Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nasılsınız kızlar ..
öğleye kadar uğrayamıcam hafta içi ..
akşama doğru gelirim genelde duruma göre..
koşuşturmadan anca oluyo...

merhaba kızlar rapor vermeye geldim.bizim işyerinde görev değişimi oldu o yüzden biraz yoğunluk var.sık sık giremiyorum.yediklerime gelince
sabah 3 kayısı 1 fincan form çayı,kahvaltıda 5 diyet bisküvi bi r domates,arada 1 fincan daha bitki çayı,öğlen tavuk yedim.1 adet meyveli soda içtim.biraz önce bitki çayı içtim.bu saate kadar 2 lt su içtim.spora gelince öğle arasında arkadaşımla 40 dk yürüyüş yaptık işyerimizin civarında.

selam kızlar nasılsınız bakalım
gelelim bu gün yediklerime renkli yazıcam bak dominoşum
sabah bir dilim börek iki bardak çay
öğle 1 elma 1 paket çikolata bunu neden yedim bilmiyorum gözüm döndü herhalde
ara form çay leblebi
akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum ama herhalde sebze yemeği olur bir tabak
iki litre su içtim şimdiden

ben iki gündür gribim kızlar hiç keyfim yok topiğe giriyorum ama pek bişi yazasım yok
kaçıyorum o yüzden yarın görüşürüz artıkın

bugün yediklerim..
sabah 2dilim ekmek,peynir,domates ,salatalık,zeytin..

akşam :haşlanmış karnıbahar üzerine yoğurt döküp yedim..
2 litrden fazla su .
yeşil çay.
ve yarım saat yürüyüş...
kızlar ben yarın öğleye kadar kursta olduğum için öğlenden sonra kilo bildirimi yapıcam ..
gelir gelmez yazarım hemen..

kızlar ben dünden farklı bişe yemedimcokacimcoook yemekleri kendime -tatlicadiarzu-ayrı tuzsuz azyağlı yaptığım için bitmediler çorbam bir hafta gider heraldealkisalkisalkis

sabah sirkeli su elma
öglen kapuska üzüm
akşamda yoğurt çorbası
1bardak yeşil çay içtim 1daha içerim ara ara su içiyorum ama tuvalete gitmekten çok bunalıyorum sporudahihoyyyt burdan kalkınca yapıcam

ben pazartesiye kadar oruca niyetlencem artık akşamları ne yersem paylaşırım

biraz sıkı diyet yapıyorum kafamçokkarıştınasipse pazartesiden itibaren normale döncem
ekmek şeker un tuz ağzıma koymuyorum :1no2:

:sm_confused: kimsecikler uğramamışsengözlerimebaksanab ben nivea badi cdsiyle sporumu yaptım duşa gidiyorum kaydirigubbakcemile4

canım arkadaşlarım..
hepinizi takımımı sevdigimi biliyorsunuz..
elimde olmayan sebepleri biliyonuz (evde netin olmaması,iş yerinde gireremem)ben sizlerin hızına yetişemiyom..
sizlere haksızlık oldugunu düşünüyom. o yüzden takımdan ayrılmak (aslında hiç istemeyerek) istiyorum..
umarım beni anlarsınız..ben düzenli paylaşım yapamıyorum..ve takımda kalmanın en önemli ve faydası çok olan bu özelligine uyamıyorum..
bu ne kk dan ne takımdan nede diyetten vazgeçtigim anlamında degil..
yine fırsat buldugumda gelecegim ilk kapı bu takım ama sizler çırpınıp duruyonuz ben haftada iki gün gelip kilo bildirimi yapıp çıkamam..
hepinize haksızlık olur..
artık benim hakkıma ne yazcaksınız bilmiyom..
1.73(paylaşımda bulunmadıgı için takımdan ayrıldı) ay çok zoruma gitcek valla..sanki sizleri sevmiyomuşum gibi
1.73(kendi istegi ile ayrıldı) yok bu da olmaz çünkü hiç istemiyorum
1.73(elinde olmayan sebeplerden dolayı ayrıldı) nıt olmadı..ayrılmak kelimesi hoşuma gitmedi..
1.73( )
ah kardeşlerim valla siz biliyonuz...
ne yazcanız bakam ama sizi çok sevdigimi unutman

FIRSAT BULDUKÇA GELECEGİM VE SİZE SÖZ VERİYOM DİYETİ BIRAKMAYACAGIM AMA LÜTFEN BANA KIZMAYIN.......
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM VE TAKIMA GİRMEK İÇİN ÇABA GÖSTEREN ARKADAŞLARADA HAKSIZLIK
SİZLEREDE HAKSIZLIK EDEMEM...opuyorumnanaktan

slm bugun giremedim ozur dilerim hemen bugunku menume geceyim= sabah 9 da bi dilim ekmek bir bardak cay ara bir bardak portakal suyu oglen yarim tabak kepek makarna zeytin yagli kabak yemegi ara ( bi dilim pasta ):1ninca: affi yok biliyorum aksam yine yarim tabak kabak yemegi kepekli makarna sidi bol bol yesil cay iciyorum suda 1 litreyi buldu

FIRSAT BULDUKÇA GELECEGİM VE SİZE SÖZ VERİYOM DİYETİ BIRAKMAYACAGIM AMA LÜTFEN BANA KIZMAYIN.......
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM VE TAKIMA GİRMEK İÇİN ÇABA GÖSTEREN ARKADAŞLARADA HAKSIZLIK
SİZLEREDE HAKSIZLIK EDEMEM...opuyorumnanaktan

slm cagla ablam karar snein tabi ama biz istemiyiz ayrilmani:umursamaz: cikarsanda bol bol gel unutma biziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İŞTE SORUN BU KARAR BENİM DEGİL..
AMA OLANAKSIZLIKLAR İŞTE NAPALIM...
BAK BUGÜN ŞU SAAT OLDU ANCA FIRSATIM OLDU...
YARIN İZİNLİ OLCAM.
CUMA BELKİ GİREBİLİRİM
CTS PZR OLMAYCAM..
PAZARTESİ NÖBETTE BELKİ..SALI İZİNLİYİM YİNE YOKUM..
İŞTE BÖYLE SIRALANACAK..
BEN DÜZENLİ GELEMEYECEGİM...
SİZLER ÇOK GÜZEL KARARLAR ALMIŞINIZ ZATEN GELİNCEDE ANCAK YAZILANLARI OKUYABİLİYOM..
YAPAMIYACAGIM..
SİZLERİDE KANDIRAMAM..
EVDE NET OLMAYINCA OLMUYO..
ER GEÇ GİRİYODUM EVDEN GÜNLÜK ..
NEYSE SENİ GÖRDÜGÜME SEVİNDİM..:gitme:

iyiyim cagla ablam ya ama bak ayrilirsan da kilona dikkat et sozmu

ya zaten şu ayrılmak kelimesini sevmiyom inan aglıyacam şimdi..
Edmezsem zaten 150 kiloyla kesin dönüş yaparım artık buraya yada kendime bi site açarım artık ozaman

hayirlisi cagla ablam aman dikkat bak 150 kilo falan gelme sakin yazik olur o kadar emeklerine :olmaz: kendine cok iyi bak ablam cok opuyom ben seni

Baksana 2 ay salladım geri gedi..
Ya ben anlamadım 1 hafta içinde ilk önce 97.700 geldim sonra 98 geldim ikiside aç karna idi..
Bu gün ögleden sonra tok diyelim(çorba salata ve 6 adet hamsi yediydim)97900geldim..
Sabah herhalde96 küsür falan gelcem herhalde çünkü benim sabah akşamla 2-3 kilo farkediyo..
Bir haftadır dikkat ediyom..bide şu tibet hareketlerini yapıyom..
Herhalde veriyom artık

Back
X