- Konu Sahibi Pinarbartu
- #13.681
ah canım bende çok severim ama akşama kadar elma yemek insanın içini kıyıyor.cuma günü sonucu görücez bakalım ne olacak.
inş güzel sonuç alacaksınız. beni bırakıp gideceksiniz mafoldumben:a015:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım bende çok severim ama akşama kadar elma yemek insanın içini kıyıyor.cuma günü sonucu görücez bakalım ne olacak.
Kızlar ben 3 gün yokum azcık gezicem tatil filan yapamadım zaten. kaydirigubbakcemile3 ama cuma gelirim kilomu bildiririm tamam mı? Görüsürük. :kedi:
kızlar bende bugün elma diyetine başlayacağım hayırlısı gidip bi okuyum şu diyeti haydi bismillah :dance:
uf kızlar görümcemin tartısında 84 çıkıyorum ama evdeki tartı kafayı yemiş hala 86 küsürrrrrCADIARZU
kiz benim cocuklar kucuk daha guzelim oglum 4.5 yasinda kizimda 2.5 yasinda guzelimay ablacım senin çocuklar kaç yaşındaben de kimseye hiçbişey sormuyom böle cahil cahil gidecez kaydirigubbakcemile3
valla supersin kiz motivasyon harika helede kacamakta yapmayinca insan kendine geliyor demi valla bu gidisle hursultan zor kazanacakkızlar ben çıkyom..yarına gelemem belki belkide gelirim..
kim bilir
bu diyet güzeldi armutla ve erik haricinde 1 dilim kepek ekmegimde fazladandı.ama bence iyiydi.napam o kadarcık kusur sultan da bile olur..
sultan demişken hür sultan naptı acep..:jeyyar:
hür sultanım özgür sultanım..ye anam ye..yerimseniben
boş ver diyeti ya..yerimseniben
anaa nere gidiyon kiz samaroglani olmaktan yoruldunda bizdenmi kaciyon yoksaa kucuk kizim benim gez gezde cabuk gel sen bir yolunu bulup ceptende girersin hadiKızlar ben 3 gün yokum azcık gezicem tatil filan yapamadım zaten. kaydirigubbakcemile3 ama cuma gelirim kilomu bildiririm tamam mı? Görüsürük. :kedi:
hadi bakalim baslaa guzelim sende elma guzellerinin kervanina katil bakalimkızlar bende bugün elma diyetine başlayacağım hayırlısı gidip bi okuyum şu diyeti haydi bismillah :dance:
allahhh cekilin yoldan aynalar geliyorrsirkeli suyumu içtim uzun bir aradan sonra ben sahalara geri döncem korkun benden :roflol:
hadi kiz sende elma diyetini bozmadan bitir su isi nazco gorsun kiminle yaristigini :jeyyar:ay canım geçmişi okuyordum mesajını yeni gördüm.sanada günaydın canım.valla ben dün elma diyetini azcık bozdum.akşam 1 kase cacık ve 2-3 kaşık makarna yedim.ama bugün daha dikkatli olucam.sabah aç karnına 3 tane kayısı,kahvaltıda 2 dilim kepek ekmegine krem peynir sürüp yedim.bundan sonrada elmaya devam.ben çay içmeyi çok seviyorum ama midemde elmadan başka bişey olmadığı için çayıda içince çok midem bulanıyor.bende arada bir iki tane yulaflı kepekli bisküvi yiyorum.inşaallah bu diyetle nazcoyu ezip geçicem.zafer benim olucak:hooray:
allah allah nasilda severmis kocasi bu sisko kizi kaydirigubbakcemile3slm kızlar sabah 2 tuzsuz etimek ve azcık kaşar yedim deminde badem atıştırdım ısırgan otu çayımıda içicem şimdi ısırgan cilde çok iyi geliyor benden söylemesi kocam bile güzel yüzlü karım diye seviyor benikaydirigubbakcemile
kiz benim cocuklar kucuk daha guzelim oglum 4.5 yasinda kizimda 2.5 yasinda guzelim
kiz bana cok fena duskun oyuzden butun gun kucagimda
valla supersin kiz motivasyon harika helede kacamakta yapmayinca insan kendine geliyor demi valla bu gidisle hursultan zor kazanacak
anaa nere gidiyon kiz samaroglani olmaktan yoruldunda bizdenmi kaciyon yoksaa kucuk kizim benim gez gezde cabuk gel sen bir yolunu bulup ceptende girersin hadi
hadi bakalim baslaa guzelim sende elma guzellerinin kervanina katil bakalim
allahhh cekilin yoldan aynalar geliyorr
hadi kiz sende elma diyetini bozmadan bitir su isi nazco gorsun kiminle yaristigini :jeyyar:
allah allah nasilda severmis kocasi bu sisko kizi kaydirigubbakcemile3
kiz bencede ayran diyeti sisme yapabiliyor oyuzdendeir yarin kendine gelirsin eminim ama bencede sabredip cumaya tartil morelini bozma motivasyonun guzelken tartilipda herseyi mahvetme guzelim sen devam etya benimde kafam karıştı..
perşembe sabah 90.500 düm.
dün sabah 90.200 düm....
bugün sabah .....
ay söyliyemem ya........
tahmin bile edemezsiniz..
acaba tartımı bozuldu..
servisteki digital tartıydı ama...
yani tamam vermesem bile almam gerekiyo..
anlamadım ya..neyse yarın sabah tarılsammı..yada en iyisi cumaya tartılmak ..kafam karıştı..fisfisfis
nesliş merhaba ama ben çıkıyom..
malum nöbetten geldim..
işler var yapılcakopuyorumnanaktan
uf kızlar görümcemin tartısında 84 çıkıyorum ama evdeki tartı kafayı yemiş hala 86 küsürrrrrCADIARZU
selam kızlar fırsat bulup girdim yine ama çok duramam nasıl gidiyor bakalım herkezin diyeti benimki pek gidemiyo
sabah yarım simit peynir
öğle geri kalan yarıları aralarda leblebi salatalık
akşamı bilmiyorum
ay bende mi başlasam şu ayran çorbasına ne
bir türlü fırsat bulup yapamadım hala hafta sonu aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum offf offff
bunları sen duyma userem tamammı canım
hadi iyisin bakalım gez tozda sende depresyonunu aslı gibi gittiğin yerde bırakta gel canım merak etme bişi olmaz ona opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKızlar ben 3 gün yokum azcık gezicem tatil filan yapamadım zaten. kaydirigubbakcemile3 ama cuma gelirim kilomu bildiririm tamam mı? Görüsürük. :kedi:
kız süpersin valla şu yorgun beni bile heveslendiriyosun senden her takıma lazım motivasyon süpeeeeeeeeer kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2salı çarşamba perşembe cuma....sositososito
oh oh yanadan ....sositososito
perşembe akşamda nöbetteyim..allah izin verirse cuma sabah erkenden yazarım zemuszemus
kendimi süper motive hissediyom ya..:sm_cool:
hadi güzelim süper kim tutar seni amaaaaa zaferin kimde olacağı belli olmazdelikafaduldendelikafaduldenay canım geçmişi okuyordum mesajını yeni gördüm.sanada günaydın canım.valla ben dün elma diyetini azcık bozdum.akşam 1 kase cacık ve 2-3 kaşık makarna yedim.ama bugün daha dikkatli olucam.sabah aç karnına 3 tane kayısı,kahvaltıda 2 dilim kepek ekmegine krem peynir sürüp yedim.bundan sonrada elmaya devam.ben çay içmeyi çok seviyorum ama midemde elmadan başka bişey olmadığı için çayıda içince çok midem bulanıyor.bende arada bir iki tane yulaflı kepekli bisküvi yiyorum.inşaallah bu diyetle nazcoyu ezip geçicem.zafer benim olucak:hooray:
canım ya çok zor biliyorum iyi bir yere bile gitse sonuçta asker ocağı allah kavuştursun tez zamanda inşallah :gitme::gitme:bende şimdi bir elma yedim birazdan yeşil çay içecem.
bugün ankaraya gidebiliriz çünkü yarın sabah erkenden tapuya gitcez. yarın ankaradayım akşam dönersek gelebilirim yoksa yarın yokum haberiniz olsun şimdiden. allahın izniyle şu işler bitseydi, gerçi sonra erzurma gitcem ordada iş var uff uff
akşam kardeşim gidiyor askere. onda üzülüyorum ben :a015:
bilmiyorum nesli bakalım nolcağı belli olmaz bende azcık deliyim nede olsa napçam belli olmaz şırıngayla yağmı aldırsam ne hahahahahahahahahahahahahahah:lepi::lepi:kötükedihüsokötükedihüsokaydirigubbakcemile2desene usarem seni yenecek bu hafta vah vah guzelim yandin haberin olsun
kiz bencede ayran diyeti sisme yapabiliyor oyuzdendeir yarin kendine gelirsin eminim ama bencede sabredip cumaya tartil morelini bozma motivasyonun guzelken tartilipda herseyi mahvetme guzelim sen devam et
evet şimdiye kadar elma diyetim güzel gidiyor
sabah peynir yarım salatalık ve maydonoz yedim
saat 12 de bir elma ve bir bardak yeşil çay
saat 14 de bir elma
ve saat16 da yani şimdi 1 elma yiyorum, bir bardakta yeşil çay içcem
saat 18 dede bir elma yemeyi düşünüyorum ve başka bişey yemeyi düşünmüyorum. akşam ankaraya gidiyorum yarın sabah erkenden tapuya gitcez. yarın yokum haberiniz olsun. inş diyeti bırakmam dua edin benim için
açlıktan herkes bi yerde sızdı galiba nerelerdesiniz kızlar ayy bende kendimi çok hafiflemiş hissediyorum zemuszemus
bebiş nerelerdesin bakimmmmm çık ortaya dominoşşşş
hadi kiz sende elma diyetini bozmadan bitir su isi nazco gorsun kiminle yaristigini :jeyyar:
ah canım sende benim yediklerimi duyma olurmu.valla ben bu gidişle yerlere serilecem heralde.selam kızlar fırsat bulup girdim yine ama çok duramam nasıl gidiyor bakalım herkezin diyeti benimki pek gidemiyo
sabah yarım simit peynir
öğle geri kalan yarıları aralarda leblebi salatalık
akşamı bilmiyorum
ay bende mi başlasam şu ayran çorbasına ne
bir türlü fırsat bulup yapamadım hala hafta sonu aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum offf offff
bunları sen duyma userem tamammı canım
yok bacım iki gündür akşamları bozuyorum diyeti ama bugün bozmayacağım.söz veriyorum kendime.desene usarem seni yenecek bu hafta vah vah guzelim yandin haberin olsun
hadi güzelim süper kim tutar seni amaaaaa zaferin kimde olacağı belli olmazdelikafaduldendelikafadulden![]()