Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaydirigubbakcemile5 ooooo kızlaaaar birinci olmuşuz tebrikler :hooray:

ben bugün raporu geç veriyorum kusura bakmayın

oruçlu olduğum için sirkeli su
haşlanmış tavuk 3 kaşık pilav
komşuda çaydaydım akşamdan sonra 2 kaşık patates kavurması
1 çay tabagı kadar karışık kuruyemiş yedim
bugün su fazla içemedim meyvalı soda 2- 3bardak şekersiz çay içtim şimdide 1 elma yiycem cokacimcoook

biraz fazla oldu yediklerimmafoldumben ama azar azar hepsinden yedim nede olsa oruca niyetlencegim için telafi olurlar tatlı vardı ısrar etmelerrine rağmen ağzıma sürmedim:olmaz:

kızlar çıkmadan birşey söyliyim size yazmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3
benim kilo veremememin hatta almamın sebebini buldum
zaten abur cuburun da etkisi büyük ama
bende yaklaşık 1 aydır kabızlık sorunu varmış ve ben daha bugün keşfettim :roflol: :roflol:
neyse bu 2 haftalık izinde de normale döner gelirim :roflol:

Kız çabuk gelki birlikten kuvvet doğar daha performansımız olsun kaydirigubbakcemile5

MERHABALAR ARKADAŞLAR...BEN 3. TAKIMIN YARDIMCISIYIM..TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM HEPİNİZLE...:lepi:

1.LİĞİNİZİ KUTLUYORUM VE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM..:hooray:a.s.

Teşekkürler canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

TEBRıKLER KIZLAR ıLK DEFA 1. OLDUGUMUZU GÖRDÜM BU HAFTA ıNŞALLAH YÜZÜNÜZÜ KARA ÇIKARMICAM senağlama ZEMUS ZAYIFLAMA SIRRINI PAYLAŞMAK ıSTEMıYORMUSUN:dilcikar:

kızlar hepimizi kutluyorum 1. liğimiz hayırlı olsun vatana millete devamı gelir inşallah

MERHABALAR ARKADAŞLAR...BEN 3. TAKIMIN YARDIMCISIYIM..TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM HEPİNİZLE...:lepi:

1.LİĞİNİZİ KUTLUYORUM VE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM..:hooray:a.s.
teşekkür ederiz şeker bizde memnun olduk tanıştığımıza opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

a.s.14.cü takımın fıstıklarıa.s.
a.s.sizleri kutluyorum .a.s..1.ci olmuşsun diyet gruplarında:hooray::hooray:

alkisalkisalkisbaşarılarınız daim olsun tüm kupalar sizin olsun:hooray::hooray:

:hooray:azmin sonu başarıdır:hooray:sizde azmetmişsiniz ve başarmışsınız.tebrikler kızlar..a.s.a.s.a.s.​

teşekkür ederiz sılacım yerimsenibenyerimseniben

inşallah güzelim daha iyi olacaz tabi ben olmazsam delikafadulden
senide tekrar tebrik edrim güzelim böyle devam kaydirigubbakcemile3
kız sen nebiçim konuşuyosun ben olmasam falan diye :oklava:biz gel artık diye kendimizi yırtıyoruz burada bu nediyo :oklava:bireysel birinciliklerini ne çabuk unuttun senin sayende kaçkere birinci oldu bu takım :olmaz:tabi sen kendini kapıpkoyvermeden önce :olmaz::olmaz:
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
bide kendimi toparlasam delikafadulden
ben seni buralarda bir yakalasam toparlıyacağım ama neyyyyse :mymeka::mymeka:sen azcık tenhaya gelsene şöyle:gitme:

kıs anlattımya ...sen bana geri dünmedin..mafoldumben

zemusçum senide çok tebrik ediyorum güzelimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
yeni bir hafta başladı önümüzdeki cuma günü de yine aynı performansı bekliyorum sizden olur mu güzellerim :lepi:
biraz önce erkek kardeşimle görüştüm çarşı iznine çıkmış daha sonra babamla kız kardeşimi gördüm. moralim düzeldi kendime geldim biraz hihoyyyt
şimdi sorcaksınız bana sen ne zaman dönüyorsun diye canlarım ben veripde aldığım kiloları verince döncem aranıza orda eksi görmek istemiyom kilomda. beni lütfen anlayın kaptan olduğum için kendime birazcık torpil geçecem :roflol: şaka şaka ben o çizelgede geri gitttiğimi görürsem bende motive filan kalmaz bide ben sizin iyiliğinizi düşünüyom haftaya sonuncu olmayın diye delikafadulden

benim idare ediyo da sen neler yepıyosun bakalım ben seni merak ettim kız kaç kilo aldın çabuk söyle
kardeşinin dağıtımı oldumu kıbrısa gidicekti galiba
evine taşındınmı

benim idare ediyo da sen neler yepıyosun bakalım ben seni merak ettim kız kaç kilo aldın çabuk söyle
kardeşinin dağıtımı oldumu kıbrısa gidicekti galiba
evine taşındınmı

valla tartılmadım korkuyorum çünkü kilo verdiğimi hissedince tartılacam :kedi:
erkek kardeşim bayramdan 2 gün önce kıbrısa gitti şimdi orda 105 gün sonra bitecek askerliği inşallah
ev işi tamam ama ben tamam değilim uçtum laelaelaelaelae

kız aldığın kiloları vermeden çizelgeyi değiştirmeyiverirsin olur biter izinde bu iş daha çok sallanıyo ama listeye girdiğin zaman kendini zorunlu hissediyorsun daha çok dikkat ediliyor bu şekilde daha kolay olur inan bence sen bu işi daha fazla erteleme biz sana destek oluruz burada

planları netten indirmiyormusun kızım tembellik etme yap kurtul

ben öyle hazıra konmam kendime göre düzenlerim saatleri hesaplarım filan hangi konu ne kadar ders saaatinde anlatabilirim işlim uzun sürere bide ben birleştirilmiş sınıf okutuyom hem 4. sınıf hem 5. sınıfın dersleri zaten dersler bu sınıfta çok düşün işimin zorlığunu. arkadaşlar kızıyo bana ne uğraşıyon netten indir çıktısını al diyorla ama ben işimi ciddiye alan bir öğretmenim :dilcikar: naniknanik

kız aldığın kiloları vermeden çizelgeyi değiştirmeyiverirsin olur biter izinde bu iş daha çok sallanıyo ama listeye girdiğin zaman kendini zorunlu hissediyorsun daha çok dikkat ediliyor bu şekilde daha kolay olur inan bence sen bu işi daha fazla erteleme biz sana destek oluruz burada

yok pazartesinden itibaren gelip buraya ne yedim, içtim ne yaptım yazacam katlım olacak ama bildirim yapmayacam yerimseniben

kardeşinin çok bir günü yok aslı göz açıp kapayıncaya kadar geçecek sen orada yanlız hissediyorsundur kendini şimdi ev arkadaşında gitmişti

ben öyle hazıra konmam kendime göre düzenlerim saatleri hesaplarım filan hangi konu ne kadar ders saaatinde anlatabilirim işlim uzun sürere bide ben birleştirilmiş sınıf okutuyom hem 4. sınıf hem 5. sınıfın dersleri zaten dersler bu sınıfta çok düşün işimin zorlığunu. arkadaşlar kızıyo bana ne uğraşıyon netten indir çıktısını al diyorla ama ben işimi ciddiye alan bir öğretmenim :dilcikar: naniknanik
aferin kız sana gerçekten işin zor ama ciddiye almanda çok güzel bir çok öğretmen boşvermiş durumda çünkü

yok pazartesinden itibaren gelip buraya ne yedim, içtim ne yaptım yazacam katlım olacak ama bildirim yapmayacam yerimseniben

tamam listeye bir süre girme ama buradan uzaklaşma

Back
X