Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

delikafaduldenkızz özledik senii delikafadulden evleniyorum diyo bi de Allah ne etmesin sırnaşık şey hayırlı olsun ablacım Allah kolaylık versin Güle güle oturun hihoyyyt alkisalkisalkis

bende sizi çok özledim. teşekkür ederim canım. bi sorun çıkmaz inşallah. sen nasılsın bakalım opuyorumnanaktan

emooşşşşşşcuuuuuuuuummmm ben geldim başının belası delikafadulden
nasılsın canım, neler yaptın. beni özledin mi kızzzzzzzz :roflol: a.s.

Aa kimse gelmemis :sm_confused: kızlar midem kazınıyo bu arada ama bisey yemek istemiom. Sabahtan beri toplam 4 elma yedim 2 bardak yesilcay 1 dilim ekmek nasılım :delphin: of bari bi elma yiyim annem salata yapmıs ama 1 lokma bile almadım :hooray:

sakın bozma canım sakın
:olmaz:
slm kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm a.s. a.s. a.s.
nasılsınız bakalım, neler oldu ben yokken, geçmişi okuyamadım daha. beni sorarsanız ben çok iyiyim. düğün güzel geçti. yerimde hiç durmadım durmadan oynadım 2 gün delikafadulden delikafadulden delikafadulden daha sonra inş hayırlı olur bir işe kalkıştım. sonunda evleniyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmm :lepi: :lepi: :lepi:
ama sakın yanlış anlamayın ev alıyorum :jeyyar: delikafadulden çok kısa bir sürede oldu ankaradan ev almaya karar verdim tabi kredi çekerek :kedi: 10 yıl borçlanacam mafoldumben allah yardım etsin bana :Saruboceq: çarşamba günü tapu işi için tekrar ankaraya gidecem. sonra ev taşınma işleri başlayacak. daha sonra dinlenmeden erzuruma döncem ve biliyorsunuz ordada ev sorunu var onla uğraşacam. yani bu ramazan bana zor geçecek allah yardımcım olsun :Saruboceq:
geçmiş kandiliniz mübarek olsun bu arada kızlar. bir konuda duanızı istiyorum. pazartesi günü kardeşimin nerde askerlik yapacağı belli olacak salı günüde gidecek mafoldumben dua edin güzel bir yer çıksın
kızlar bu arada bende diyet miyet kalmadı :kedi: :kedi: :kedi: ordan oraya koşuşturma, düzen filan uçtu gitti. ama geri döncem bakın görün ankara biraz kendime getirdi beni tekrar düzene girecem inşallah.
yarın düğün var yine burda misafirlerimiz olabilir bide kardeşimin askere gitmesi sonra ankaraya tekrar gidecem. daha sonra taşınma işleri nasıl gelecem buraya bilmiyorum. zaten ankaraya gidince net olmayacak. bakalım hayırlısı. benden bu kadar
eeeeeeeeeee siz nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kız seni ben de sevinmiştim koca buldun diye:tomato:

evin hayırlı olsun ..
allah ödeme kolaylıgı versin arkadaşım da..
bende koca buldun diye hakkaten çok sevindiydim kı..................

evin hayırlı olsun ..
allah ödeme kolaylıgı versin arkadaşım da..
bende koca buldun diye hakkaten çok sevindiydim kı..................

sağol güzelim allah isteyene versin. kocayı ben bulamıyorum sen bul bana bi ablalık yapsan ne olur sanki delikafadulden

sağol güzelim allah isteyene versin. kocayı ben bulamıyorum sen bul bana bi ablalık yapsan ne olur sanki delikafadulden

ben kendime zor buldum kızım..
:umursamaz:

bende işte iyiyim. iyiki 2-3 gün önce görmedin depresyondaydım kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

kız dominoş hoş geldin...
nasıl çıktınmı kız depresyondan..
ya siz allah vermesinde,derdiniz yok dert arıyonuz:oklava:

bende işte iyiyim. iyiki 2-3 gün önce görmedin depresyondaydım kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

ben daha gitmeden sende bişeyler vardı zaten hayırdır bu üzeni yolla nedir ne oldu bakalım ben depresyona ara verdim delikafadulden daha doğrusu koşuşturmadan farkında değilim :roflol:

kız dominoş hoş geldin...
nasıl çıktınmı kız depresyondan..
ya siz allah vermesinde,derdiniz yok dert arıyonuz:oklava:
dominoş kaydirigubbakcemile3
ben daha gitmeden sende bişeyler vardı zaten hayırdır bu üzeni yolla nedir ne oldu bakalım ben depresyona ara verdim delikafadulden daha doğrusu koşuşturmadan farkında değilim :roflol:
psikolojim değişti kaydirigubbakcemile3 çıktım depresyondan çok şükür kaydirigubbakcemile5
:oklava:
sen önce okulu bitir kı..
hem burdan hem okuldan mezun ol bakam ..
ay ablacım şaka yapıyorum işim gücüm yok sevgiliyle mi uğraşcam mirmirmirmir hemende ciddiye alıyosunuz kaydirigubbakcemile3

iyi yapmışın alınmış alınmış oluyo..
ödenir gider allah saglık verdikten sonra

inş canım, ben çok istiyordum, allah taksitlerinide ödemeyi nasip eder inş.

ay bi zayıflayalım zaten sana koca bana sevgili bulucaz kaydirigubbakcemile3

kız artık bendeki sorun sadece kilo değil. beni parasızda kabul edecek adam. maaşın hepsini krediye vercem çünkü, evdede babamlar oturacak. şimdi beni hem şişman hem parasız kabul edecek bir adam arıyorum. anam ben kesin evde kaldım artık :roflol:

senden umut yok, ben başka bir abla buluyum kendime :dilcikar:

dominoş kaydirigubbakcemile3

psikolojim değişti kaydirigubbakcemile3 çıktım depresyondan çok şükür kaydirigubbakcemile5

ay ablacım şaka yapıyorum işim gücüm yok sevgiliyle mi uğraşcam mirmirmirmir hemende ciddiye alıyosunuz kaydirigubbakcemile3

kız napıyım isim hafızam çok kötü..
domination da çok uzun geliyo.......:sm_confused:

Back
X