• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kafamçokkarıştı merhaba kızlar aslında çok hastayım ama sizleri merak ettim. geçmişi okudum biraz seda gitmiş herhalde . takıma alınmışız .çok sevindim.ama hiç keyfim yok.ellerim bile yazamıyo.neyseyarına nöbet var daha rahat görüşürüz. şimdi biraz uzanayım. saat 17 30 da yürüyüşe gitcez.a.s.

anacım duymasınlar şurda azıcık dedikodu ediverelim kimsecikler yokken.:1hug: kendileri moralimiz bozuldu,misafir vardı deyip atıştırıyolar.bize yok az yediniz.yok çok yediniz.aaa canım biz de insanız ama senağlama.aman duymasınlar sakın yakarlar bizi yoksa kaydirigubbakcemile3
bakıyom tez başlamışsınız dedi koduya :oklava: :oklava: onlar yiyince onlarada oklava var merak etmeyin.. bu arada takıma alınmışsın tekrardan hoş geldin aramıza a.s.
neyse bu kadar gır gır yeter yarın büyük güüüüünnnnnnnnnnnnnn................
bakalım 99 olabilcemmi.sabah yine marul dolması(domates peynir salatalık) eh zaten çay şekersiz. gelirken anneme ugradım.dedim ya beni çagla şikel gibi görüyo yazık."aman kızım verme artık göbek falan gitmiş ,incecik olmuşsun "dedi.kahvaltı yap diye ısrar etti ama ben sadece çay içtim..şimdi de 1 saat kadar spor yapcam.bide akşam üstü arkadaşlarla 1-1.5 saat çıkarım.yarına hazır olmalı demi ama .
şu sabahkahvaltılarına bir dilim ya cavdar ekmegi yada kepek ekmegi al diyorum.. ama kime diyorummmmmmmmmmkaydirigubbakcemile
sporumu yaptım geldim
10 dk.yerinde koşu
30 dk pilates(bu sitedeki bir videodan)
150mekik
300 bacak açma kapama
50 ip atlama
100 oklavayla bel çevirme
100yanlara eğilme yaptım..
akşam üstü aynılarını tekrar yapacam bugün yürüyüşede havuzada gidesim yok çünküü
sedacım valla süpersin.. herzamanki gibi.. şu platesin linkini buraya kopyalada bende bakayım.. hiç hayatımda plates yapmadım kaydirigubbakcemile2
haklısın 1 saat az .ama akşam iş çıkışı zaten eve gel,hazırlan çık saat 5.yürü gel 6. e evde 2 çocuk 1 koca duş al,yemek hazırla oglanın dersi saat10. sabahta daha yeni 6 da gün aydınlanıyo.daha öncedende 6 da yürüyüşe gidilemezdi.allah muhafaza yürüyüş yapalım derken ........başımıza bi iş gelmesin....:roflol: demi ama..
valla ben senelerdir yürüyorum bişey gelmedi başıma.. ays vurum tahtaya ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayatım ben haftada 1 kılo veremıyorum malesef agır gıdıyor ancak 400-500 gr verdım hep...aman gıtsın de yavas yavas nasıl gıderse gıtsın...

sporların cok guzel olmus tebrık ederım...bende sabah meyva suyumu ıctım
kayısımı yedım nesfıtımı yedım az önce öglen ve aksam hafıf atlatırım ınsallah...hala su ıcmedım...

1,73 sabahın 6 sında hava karanlık olmuyormu yaa...bu arada senın ısmın neydı?
ben erzincandayım sabah 5 de kalkıyorum aydınlık
oglen yemegi fasli biti arkadaslar bol salata 2 dilim kepek ekmegi sade yogurt .....
valla süpoersin kaptın bu işi
selam canlarım.çok şükür sonunda gelebildim.bni erk ettinizmi yada özledinizmi bakeeemm.
bugün tefsir günmü vardı arkadşlardan bikaçının işi çıkmış.bende hazırlık yapmıştım yaa.diğer diyet yaptığım arkadaşımla kızımın arkadaşının annesini açğırdım.çokk rahattık vvallahi.zaten pastave böreklerim vardı.mutrfağa girdik.ben kabak kavurdum.biri salta yaptı.sabah biber dolması doldurmuştum.onları hazırladık.koca bi sofra kurduk.yedik.ama ne mi yedim.osaate kadar yani 15 30 a kadar sadece sirkeli suyla durdum.ikindi salta 2 tane bibrer dolması ve kabak kavurması yedim yoğurtla.kesinlikle pastalardan yemedim.akşamda sadece çay içerim artıkk
şişlikk demişsiniz anlıyamadım felan diye.iannaın bende çözemedim şu şişliği.karnım çokm feci.gecede sol tarafım ağrıdı.vallaha apandis diye çok korktum.gören şaşırıyo.ve karnımçok rahatsız ediyo beni.2 gündür de kabızım.gerçi ne yiyorumda çıkayım demi.acasba kadınsal problemmianlarsınız yaa.kasıklarım dehşet ağrıyo çünkü.arkadaşım olabilir dedi.oda şişlik yapıyomuş galiba.bilgisi olan cevaplasın lütfen..

rossem sende süpoersin bak herşey yolunda yemenide dengelemişsin süpersin valla :jeyyar:

Sıyah hosgeldın senı 1 kılo vermıs olarak yazdık, sen oyle demıstınya
ınsallah verebılmısındır -tatlicadiarzu-
verdim canım.. artık bir kilo bir kilo gitmeyi düşünüyorum.. tşk ler
Kızlar ben cıkıyorum
yemek hazırlıcam
sızlere ıyı sohbetler
sanada güzelim.. ben geldim kaçın bakım .. birazdan bende kaçıyorum kaydirigubbakcemile2
siyah hoş geldin. bu ay sonu erzurumda olacağını yazmışsın ne zaman geliyorsun. ben gelecek hafta erzuruma gideceğim. sanada uygun ise görüşmek isterim.
hoş bulduk canım.. sende takıma hoş geldin.... evet erzurumdayım ama ay sonu 30 31 yani.. bakalım eger oralardaysan görüşürüz inşallah neden olmasın tabi.. 2 gece kalacagım orada cok memnun olurum kaydirigubbakcemile5
kafamçokkarıştı merhaba kızlar aslında çok hastayım ama sizleri merak ettim. geçmişi okudum biraz seda gitmiş herhalde . takıma alınmışız .çok sevindim.ama hiç keyfim yok.ellerim bile yazamıyo.neyseyarına nöbet var daha rahat görüşürüz. şimdi biraz uzanayım. saat 17 30 da yürüyüşe gitcez.a.s.
geçmiş olsun iyice bir dinlen.. nöbette zor gelir şimdi sana..

kızlar ben aynıyım

canlar ben nete giremiycem sık sık istanbula gidicegim için çok yoğunum netide kesmeyi düşünüyoruz yarından itibaren çıkmayı düşünüyorum
millet yiyo beni daha kilo verme diye ne yapcağımı şaşırdım kilolu olursun kilolusun derler zayıflarsın zayıfsın derler senağlamagüya çok :jeyyar:solmuşum öldürecekler beni nerdeyse ne yapsamda yüzümüüe renk getirsem kızlaaaaaarÇok üzgünüm çoook
herzaman bekleriz mutlaka gel.. sakın kilo alıp tekrar beenim gibi geri gelme.. bu cektiklerin sana hep bir ders olsun her lokmandsa bizleri ve verdigin bütün kilolarını azmini hatırla.. kendine cok iyi bak görüşmek dilegiyle Şeniz Şeniz
günaydın herkese bende 61.800 olmuşum artık hiç kilo vermek istemiyorum normal yemeye başlıyorum bugünden itibaren ama spora devam..
buarada 1saat pilates yaptım,1kasede sütlü müsli yedim
senide tebrik ederim canım
tşk ederımmm daha cok vermek ısterdım ama elımden gelse keske...bunada şükür bende senı tebrık edıyorum artık mezun oluyorsun kılonu koruyacaksın...yıne burdasın bılıyorum ama senı tanıdıgıma cok sevındım...

sıyahın evınde boya oldugu ıcın pcyı söktuler...
salonu boyadık boyamayada oglanın odası kaldı artık pazara boya yüzünden gelmemezlik etmedim çünkü bilgisayarı hala sökmedik internette sorun vardı
geçmişe baktım siyah gelemezsem 1kilo verdi yazın demiş onuda yazayım listeye hemen
tşk ler hatırlatmalar için
kızlar ben gidiyorum kendinize iyi bakın 1hafta sonra görüşürüzz öpüldünüz hepinizz
hemen dönmeni bekliyorum sedaaaaaaaaaaaaaa.......... ben mezun olana kadar buralardasınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
hayırlı sabhlar .cumanız mübarek olsun ,bereketi huzuru kalplerinize ve evlerinize dolsun inşallah.
ben malesef 81im.aslında bu hafta 79 olurum garanti diyodum ama.galiba karnımın şişliği çok etkiledi.üstelik sabh kızımı bırakmaya giderken bi kaç kişi aaa hamilmisin dedi.ve moralim daha da bozuldu.eğer hafta sonu inmezse haftaya tıpa gitcez.biraz daha bekliyim dedim.
rosse bime git orada form cayı al her yemekden sonra bir tane i çok iyi geliyor ben sana ne zamandır diyecektim unutuyorum ben kullanıyorum hem şişlige hemde lavabo sorununa iyi geliyor sakın unutma
ver ver canim hadi hayirlisi bu hafta birincisiniz cok guzel su listeyide yapmayi sakin unutma sari kart olayini oldumu ben yokum diye tugba bayram etmesinn :jeyyar:
kız gelmişsin hoş gelmişsinde hiç bişey demeden gitmişsin.. kilo aldınmı verdinmi.. yoksa iice şişkomu oldun.. hım kaçtıgına göre kesin bu kilo aldı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar son durum ne bılmıyorum ama ınceledıgım kadarı ıle sımdılık öndeyız....

tabı bundan sonra ne olur bılemem cunku seda ve haysem mezun oldu...gerıde kalanlar eskı uyeler yanı bız agır verıyoruz yenı gelen arkadaslarda ılk hafta guzel verdıler onlarda bızım gıbı agır verırlerse şayet artık dereceye gırmemız bıraz zor gıbı gelıyor bana ne dersınız bıraz daha sıkalımmı?
böle umutsuz olma.. onlarda verirler.. heleki kilolalrı çok oldugu için daha iyi verirler... son kilolar zor gidiyor...
anam anam ne guzel bir tablo bu boyle benim gitmemi beklediniz herhalde kilo vermek icin sizi sizi
saka saka
yeni gelen arkadaslar tekrra hosgelmdiniz vallla tebrik ederim sizleri supersiniz
aynalar canim bireyselde birinci olabilirsin
eger olursan sakin unutma olurmu cuma yarismacilarinin paylasim alanina gidip neler yaptigini yazmayi
neyse tabloyu inceledim sorun yok canim gec kaldim ya biraz iste elimde olmayan sebeplerden dolayi
hepinizi opuyorum vede kaciyorumm

bak bak hala bişey yazmadan kaçmış bu şişkooooooooooooooo:mymeka:

kızlar birinci olmuşuz.. giden arkadaşlara iyi bir moral olsun :nazar:
bu arada aynalar bireysel derecede 3 . lügünü tebrik ederim.. nice derecelere :nazar: a.s.

kızlar ben kaçtım.. yürümeye cıkacagım.. haftasonu cumarteside pazarda calışacagım gündüz giremem.. akşama gelmeye calışırım hepiniz kendinize cok iyi bakın:1hug:

merhaba çok hastayım. serum takılıydı.şimdi meraktan girdim.çık sevindim.benide almışsınız.tam inceleyemedim..akşamdan beri ateşim var.kemiklerim agrıyodu.şimdi daha iyiyim. sonra incelerim artık öptümmmmmmmmm

geçmiş olsun canım yaaa.bu birincilkte sizlerin payı da çok büyük.bende sizleri tebrik ederim canım.

bakıyom gelen giden pek olmamaıl.. ben ugün neler yaptım hemen ropor vereyim allah nasip ederse bu cuma vana gidecegim.. cumaya kadar bir kilo daha verip 63 olmak istiyorum....
sabah klasik kahvltı 60gr tam ekmek peynir domates salatalıkdan olşan sandviç
öglen bir kase yogurt tavuklu bezelye
akşam kabak yemegi diyete özel az yaglı bir dilim ekmek
yapılan sporlar
1saat 45 dakika tempolu yürüyüş
550 tane degişik bacak hareketi
160 tane sopa ile saga sola egilme
160 tane agırlıklarla saga sola egilme
160 tane cubukla bel cevirme
70 tane agırlıklarla kol calıştırma
benden bu kadarlık az evvel 2 kaşık yogurt aldım agzıma şimdi bitki çayımı içip rosseyle msn de gevezelik ediyorum :roflol: :roflol: :dilcikar:
buralardayım gelenlere duyrulur

ben bugün neler yaptım yazayım.
kahvaltı domates, salatalık, peynir, zeytin ve bir bardak yeşil çay
öğle bir kase light yoğurt içine biraz keten tohumlu müsli koydum. ilk defa denedim beğenmedim.:1no2:
akşam bir kase çorba, 4 kaşık domatesli makarna.
hareket yapamıyorum hastalıktan sadece yarım saat yürüdüm, boğazım daha kötü oldu. burnumda akmaya başladı.
bol su tabi onu unutmuyorum.

ben bugün neler yaptım yazayım.
kahvaltı domates, salatalık, peynir, zeytin ve bir bardak yeşil çay
öğle bir kase light yoğurt içine biraz keten tohumlu müsli koydum. ilk defa denedim beğenmedim.:1no2:
akşam bir kase çorba, 4 kaşık domatesli makarna.
hareket yapamıyorum hastalıktan sadece yarım saat yürüdüm, boğazım daha kötü oldu. burnumda akmaya başladı.
bol su tabi onu unutmuyorum.

cok yorma zaten kendini ilaç bişeyler aldınmı gittnim doktora...
bende bugün suya dikkat ettim 2 litre içtim valla bitki cayı kahve bir ayagım kaldı sürekli tuvalette :roflol: :roflol:

cok yorma zaten kendini ilaç bişeyler aldınmı gittnim doktora...
bende bugün suya dikkat ettim 2 litre içtim valla bitki cayı kahve bir ayagım kaldı sürekli tuvalette :roflol: :roflol:

doktora boğazım için değil dişim için gittim. ağrı kesici ve antibiyotik verdi boğazıma azda olsa faydası olur heralde. tuvalet işini sorma daha bünye alışamadı çok su içmeye. bende aynıyım. bu arada ben müdür yetkili öğretmenim bugün müdürler toplantısı vardı dayanamadım çıkmak zorunda kaldım toplantıdan.:roflol: biran önce alışsa vücut çok iyi olacak.:Saruboceq:

aynalar geçmiş olsun şeker
zordur diş ve baş ağrısı

doktora boğazım için değil dişim için gittim. ağrı kesici ve antibiyotik verdi boğazıma azda olsa faydası olur heralde. tuvalet işini sorma daha bünye alışamadı çok su içmeye. bende aynıyım. bu arada ben müdür yetkili öğretmenim bugün müdürler toplantısı vardı dayanamadım çıkmak zorunda kaldım toplantıdan.:roflol: biran önce alışsa vücut çok iyi olacak.:Saruboceq:
valla alışmıyo haberin olsun.. ben işde o kadar cok içmemeye calışıyorum yoksa bir hastanenein diline düşecem :roflol: :roflol:
aynalar geçmiş olsun şeker
zordur diş ve baş ağrısı

kız akrep avartarın süper ... bence sen cok bakma o hatuna öle olmazsın.. ama ben olabilirimmmmmmmmmmmmmmmm:roflol: :roflol: :dilcikar: :dilcikar:

hatunlar ben kaçtım.. bitki cayı ve bugün sirkeli su içtim.. hadi kendinize cok cok iyi bakın.. yarın kaçamaksız bol sporlu bir gün diliyorum.. kalın saglıcakla allaha emanet olun hepiniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

hadüüüü
sen öyle san ben o avatarı neden yaptım sanıyon
sonunda buldum avatarımı bu hatuna baka baka böööle olucam..
asıl sen bakma delüüüüü

vayyy kızlar birinci olmuşunuz
aynalar sende bireyselde üçüncü olmuşun
tebrikler şekerler

birncide bizden çıkmış ve üçüncü olmuşuz 4. takım olaraaak
hadi tebrik edin bakeeem

kız akrep allah seni bildigi gibi yapsın.kafamçokkarıştızaten ateşim vardı..takım kaçıncı olmuş.neler olmuş bitmiş diye bakıyodum. ne o avartar öyle .tam okurken eşim girdi.adam da şok oldu. nerlere giriyo bu kadın diye. valla resmen ter bastı.kız degiştir şunu gözünü seven çoluk locuk görcek kafası karışcek tövbe tövbe.........:oklava:

Back
X