Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz sende bgunluk tartilma guzelim arada boyle oluyor kafani takma bak yarin daha farkli olucak oyuzden cuma gunleri diisnda tartilma bence sonra motivasyon dusuyor bak benden demesi

hadi bakalim bekliyom nasil oren yapacaksiniz bana
kiz ozliyecek bir durum yok ben buralardayim biraktigim yok sizi yani

hisgeldin guzelim insallah yolculugun iyi gecmistir ama su kilo olayinda batmissin be guzelim ne diye okdara yedin neyse biran once toparlamaya bak

yenilen aslan yenilgiye doymazmiss sende aslanmi oldun kiz

Zaten bıraksan özlemezdimki :jeyyar:
mehter takımı gibi iki ileri bir geri gidiyoruz gerçi öylede hep ileri oluyo ama

Yok bizimki 2 ileri 1.99 geri kaydirigubbakcemile4

bende 5:30 ta kalktım şekerim...
eşofmanlarımı giydim ve doğru yürüyüşeeee....

ohh be kendime geldim yüüyüşüme başlamakla:lepi:

ay çok güzel ben bu yazı boş boş geçirdim valla dogru düzgüz yüyüş yapamadım........

Zaten bıraksan özlemezdimki :jeyyar:

Yok bizimki 2 ileri 1.99 geri kaydirigubbakcemile4

olsun canım yerinde saymaktan iyidir..

kızlar 2 gündür giremedim..
cumartesi bakıcının ramazan yufkasını yaptık...
pazarda sabah 7 den 5 e kadar benimkini yaptık..
anneme ve kardeşimede verdigimden çok yaptım..
2 gündür katmer gözleme yedim valla..
bugünde tartılmadım moralim bozulmasın diye...
sabah kahvaltı yaptım küçük bi parça gözleme ile..
ögle 1 tabak çorba . 2 parça tavuk gögsü.patates salatası.
saat 3 te 1 parça tatlı..
domates salatalık ..
şimdi form çayı içiyom...
of ne zor şu yemek yememek.............

ben şimdik çıkıyom anneme gitcem...
akşam gelemem belki..yarına nasipse görüşürükopuyorumnanaktan

kızlar ben heran modemsiz kalabilirim giremezsem haberiniz olsun geçici taktıkları modemi bu gün almaya geldiler bir kaçgün daha kalsın dedim ama müşterileri isterse alırlarmış benim modemde daha gelmedi bakalım inşallah benim modem onların müşterilerinden önce gelir cumaya inşallah bir sorun çıkmaz:olmaz::olmaz:

slm kızlar ben geldim yorgunluktan ölüyorum bitsin artık şu taşınma işiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimafoldumben

Kızlar pc acılmıyor format da atamadım yarın tamire gidecek. Cepten giriyorum ama giremezsem merak etmeyin görùsürüz cumaya gelirim kesin

aaaaa kimsecikler yok.bugün ben açayım dükkanı.herkese günaydın.ben bugün 3 günlük şok diyete başladım.ramazana kadar bunu yapayım dedim.bakalım bu diyetle nasıl sonuç alıcam.hepinizi öpüyorum.uğrarım yine.

anaa gunaydin kizlar cok komik yanliz hepimizin pcsi bozuk
bende sabahtir ugrasiyom acilmiyor ne yapacaz bilmiyom iyice gitti pc format atilacak ama zor valla kenimizde atamiyoz anladigimiz yok benki turkce olsa yaparimda turkcede degil
eger giremezsem bilen biri yapar bildirimi bilende kim var bilmiyorum eger bildirim olmassa diskalifiye oluyorsunuz ona gore haber verim kardes takim 3.takim olurda sorun cikarsa yardim istersiniz nam yada bernustan oldumu
yani bir ihtimal diyorum insallah acilir cuma gunu
bugund ekayinbabamlar geliyo oyuzden fazla giremem sanirim ama islerimi bitirmeye calisacagim sizin icin hursultani yakalayabilirsem ona gosteririm artik kilo bildirimini olurmu

anam dünden beri gelen pc bozuk deyip kaçmış hiç bişi yazılmamış hayret bişi
bugün bizim pazarımız ama ben beş dakkalık kaçtım hemen geri döncem herkez iyidir inş.
beh pazar günden kalan 1,5 kilonun 1 kilosunu dün vermişim geri kalanıda bu gün veririmde cumaya kadar biraz kilom farkeder inş
hepinizi öptüm ve kaçıyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

SLM KIZLAR SABAH SORUN VARDI K.K DA GıREMEDıM NASILSINIZ BU HAFTADA EMOŞ BENı ALT EDECEK mafoldumben BU AKSAM SPOR YAPAYIM BARı RAMAZANDA GELDı OF OF BU SICAKLA NASIL BAŞETCEZ BILMIYORUM NESLıŞ NERE KAÇIYON BAK BEN BURDAYIM

SLM KIZLAR SABAH SORUN VARDI K.K DA GİREMEDİM NASILSINIZ BU HAFTADA EMOŞ BENİ ALT EDECEK mafoldumben BU AKSAM SPOR YAPAYIM BARİ RAMAZANDA GELDİ OF OF BU SICAKLA NASIL BAŞETCEZ BILMIYORUM NESLİŞ NERE KAÇIYON BAK BEN BURDAYIM

yok canım yok bu hafta bende iş yok..
haklısın allahım günah yazmasında sıcaklarda zor.............
en iyisi diskalifiye olmadan takım olarak izne ayrılalım ...

slm kızlar nasılsınız
bu cuma bildirimi nasıl yapcaz biz neslinin işi varmış biz bu pazar taşınıyoz gelip gelmeyecem belli değil üstelik ben geri dönmek üzere ayrıldı yazdırıyorum işler karıştı. emoşumun dediği gibi takım olarak izne ayrılalım bayramdan sonra tekrar başlarız ne dersiniz benim işlerde yoluna girer bu arada.

kızlar kaç kişi olacağız ramazanda
ben
emoş
domination
usarem
nazco
nesliş ve aynalar giremeyecek sanırım
KIZLAR YA BU TAKIM AYAKTA KALIR YADA DAĞILIR ıZıN ıŞıNDEN VAZGEÇTıM BEN
KENDıMıZı SIKMAYALIM 200-300 GR DA OLSA VERELıM HER HAFTA
BAYRAM ıÇıN ALIŞVERISE CIKINCA COOOK PıŞMAN OLURUZ:çok üzgünüm:

kızlar kaç kişi olacağız ramazanda
ben
emoş
domination
usarem
nazco
nesliş ve aynalar giremeyecek sanırım
KIZLAR YA BU TAKIM AYAKTA KALIR YADA DAĞILIR İZİN İŞİNDEN VAZGEÇTİM BEN
KENDİMİZİ SIKMAYALIM 200-300 GR DA OLSA VERELİM HER HAFTA
BAYRAM İÇİN ALIŞVERISE CIKINCA COOOK PİŞMAN OLURUZ:çok üzgünüm:

haklısın canım ama nasıl olcak bilmiyom.....hayırlısı....
ben karara katılırım..
ama söz veremem kilo konusunda..
hiç ramazanda diyet yapmamıştım da..
gerçi ömrümde hiç bu kadar kararli olarak diyet yapmamıştım ya..........

neyse bakam ilk hafta denerim ..........
zaten 3-4 gibi dönem başlıycak eh tam 10gün sürüyo......o 2 hafta yaparım...
son 10gün idare ederim herhal..
allahım saglık versin olur herhalde kız..
ölüm yok ya sonunda...
ya diskalifiye olurum ya kilo veririm..................................

Back
X