Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

PAZARTESİ:

İFTAR
--------
1 Tabak Mantı
(1 kaşık yoğurt
sarımsak, nane eklenebilir.)
Salata

SAHUR
--------------------
Yağsız et suyu ile yapılacak bir çorba.
1 kaşık yoğurt
(Pirinç, patates, havuç v.s.....)
1 dilim kepek ekmek.

SALI :

İFTAR
---------
Kıymalı yumurta
(200 gr. Kıyma
soğan, biber, domates v.s...
2 yumurta.)

SAHUR
--------------
Pazartesi günün aynısı.

ÇARŞAMBA :

İFTAR
----------
1 Tavuk göğsü ya da 2 But haşlama
Salata
1 dilim kepek ekmek

SAHUR
----------
Yağsız et suyu ile yapılacak pilav
1 kaşık yoğurt

PERŞEMBE

İFTAR
----------
8 Adet ızgara Köfte
(200 gr. Yağsız kıyma)
1 dilim kepek ekmek,
Salata

SAHUR:
-----------
Çarşamba günün aynısı.

CUMA :

İFTAR
----------
3 tane dolma
(kabak, patlıcan, domates v.s.
100 gr. Kıyma
pirinç, soğan, domates, yeşillik
baharat)
1 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek

SAHUR:
-----------
1 su bardağı makarna

CUMARTESİ :

İFTAR
--------
200 gr. Biftek ya da Balık
salata
1 dilim kepek ekmek

SAHUR
------------
Peynirli tost.

PAZAR :

İFTAR
----------
Kıymalı sebze yemeği
(100 gr. Kıyma
bamya ya da pırasa veya lahana veya
taze fasulye v.s....
soğan, domates )
salata
1 dilim kepek ekmek

SAHUR
-----------
2 yumurtalı menemen
1 dilim kepek ekmek

NOT:

Yemeklere ek olarak :
- Sınırsız havuç, marul, salatalık
- 1 dilim kepek ekmek
- diyet kola

Yemeklerden sonra :
- Ihlamur, soda, çay, kahve (şekersiz veya tatlandırıcı kullanılarak)
- 1 adet elma ya da portakal veya armut.

KIZLAR BU LİSTE RAMAZAN LİSTESİYMİŞ..
MUZAFFER KUŞHANIN

Sahurda ( Kahvaltı yerine )
1. Seçenek: Yağsız kepekli tost ( İki dilim light ekmek ve bir kibrit kutusu peynir)

2. Seçenek: Bir su bardağı ayran ya da diyet süt, domates, salatalık, maydanoz. Yatmadan önce bir porsiyon meyve (muz, incir, üzüm ve kavun hariç)

3. Seçenek: Doyana kadar, bir yemek kaşığı sıvı yağla hazırlanmış sebze yemeği, salata, 200 gr diyet yoğurt ve bir dilim kepekli ekmek

4. Seçenek: Altı yemek kaşığı pilav, makarna, salata, 200 gr diyet yoğurt (haftada bir iki kere bu mönü uygulanabilir.)

İftar saatinde (öğlen yemeği yerine) Bir su bardağı su ile orucunuzu açın. Bir orta boy pideyi sekiz dilime bölerek, bir dilimini alın. Bir kibrit kutusu peynir, iki dilim hindi pastırma ve bir tane zeytin yenilebilir. Arkasından bir kâse çorba, doyduğunuzu hissetmiyorsanız, bir kâse daha içilebilir. İftarı dışarıda yapıyorsanız, küçük porsiyonlar şeklinde ikram edilenlerden alınabilir.

İki saat sonra (akşam yemeği yerine)

1. hafta: Doyana kadar etli veya etsiz sebze yemeği ve 200 gr yoğurt.

2. hafta: İki gün; doyana kadar sebze yemeği ve 200 gr diyet yoğurt. Üç gün; 100 gr ızgara et, tavuk, köfte veya ton balığını tercih edin, yanında mutlaka salata olsun. Bir gün; bir yumurtalı menemen ya da ıspanaklı omlet hazırlayabilirsiniz, yanında 100 gr diyet yoğurt. Bir diğer gün; sekiz yemek kaşığı barbunya, yeşil mercimek, nohut, kuru fasulye gibi bir yemeğin yanında salata ve 100 gr diyet yoğurt.

3. hafta: 2. hafta gibi olacak.

4. hafta: 2. hafta gibi olacak.

* İki saat sonra Yarım paket bisküvi ya da bir porsiyon meyve ve bir adet diyet bisküvi.

Ya da masum bir tatlı:

1. Elma tatlısı: Bir orta boy elmanın kabuklarını soyarak ortadan ikiye bölün ve üstüne tarçın serptikten sonra fırına koyun, pişirdikten sonra üstüne bir tatlı kaşığı ceviz serperek, bir top diyet dondurma koyarak afiyetle yiyin.

2. Diyet sütlü güllaç: Diyet süt ile yapılmış bir börek dilimi büyüklüğünde güllaç yenilebilir.

3. Diyet süt ile yapılmış muhallebi

4. Üç top diyet dondurma

5. Diyet süt ile yapılmış bir kâse diyet puding

6. Bir kâse meyve salatası (bir kivi, elma, armut, ananas, bir top diyet dondurma)

Taylan Kümeli

BU DA TAYLAN KÜMELİ DEN

İFTAR:

1 zeytin ya da 1 hurma ile oruç bozulacak, sonra 1 bardak ılık, yarım tatlı kaşığı ballı – az limonlu su içilecek.

Ardından 1 kâse sebze çorbası az sıvı yağlı (domates, posalı mercimek, tarhana)

3–4 dakika ara verilecek, sonra bol beyaz protein (tavuk, balık, hindi, light yoğurt, taze az yağlı peynir, 3 yumurta beyazı ve 1 sarısı ile yapılmış – maydanozlu, lorlu omlet) gibi…

10 günde bir yağsız kırmızı et yenilebilir.

Bol yeşil salata (domates, patates, havuç yok ) ya da Sebze kavurma (şekersiz sebzeler )

ARA:

2-3 saat bekledikten sonra

2-3 parmak taze dil peyniri

1 yeşil elma (kabuklu) , 1 kivi , 3–4 adet ceviz içi ya da 10-11 adet fındık

SAHUR:

5–6 kaşık soyalı müsli

1 bardak ılık light süt , 2 tatlı kaşığı keten tohumu

Ardından 1 adet yeşil elma (kabuklu)

* Haftada 1 iftar serbest

* Haftada 1 ara öğünde cevizli güllaç

* Haftada 1sahur birinde; ıspanaklı ya da pırasalı börek, birini de hafif kahvaltı ya da taze kaşarlı kepekli ekmeğe ya da çavdar ekmeğine tost , yeşil elma

BUDA ENDER SARAÇ TAN

slm herkese
nazco sağol güzelim gidiyor işte manisaya sorunsuz dönecek inş :Saruboceq:
hürsultan sen benim yardımcın olacaksın kaptanlığa göz koyuyum deme :jeyyar:sengözlerimebaksanab
kızlar kaptan olunca aldığım bir kararı yürürlüğe koyacam herkesin hedefini 10 kilo azalttım. öyle beni bırakıp gitmek yok delikafadulden

oofff off noldu bana ya birdenbire mafoldumben dünden beri bi tuhaf oldum yoksa yine mi depresyona girdim :sinifsinif: mafoldumben

oofff off noldu bana ya birdenbire mafoldumben dünden beri bi tuhaf oldum yoksa yine mi depresyona girdim :sinifsinif: mafoldumben

depresyonun bir nedeni vardır durup dururken olmaz bize söylemiyorsun anlarız ama kendin biliyorsundur nedenini bunu bul ve onu çözmeye çalış güzelim.
:teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli:

slm herkese
nazco sağol güzelim gidiyor işte manisaya sorunsuz dönecek inş :Saruboceq:
hürsultan sen benim yardımcın olacaksın kaptanlığa göz koyuyum deme :jeyyar:sengözlerimebaksanab
kızlar kaptan olunca aldığım bir kararı yürürlüğe koyacam herkesin hedefini 10 kilo azalttım. öyle beni bırakıp gitmek yok delikafadulden

:1shok:
ne diyon kı..
allahım sen kaptan olmadan mezun olmam lazım.........

kızlar 5.30 da ayran çorbamla beraber yarım dilim kepek ekmegi yedim......yeme gereken 2 ögün daha var şimdi yiycem bide saat 9.30 da ..
yarında yapcam çorbayı.bakalım çarşamba pazarda yeşil elma bulursam alcam elmaya başlıycam......
burda market yada manavda elma yok sorunca hamile oldugumu sanıyolar.getirtelim abla diyolakaydirigubbakcemile3

kızlar 5.30 da ayran çorbamla beraber yarım dilim kepek ekmegi yedim......yeme gereken 2 ögün daha var şimdi yiycem bide saat 9.30 da ..
yarında yapcam çorbayı.bakalım çarşamba pazarda yeşil elma bulursam alcam elmaya başlıycam......
burda market yada manavda elma yok sorunca hamile oldugumu sanıyolar.getirtelim abla diyolakaydirigubbakcemile3

:roflol:
ay bana nazar değdi varya kaydirigubbakcemile3 azcık okuyun üfleyin kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar,sabahtan beri geçmişi okuyordum.valla bende dün karpuz diyetine başladım.bakalım bu yarıştan benmi yoksa nazcomu galip çıkacak.ayy inşaallah bu hırsla hepimiz çokca zayıflar hedefimize hızlıca yaklaşırız.ben sabah bir dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta ve bir dilim karpuz yedim.öğlen patlıcan salatası,yoğurt ve kepek ekmek var.ama slata yapamadım.sadece yoğurtla ekmek yicem.
ya bu elma diyetine bende bakayım belki onu yaparım.
inşallah güzelim inşallah güzel bir program çıkaralım bakalım bu akşam nolcak görecez ama sende yoğurt ekmekten başka bişi yemiyon be güzelim olmazki biraz yemek lazım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada onemli kizlar aynalarin gelmesini bekliyordum size vermis oldugum bilgileri iki gun icinde vermeniz gerekiyor haberiniz olsun

aynalar :Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni.
Bilgi : Analizi Temmuz ayında ilk defa yapıldı.
Beklenen : Hedefini alalım. Takımın en iyi kilo vereni olduğu için de deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.

1.73: Beklenen : Hedefini alalım.

nazco :Beklenen : Hedefini alalım.

analiz raporunu hazirlamam lazim oyuzden bana bir an once ilgili kisilerden cevap gelmesini bekliyorum
neslicim benim hedefi ağustos sonuna kadar 62 yaz istersen şeker
iyi geceler kizlar bugun misafirdi hazirlikti temizlik ti derken gelemedim yine oncelikle takimin 3 lugunu tbr ediyorum .... aynalar gelmis hosgeldin canimmmmmmmmm evin hayirli olsun gule gule oturmak nasip olsun........ domination acaip motivasion var sende tez zamanda mezun olursun sende insallah...... bana gelince yarin tatile gidiyoruz 3 hafta yokum aranizda beni izinli yazin kaptan hedefine ulasmisin tbr ederim guzel kilo vermisin bu hafta.... 3 hafta sonra allahin izniyle gorusuruz arkadaslar hepiniz kendinize cok ama cok iyi bakin cagla ablam aynalar kaptanim nazco domination hurslan usarem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi tatiller canım tatilde çok yeme kız sakın kilo alma bak bol bol gez toz bakalım
kıs nesliii ne kadar verdin sööle bakiiim
akrep kız tebrik ederim bravo valla güzel kilo vermişsin :1hug::1hug:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

nazco merhaba güzelim..
nasılsın..
nasıl gidiyoropuyorumnanaktan
nasıl olsun emoşum bu gün koca gün geçmişi okumakla geçti işte bide felen giden sersem oldum:bbo::bbo:
of beeee bu kız depresyona girmeye yer arıyo noluyo kızım sana ya hah tamam düzelmiş dedik tam yeni bir mesaj depresyona girdim ne sandın komşu kapısımı bu bi giriyon bi çıkıyon topla kendini bakalım hayat güzel herşey güzel diyet nasıl gidiyoo sen ondan haber verkaydirigubbakcemile:olmaz::oklava:

opuyorumnanaktanneyse ben gidiyom artık kapatıyoz nesli sen gelmişsin ama ben gidiyom malesef yarın salı gelemem çarşamba görüşürüz artıkopuyorumnanaktan

nasıl olsun emoşum bu gün koca gün geçmişi okumakla geçti işte bide felen giden sersem oldum:bbo::bbo:

of beeee bu kız depresyona girmeye yer arıyo noluyo kızım sana ya hah tamam düzelmiş dedik tam yeni bir mesaj depresyona girdim ne sandın komşu kapısımı bu bi giriyon bi çıkıyon topla kendini bakalım hayat güzel herşey güzel diyet nasıl gidiyoo sen ondan haber verkaydirigubbakcemile:olmaz::oklava:

ah canım sorma ...allah vermesinde bu kız daha dünyayı tanımadan yoruldu..
ne depresyonu kızım daha el içine karışcan..
valla yarın elin ogluna da böyle yaparsan öyle bi koyar seni depresyona , bi daha çıkamazsın allah muhafaza

allahım şu çizelgenin güzelligine bak yarabbim....:nazar:
bi de 90 nın altına inse....:Saruboceq:
bu cuma ve gelecek hafta cuma ...
ben bu işi bitircem başka yolu yok...
aslında 2-3 kilo da fazladan versem ..SÜPER OLUR:dance:

Back
X