- Konu Sahibi Pinarbartu
- #15.501
14. TAKIM 124. ETAP
1.73 / 92.9
eylülce /80.0 79.5
nazco 65.2
domination/ 81.0
hürsultan ( / 91.5 /
usarem / 64.5
hiray / 67.7
yanlis yazmisim az once ozur:kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14. TAKIM 124. ETAP
1.73 / 92.9
eylülce /80.0 79.5
nazco 65.2
domination/ 81.0
hürsultan ( / 91.5 /
usarem / 64.5
hiray / 67.7
14. TAKIM 124. ETAP
1.73 / 92.9
eylülce /80.0 79.5
nazco 65.2
domination/ 81.0
hürsultan ( / 91.5 /
usarem / 64.5
hiray / 67.766
14. TAKIM 124. ETAP
1.73 / 92.9
eylülce /80.0
nazco 65.2
domination/ 81.0
hürsultan ( / 91.5 /
usarem / 64.5
hiray / 67.7 zemuszemus 66
miriba herkeşlere...Şeniz
70.6 dan 68 kg düştüm..delikafadulden
yani 2.6 kg virdim...:sm_cool:
hursultan aynalar domination gelmediler dunden beri gerci aynalar izin istemisti listeyi yapmaya gelecekti de bizim domi yi merak etim ya internet baglatisi yok yada hasta ihmal etmezdi hayirlisi insallah aksama gelir insallah ...hursultan 2 kilo sozun vardi bak bu hafta unutmadim
merhaba hanımlar bu hafta kesin birinciyiz.bende 1,400 gr verdim.çok mutluyum çok.4 gündür topiklerde sık sık adı geçen et diyetini yapıyorum.bugünkü kilom 63,100 gr..
yediklerime gelince
sabah 3 adet kayısı,1 fincan form çayı,kahvaltıda 1 yumurta 5 adet kepekli bisküvi,1 fincan bitki çayı,öğlen tavuk haşlama 1 tane meyveli soda,bu saate kadarda 2 litre su içtim.sporumu yapamadım daha akşam yaparım inşaallah.
kızlar bu et diyetini bir inceleyin ben tam olarak uyamadığım halde 1,400 vermişim.tam olarak diyete uyulursa 5 kilo vadediyor bu diyet.
süüüpeeeeeeeerrrrr:lepi::lepi:
bravoooo:1hug:
mafoldumben :gitme: bana bakın ya bende bundan sonra senden farklı olmayacağım. mafoldumben her gün dersane,çalış babam çalış off :1no2: her gün girmem imkansız.Bu sefer de kendi koyduğum kuralları çiğnemiş olacağım.Bu dersler bu kdar yoğun olmak zorunda mı :sinifsinif: zaten kilo da verememişimdir bu hafta üzülerek sçylüyorum ki istisnasız her gün okulda en az 1 abur cubur yedim mafoldumben ama sizlerin kilo vermesi mutlu etti beni ve daha da pişman oldum keşke adam gibi diyetimi yapsaydım :gitme: bugün sabah tartılmayı da unutmuşum :sinifsinif: Bu hafta zaten bildirimi biz yapacağız ben yarın eve ancak 8 gibi gelebilirim.Gelince de listeyi hazırlayabileceğimi sanmıyorum.Yani Aslı abla işler sana kaldı bundan sonra :sinifsinif:canım arkadaşlarım..
hepinizi takımımı sevdigimi biliyorsunuz..
elimde olmayan sebepleri biliyonuz (evde netin olmaması,iş yerinde gireremem)ben sizlerin hızına yetişemiyom..
sizlere haksızlık oldugunu düşünüyom. o yüzden takımdan ayrılmak (aslında hiç istemeyerek) istiyorum..
umarım beni anlarsınız..ben düzenli paylaşım yapamıyorum..ve takımda kalmanın en önemli ve faydası çok olan bu özelligine uyamıyorum..
bu ne kk dan ne takımdan nede diyetten vazgeçtigim anlamında degil..
yine fırsat buldugumda gelecegim ilk kapı bu takım ama sizler çırpınıp duruyonuz ben haftada iki gün gelip kilo bildirimi yapıp çıkamam..
hepinize haksızlık olur..
artık benim hakkıma ne yazcaksınız bilmiyom..
1.73(paylaşımda bulunmadıgı için takımdan ayrıldı) ay çok zoruma gitcek valla..sanki sizleri sevmiyomuşum gibi
1.73(kendi istegi ile ayrıldı) yok bu da olmaz çünkü hiç istemiyorum
1.73(elinde olmayan sebeplerden dolayı ayrıldı) nıt olmadı..ayrılmak kelimesi hoşuma gitmedi..
1.73( )
ah kardeşlerim valla siz biliyonuz...
ne yazcanız bakam ama sizi çok sevdigimi unutman
mafoldumbenİŞTE SORUN BU KARAR BENİM DEGİL..
AMA OLANAKSIZLIKLAR İŞTE NAPALIM...
BAK BUGÜN ŞU SAAT OLDU ANCA FIRSATIM OLDU...
YARIN İZİNLİ OLCAM.
CUMA BELKİ GİREBİLİRİM
CTS PZR OLMAYCAM..
PAZARTESİ NÖBETTE BELKİ..SALI İZİNLİYİM YİNE YOKUM..
İŞTE BÖYLE SIRALANACAK..
BEN DÜZENLİ GELEMEYECEGİM...
SİZLER ÇOK GÜZEL KARARLAR ALMIŞINIZ ZATEN GELİNCEDE ANCAK YAZILANLARI OKUYABİLİYOM..
YAPAMIYACAGIM..
SİZLERİDE KANDIRAMAM..
EVDE NET OLMAYINCA OLMUYO..
ER GEÇ GİRİYODUM EVDEN GÜNLÜK ..
NEYSE SENİ GÖRDÜGÜME SEVİNDİM..:gitme:
egzersiz uzmanı derslerle savaşıyor kafamçokkarıştıbizim hırslı hatunlara ne oldu :mymeka:
su uzmanı nerde
egzersiz uzmanı nerde
diyet uzmanı nerdeeeCADIARZU
huuuuuuuakannehirsositososito
kızlar ben 1 kg vermişimhihoyyyt haberiniz olsunopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5oo çokiyi
bu hafta listemiz süper olacak süperr
:lepi:
işte dün çok perişan bi halde eve geldim,ders filan derken sızmışım.Bugün de yağmur yağıyor dersaneye gidemedim evde çalışıyorum 5 dk molada gelip bakıyım dedim size :çok üzgünüm:hursultan aynalar domination gelmediler dunden beri gerci aynalar izin istemisti listeyi yapmaya gelecekti de bizim domi yi merak etim ya internet baglatisi yok yada hasta ihmal etmezdi hayirlisi insallah aksama gelir insallah ...hursultan 2 kilo sozun vardi bak bu hafta unutmadim
miriba herkeşlere...Şeniz
inelemiştim canım ..ama hergün et yemek bıktırır diye düşünmedim
ya bide ben asla diyet mönüsü oldumu yapamam
yıllardır hep kendi yöntemlerime uyarak kilo verdim..
1 gün yaparım 2 gün 3 gün sonunda delirtir beni belirli bir diyete bağlı kalmak..
sen günde kaç gram et,balık,tavuk yiyosun canım...
ben lahana aldım lahana çorbası içicem ..ama aralarda..
:lepi: iste bu zemus alkisalkisalkismiriba herkeşlere...Şeniz
kızlar şu size yazdığım kuralları bile uygulayamıyorum bakınsana mafoldumben benim bir an önce düzene girmem lazım.Bu nedenle izne ayrılmaya karar verdim.En fazla 2 hafta yokum yani.Ama 2 hafta sonra dönüşüm muhteşem olacak
Takım size emanet,Aslı ablacım bildirimi de yap listeyi biz hazırlıyoruz bu hafta yine hazırlamazsak kesin kapatılır takım çünkü Kalliste çok kızmış belli :1no2: :çok üzgünüm:
Kurallara uymayı ihmel etmeyin,bakın bu hafta herkes kilo vermiş ben hariç :çok üzgünüm: ama 2 hafta sonra muhteşem bir şekilde geliyorum gamyoncuiremsu Kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:lepi: iste bu zemus alkisalkisalkis
sendemi brutuz kaptan izine ayrildi kaptan yardimcisida ayrilirsa ne olacak domiiiii !!!! anliyorum snei zordur dersane ama keske ikiniz bi anda ayrilmasaniz tatile ustelik kilo veremedim diye uzulme bize bakma sen ama sen dha cok gencsin bizim yaptigimiz rejimler uymaz sana sen daha gelisme cagindasin cok ama cok dikkat etmelisin yavas yavas vermelisin saglikli ver bi diyetisyene gitsene domi sen yasina gore saglikli bi program yapsin sana okmi
kızlar şu size yazdığım kuralları bile uygulayamıyorum bakınsana mafoldumben benim bir an önce düzene girmem lazım.Bu nedenle izne ayrılmaya karar verdim.En fazla 2 hafta yokum yani.Ama 2 hafta sonra dönüşüm muhteşem olacak
Takım size emanet,Aslı ablacım bildirimi de yap listeyi biz hazırlıyoruz bu hafta yine hazırlamazsak kesin kapatılır takım çünkü Kalliste çok kızmış belli :1no2: :çok üzgünüm:
Kurallara uymayı ihmel etmeyin,bakın bu hafta herkes kilo vermiş ben hariç :çok üzgünüm: ama 2 hafta sonra muhteşem bir şekilde geliyorum gamyoncuiremsu Kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan