbacım ben zencefili hiç kullanmadım çok yararlıymış soğuk algınlığına falan benimde büyük oğlum çok hassas zencefil içirmek istiyorum ban abir bardağa nekadar koyduğunu yazarmısın mesela ıhlamurun içine koysam nekadar ölçü koyım nette baktım 1 grm falan bahsediyor ama 1 gr nekadar olurki

çok sevindim şeker..

ayyy inan çok mutlu oldum akrebim.hayırlı olsun.cenabı mevla ahsenil kabul ile kabul ,ibadetini daim etsin inşallah.kıldığın namazlar kabei muazzamada rasulullahın huzurunda kılınana namazlardan olsun inşallah.başlamayı nasip eden rabbim devamınıda getişrmek nasip etsin.Şeniz

kızlar nasılsınız fırsat bulup giremedim ben yine misafir kaidelerindeyim çok dikkat edemiyorum ama egzersiz yürüyüş yapıyorum bu haftam böyle geçer artık geçmişi tam okuyamadım uykum geldi yarın nasipse görüşürüz öpüyorum

tuğbacım ben zencefili hiç kullanmadım çok yararlıymış soğuk algınlığına falan benimde büyük oğlum çok hassas zencefil içirmek istiyorum ban abir bardağa nekadar koyduğunu yazarmısın mesela ıhlamurun içine koysam nekadar ölçü koyım nette baktım 1 grm falan bahsediyor ama 1 gr nekadar olurki

oooff haysem off nolcak bu misafirlerel halimiz demi.çbenim de öyle yaa.ya gelen oluyom yada zorla çağırıyolar.gitmesem de darılıyolar.vallaha bizm orda bu kadar çok gezilmezx.ama burda insanlar hep iç içe.
canım zencefil sormuşsun ama bende kök halinde aldım.bana aktar hepsini koyma parçala yoksa acı olur dedi ama ben 4-5 sbardaklık yaptığım için acı gelmedi.üstelik içine tane karabiber 4-5 karanfil 1 kabuk tarçın bi tutam ıhlamutrda koyuyorum.biraz uydurmasyoın oldu anlıycağın.ama ben kışın öksürürken eşim 1 bardak suya 1 çay kaşığı koyuyodu toz halinde olanı ama o çok zor içmesi.hem acı hem tox olunca biraz mide bulandırıcı.yani nekadar konulcağını bende bilmiyorum açıkcası.bern zencefili yağ yaktığı için içiyorum.
haaa buarada oğlunada geçmiş olsun canım.

ayy sorma sibelim yaaa bende çok merak ediyorum siyahı.inaşşalh herşey yolundadır.allahım yardımcısı olsun inşallah.derdi veren rabbim dermanınıda versin.

gunaydın arkadaslar...

bugun hava harıka...allaha sukurler olsun bugunde hayattayız yasıyoruz sevdıklerımız yanımızda...

dun benım evlılık yıldönumumdu...kızımı kontrole göturduk allahtan cıddı bıseyı yokmus..sonra yemege gıttık valla yedım ama cok pısman oldum...sonra eve geldım...önce ısınma hareketlerı sonra mekık , bacak kaldırma , şınav sonra ev işi yaptım ama ııııı dırek kılo olarak gerı döndu...

bugun sıfırdan basladım ay artık sınır geldı...elma yedım portakal suyu ıctım öglen ve aksam atıstırma yapıcam karar verdım...

neyse görusuruz sonra ben bıraz sıtelerı gezeyım...

gunaydin arkadslar!!!!! destinam allaha bin kere sukur halimize haklisin .... takma kafana evlenme yildonumun de yemek yeidm diye guzel bi gun kutladigin guzel olmus allah im omur boyu muhabetinizi sevginizi daim etsin:nazar: ben super basladim gune hava guzel bebisleri okula biraktim simdi kahvalti hazirlayip eism le bas basa affiyetle yicez cokacimcoook islerim bitireyim ugrarim yine

günaydın çıtır kızlar.siyahtan haberi olan var mı?çok merak ediyrm.inşallah iyidir.
destinam evlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım
sedacım ben dün ancak yarım saaat spor yapabildim yemeğe misafirim vardı akşam.bugün inşallah dahada fazla yaparım.yapamadıgım her gün stres oluyrm.yaşamımın bir parçası olsa mecbur kalırım ama yapmadıgım zaman bişe olmaz yarın yaparım deyip geçiştiriyrm çok kızıyrm kendime

sagol canım gece gunduz hıc kapatmadım ıkı gundur bıraz daha ıyı bal verdım aksam da yogurtlu nanelı tavuk corbası yaptım içtı allahtan...bırazda bana cok duskun bır cocuk...neyse şu kışı atlayaım ınsallah ılerlemeden cıgerlerıne ınmeden...seneye kışa artık bagısıklık sıstemı ıcın igne ve ilaca baslıycaz doktor kontrolunde...allah kımseye vermesın cok zor bır olay...

sabah sporu daha faydalı ben hep dıyorum aksam bız ancak gun ıcınde yedıklerımızı yakıyoruz...

yenı gelen arkadaslar bu hafta sıze cok iş dusuyor...

ben yıne gelırım...öptum kızlar
her sene çocuklara grip aşısı yaptırıyodum bu sene bronko vaxom diye bir ilaç kullandım 10 gün kullanıp 20 gün ara ile 3 dönem kullanılıyo. çok iyi geldi.immün sistem güçlendirici
büyük oglan çok uçuk çıkarırdı.faydası oldu.doktoruna bi sor.

Back
X