Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar sabah 2 tuzsuz etimek ve azcık kaşar yedim deminde badem atıştırdım ısırgan otu çayımıda içicem şimdi ısırgan cilde çok iyi geliyor benden söylemesi kocam bile güzel yüzlü karım diye seviyor benikaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Kızlar ben 3 gün yokum azcık gezicem tatil filan yapamadım zaten. kaydirigubbakcemile3 ama cuma gelirim kilomu bildiririm tamam mı? Görüsürük. :kedi:

kız nere kaçıyon..
cumaya kilo verde gel tamam mı..
yok öyle depresyon mepresyon..:olmaz:

kızlar bende bugün elma diyetine başlayacağım hayırlısı gidip bi okuyum şu diyeti haydi bismillah :dance:

valla benim bu ayran diyetine pek güvenim kalmadı..yapıyorum ama ..anlamadım cuma günkü kilomla alakası yok..ne ya almışmıyım vermişimiyim anlamadım...:bbo:
cumaya kadar tartılmıycam..:umursamaz:

uf kızlar görümcemin tartısında 84 çıkıyorum ama evdeki tartı kafayı yemiş hala 86 küsürrrrrCADIARZU

ya benimde kafam karıştı..
perşembe sabah 90.500 düm.
dün sabah 90.200 düm....

bugün sabah .....
ay söyliyemem ya........
tahmin bile edemezsiniz..
acaba tartımı bozuldu..
servisteki digital tartıydı ama...
yani tamam vermesem bile almam gerekiyo..
anlamadım ya..neyse yarın sabah tarılsammı..yada en iyisi cumaya tartılmak ..kafam karıştı..fisfisfis

ay ablacım senin çocuklar kaç yaşında kaydirigubbakcemile4 ben de kimseye hiçbişey sormuyom böle cahil cahil gidecez kaydirigubbakcemile3
kiz benim cocuklar kucuk daha guzelim oglum 4.5 yasinda kizimda 2.5 yasinda guzelim
kiz bana cok fena duskun oyuzden butun gun kucagimda

kızlar ben çıkyom..yarına gelemem belki belkide gelirim..
kim bilir
bu diyet güzeldi armutla ve erik haricinde 1 dilim kepek ekmegimde fazladandı.ama bence iyiydi.napam o kadarcık kusur sultan da bile olur..
sultan demişken hür sultan naptı acep..:jeyyar:
hür sultanım özgür sultanım..ye anam ye..yerimseniben
boş ver diyeti ya..yerimseniben
valla supersin kiz motivasyon harika helede kacamakta yapmayinca insan kendine geliyor demi valla bu gidisle hursultan zor kazanacak
Kızlar ben 3 gün yokum azcık gezicem tatil filan yapamadım zaten. kaydirigubbakcemile3 ama cuma gelirim kilomu bildiririm tamam mı? Görüsürük. :kedi:
anaa nere gidiyon kiz samaroglani olmaktan yoruldunda bizdenmi kaciyon yoksaa kucuk kizim benim gez gezde cabuk gel sen bir yolunu bulup ceptende girersin hadi
kızlar bende bugün elma diyetine başlayacağım hayırlısı gidip bi okuyum şu diyeti haydi bismillah :dance:
hadi bakalim baslaa guzelim sende elma guzellerinin kervanina katil bakalim
sirkeli suyumu içtim uzun bir aradan sonra ben sahalara geri döncem korkun benden :roflol:
allahhh cekilin yoldan aynalar geliyorr
ay canım geçmişi okuyordum mesajını yeni gördüm.sanada günaydın canım.valla ben dün elma diyetini azcık bozdum.akşam 1 kase cacık ve 2-3 kaşık makarna yedim.ama bugün daha dikkatli olucam.sabah aç karnına 3 tane kayısı,kahvaltıda 2 dilim kepek ekmegine krem peynir sürüp yedim.bundan sonrada elmaya devam.ben çay içmeyi çok seviyorum ama midemde elmadan başka bişey olmadığı için çayıda içince çok midem bulanıyor.bende arada bir iki tane yulaflı kepekli bisküvi yiyorum.inşaallah bu diyetle nazcoyu ezip geçicem.zafer benim olucak:hooray:
hadi kiz sende elma diyetini bozmadan bitir su isi nazco gorsun kiminle yaristigini :jeyyar:
slm kızlar sabah 2 tuzsuz etimek ve azcık kaşar yedim deminde badem atıştırdım ısırgan otu çayımıda içicem şimdi ısırgan cilde çok iyi geliyor benden söylemesi kocam bile güzel yüzlü karım diye seviyor benikaydirigubbakcemile
allah allah nasilda severmis kocasi bu sisko kizi kaydirigubbakcemile3

kiz benim cocuklar kucuk daha guzelim oglum 4.5 yasinda kizimda 2.5 yasinda guzelim
kiz bana cok fena duskun oyuzden butun gun kucagimda

valla supersin kiz motivasyon harika helede kacamakta yapmayinca insan kendine geliyor demi valla bu gidisle hursultan zor kazanacak

anaa nere gidiyon kiz samaroglani olmaktan yoruldunda bizdenmi kaciyon yoksaa kucuk kizim benim gez gezde cabuk gel sen bir yolunu bulup ceptende girersin hadi

hadi bakalim baslaa guzelim sende elma guzellerinin kervanina katil bakalim

allahhh cekilin yoldan aynalar geliyorr

hadi kiz sende elma diyetini bozmadan bitir su isi nazco gorsun kiminle yaristigini :jeyyar:

allah allah nasilda severmis kocasi bu sisko kizi kaydirigubbakcemile3

nesliş merhaba ama ben çıkıyom..
malum nöbetten geldim..
işler var yapılcakopuyorumnanaktan

ya benimde kafam karıştı..
perşembe sabah 90.500 düm.
dün sabah 90.200 düm....

bugün sabah .....
ay söyliyemem ya........
tahmin bile edemezsiniz..
acaba tartımı bozuldu..
servisteki digital tartıydı ama...
yani tamam vermesem bile almam gerekiyo..
anlamadım ya..neyse yarın sabah tarılsammı..yada en iyisi cumaya tartılmak ..kafam karıştı..fisfisfis
kiz bencede ayran diyeti sisme yapabiliyor oyuzdendeir yarin kendine gelirsin eminim ama bencede sabredip cumaya tartil morelini bozma motivasyonun guzelken tartilipda herseyi mahvetme guzelim sen devam et

bende şimdi bir elma yedim birazdan yeşil çay içecem.
bugün ankaraya gidebiliriz çünkü yarın sabah erkenden tapuya gitcez. yarın ankaradayım akşam dönersek gelebilirim yoksa yarın yokum haberiniz olsun şimdiden. allahın izniyle şu işler bitseydi, gerçi sonra erzurma gitcem ordada iş var uff uff
akşam kardeşim gidiyor askere. onda üzülüyorum ben :a015:

evet şimdiye kadar elma diyetim güzel gidiyor
sabah peynir yarım salatalık ve maydonoz yedim
saat 12 de bir elma ve bir bardak yeşil çay
saat 14 de bir elma
ve saat16 da yani şimdi 1 elma yiyorum, bir bardakta yeşil çay içcem
saat 18 dede bir elma yemeyi düşünüyorum ve başka bişey yemeyi düşünmüyorum. akşam ankaraya gidiyorum yarın sabah erkenden tapuya gitcez. yarın yokum haberiniz olsun. inş diyeti bırakmam dua edin benim için

selam kızlar fırsat bulup girdim yine ama çok duramam nasıl gidiyor bakalım herkezin diyeti benimki pek gidemiyo
sabah yarım simit peynir
öğle geri kalan yarıları aralarda leblebi salatalık
akşamı bilmiyorum
ay bende mi başlasam şu ayran çorbasına ne
bir türlü fırsat bulup yapamadım hala hafta sonu aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum offf offff
bunları sen duyma userem tamammı canım

selam kızlar fırsat bulup girdim yine ama çok duramam nasıl gidiyor bakalım herkezin diyeti benimki pek gidemiyo
sabah yarım simit peynir
akşamı bilmiyorum
bir türlü fırsat bulup yapamadım hala hafta sonu aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum offf offff

desene usarem seni yenecek bu hafta vah vah guzelim yandin haberin olsun

hadi iyisin bakalım gez tozda sende depresyonunu aslı gibi gittiğin yerde bırakta gel canım merak etme bişi olmaz ona opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
salı çarşamba perşembe cuma....sositososito
oh oh yanadan ....sositososito
perşembe akşamda nöbetteyim..allah izin verirse cuma sabah erkenden yazarım zemuszemus
kendimi süper motive hissediyom ya..:sm_cool:
kız süpersin valla şu yorgun beni bile heveslendiriyosun senden her takıma lazım motivasyon süpeeeeeeeeer kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
ay canım geçmişi okuyordum mesajını yeni gördüm.sanada günaydın canım.valla ben dün elma diyetini azcık bozdum.akşam 1 kase cacık ve 2-3 kaşık makarna yedim.ama bugün daha dikkatli olucam.sabah aç karnına 3 tane kayısı,kahvaltıda 2 dilim kepek ekmegine krem peynir sürüp yedim.bundan sonrada elmaya devam.ben çay içmeyi çok seviyorum ama midemde elmadan başka bişey olmadığı için çayıda içince çok midem bulanıyor.bende arada bir iki tane yulaflı kepekli bisküvi yiyorum.inşaallah bu diyetle nazcoyu ezip geçicem.zafer benim olucak:hooray:
hadi güzelim süper kim tutar seni amaaaaa zaferin kimde olacağı belli olmazdelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile4
bende şimdi bir elma yedim birazdan yeşil çay içecem.
bugün ankaraya gidebiliriz çünkü yarın sabah erkenden tapuya gitcez. yarın ankaradayım akşam dönersek gelebilirim yoksa yarın yokum haberiniz olsun şimdiden. allahın izniyle şu işler bitseydi, gerçi sonra erzurma gitcem ordada iş var uff uff
akşam kardeşim gidiyor askere. onda üzülüyorum ben :a015:
canım ya çok zor biliyorum iyi bir yere bile gitse sonuçta asker ocağı allah kavuştursun tez zamanda inşallah :gitme::gitme:
bilmiyorum nesli bakalım nolcağı belli olmaz bende azcık deliyim nede olsa napçam belli olmaz şırıngayla yağmı aldırsam ne hahahahahahahahahahahahahahah:lepi::lepi:kötükedihüsokötükedihüsokaydirigubbakcemile2

kiz bencede ayran diyeti sisme yapabiliyor oyuzdendeir yarin kendine gelirsin eminim ama bencede sabredip cumaya tartil morelini bozma motivasyonun guzelken tartilipda herseyi mahvetme guzelim sen devam et

ay öyle yapcam ..bugün sabah ayran yapmadım..
kahvaltı yaptım..elme alıp elma yapcam..2 gün bakalım nolcak..

evet şimdiye kadar elma diyetim güzel gidiyor
sabah peynir yarım salatalık ve maydonoz yedim
saat 12 de bir elma ve bir bardak yeşil çay
saat 14 de bir elma
ve saat16 da yani şimdi 1 elma yiyorum, bir bardakta yeşil çay içcem
saat 18 dede bir elma yemeyi düşünüyorum ve başka bişey yemeyi düşünmüyorum. akşam ankaraya gidiyorum yarın sabah erkenden tapuya gitcez. yarın yokum haberiniz olsun. inş diyeti bırakmam dua edin benim için

:Saruboceq:
tüm dualarım seninle allah kolaylıklar versin..
opuyorumnanaktan

açlıktan herkes bi yerde sızdı galiba nerelerdesiniz kızlar ayy bende kendimi çok hafiflemiş hissediyorum zemuszemus

valla cumaya belli olcak kim hafiflemiş kaydirigubbakcemile4
bende aç olunca kendimi hep hafif hissedrim de:roflol:

YA NESLİCİM VALLA NASIL SÖYLESEM BİLMİYORUM AMA DÜN YİNE BOZDUM DİYETİ.AMA NAPAYIM ANNEM BİZİM İÇİN İÇLİ KÖFTE YAPMIŞ.OKADAR UĞRAŞMIŞ.BEN NASIL YEMEM.nolurrrr affedin beni.
sabah yarım simit peynir
akşamı bilmiyorum
ah canım sende benim yediklerimi duyma olurmu.valla ben bu gidişle yerlere serilecem heralde.
yok bacım iki gündür akşamları bozuyorum diyeti ama bugün bozmayacağım.söz veriyorum kendime.
hadi güzelim süper kim tutar seni amaaaaa zaferin kimde olacağı belli olmazdelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile4

bak onu doğru diyorsun.bu gidişle zafer senin.ama bugünden sonra daha sıkı yapıcam diyeti.görürsün sen.

Back
X