Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar yemekten geldim şimdi ustamız sağolsun patates ve makarnayı aynı güne yapmış 6 kaşık çorba 5 kaşık patates yemeği 6 kaşıkta yoğurtlu makarna yedim ama vallahi hızlımı yedim ne yaptım oturdu mideme

benim kilom aynı....mafoldumben

yaklaşık 2 haftadan fazladır hastayım ve hala iyi olamadım..
günden güne iyi olacağıma daha kötü oluyorum...
vitamin vb haplar kullanmalıymışım..
vucudumu çok yormuşum ....
ve vucudum vitaminsiz kalmış ve ben meyvayı pek yemediğim için bununda etkisiyle
dr. vudunu toplaman lazım dedi..kalsuyum ,magnezyumda verdi ..
iskelet sistemimin için..
durum böğle kızlar çok dengeli beslemem lazımmış özellikle et,süt yemem lazımmış

birde ben genç yaşta 2 çocuk doğurduğum için ve kendime dikkat etmediğim için
bağışıklık sisteminde zayıflama başlayabilir dedi..
offf ....onun için diyeti askıya alıyorum bir müddet..
bir dahaki kontrole kadar diyet falan yasak ....

şimdi beni izinlimi yazarsınız..haftaya..
yoksa çıkartırmısınız takımdan..:gitme:

GEÇMıŞ OLSUN ZEMUS DıKKAT ET KENDıNE ıZıNLı OLARAK AYRILABıLıRSıN NıYE ATALIM SENıakannehir Bı DAHADA AĞIR DıYET YOK OKı?

14. TAKIM ** 126. ETAP **

eylülce ( 79,5 / 79,5 / 0,0 / 0,0%)
nazco ( 64,3 / 64,3 / 0,0 / 0,0 %)
hürsultan ( 93,5 / 91.2 / 2.3 / 2,46 %)
usarem ( 63,1 / 63,1 / 0,0 / 0,0 %)
hiray ( 66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,0 %)
zemus ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,0 %)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 434,4 / 432,1 / 2,3 / 0,53 % )

kızlar hiray dün kilosunun aynı olduğunu söylemiş. değişiklik olursa bugün geleceğini yazmış. gelmediğine göre kilosu aynı heralde. bende öyle yazdım. şimdi bildirimi yapıyorum.

ay kızlar ben bugün bu siteye giremedim bir türlü site lisanslı değil falan diyordu ama sorun sadece bendeymiş herhalde hepiniz girebilmişsiniz çünkü neydiki o

ve vucudum vitaminsiz kalmış ve ben meyvayı pek yemediğim için bununda etkisiyle
durum böğle kızlar çok dengeli beslemem lazımmış özellikle et,süt yemem lazımmış

geçmiş olsun zemusçum kendine dikkat et önemli olan sağlıklı bir şekilde zayıflamak
izinli olursun nolcak
gunaydin nazco bend eayni bu hafta ne yapalim artik haftaya .... oglusun naisl oldu
oğluşumda eğzama çıktı bide yanına mantarda eklenmiş eylülce bir o eksiktiya tamam oldu imdat diye bağırasım geliyo bu çocuğun sağlık problemleri yüzünden ilaçlarını kullanmaya başladık bakalım nolucak
gecmis olsun nazco ogluna .... pisi pisi ne kiz :kahve:
sağol canım ya pisi pisi mayalı hamurun içine peynir konup kızartılıyo pek bir diyetlik değil ama ben dün yokluktan yedim valla dün bütün işlerim ters gitti çünkü

KIZLAR BU HAFTA BEŞİNCİ OLMUŞUZ :olmaz:
HÜRSULTAN BİREYSELDE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNÜ KUTLUYORUM CANIM TEBRİK EDERİM SENİopuyorumnanaktan

nazco gecmis olsun tekrar egzema mantar onemli degil o kadar tabi ama baska saglik sorunlarini ustune eklenirse zorluk orda iste allah sana kolaylik versin ama oglusun sevgisi senin bu hastaliklarin ustesinden gelmeye yardimci oluyordur eminim bu arada ilk geldigin zaman avatrinda vardi oglunun resimi kac yasinda ???

KIZLAR BU HAFTA BEŞİNCİ OLMUŞUZ :olmaz:
HÜRSULTAN BİREYSELDE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNÜ KUTLUYORUM CANIM TEBRİK EDERİM SENİopuyorumnanaktan

depresyonlu kaptanim benim bize kizmayi birakta aramiza don pazartesi erzurumda guzel kilo vermistin bak tekrar basla pazartesi :oklava: bu isi bitirelim rejim birakildimi geri geliyor kilolar bak :icecream: unutmadan kaptan haysemi alalim takima cuma kilo bildiriminde bulunsun artik:1hug:

eylülce ( 79,5 / 79,5 / 0,0 / 0,0%)
nazco ( 64,3 / 64,3 / 0,0 / 0,0 %)
hürsultan ( 93,5 / 91.2 / 2.3 / 2,46 %)
usarem ( 63,1 / 63,1 / 0,0 / 0,0 %)
hiray ( 66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,0 %)
zemus ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,0 %)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 434,4 / 432,1 / 2,3 / 0,53 % )

kızlar hiray dün kilosunun aynı olduğunu söylemiş. değişiklik olursa bugün geleceğini yazmış. gelmediğine göre kilosu aynı heralde. bende öyle yazdım. şimdi bildirimi yapıyorum.

bu sabah tartılmayı unuttum ben

apartmanımızda çok yaşlı bi teyze vardı
sabha karşı vefat etmiş
onun haberini alınca aklımın ucuna bile gelmedi tartılmak

kızcelerim nasılsınız diye bi bakem dedim..
ses etmeden çıkmak istemedim..
bakıyom bu hafta duraklamışınız..
tebrikler hür sultanım özgür sultanımopuyorumnanaktan
ben tartılamıyorum şu sıra ama dikkat ediyorum valla kıyafetlerde sanki bollaşıyo gibi bakalım nolcak....
enson 98 e vurduydu bu ayın başında..
ama ballı sirkemi içiyom ..
akşamda erken yiyorum ..
ögle ekmek yok ama akşam evde ekmegi kaçırıyorum..
sizlerde pek hareket yok gibi bu hafta..
umarım haftaya verirsiniz..
kolaylıklar diliyorum..
hepinizi çoooooooooooookkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan

unutum soylemeyi kizlar bu hafta sonu yokum annemlerde olcam pazartesi gorusuruz hepinze guzel bi hafta sonu diliyorumkaydirigubbakcemile5 cagla ablam :1hug: iyi olduguna sevindim

günaydın kızlar gelir gelmez listelere baktım çok sevindim valla eylülce,aynalar,hiray,zemus,haysem,nazco,usarem,emoşumm,dominoş hepinize ve irademe çok teşekkür ederim.Kızlar takımda çok az kişiyiz bence yeni arkadaşlar davet etsek nasıl olur?
haysemde düzenli paylaşımda bulundu ve çok güzel kilo verdi bu hafta onuda katalım bence kaptanım ne dersin?
normalde cumartesileri şirkette poğaça börek falan yenirdi artık onlarıda kestim yine 1 dilim kepek ekmeği ve peynir yedim.

dersaneye gitmeden uğradım aaa akannehir saat kaç olmuş kızlar hemen çıkmam lazım sınav var bugün akannehir

eylülce ( 79,5 /%)
nazco ( 64,3 %)
hürsultan ( 93,5 %)
usarem ( 63,1 %)
hiray ( 66,0 %)
zemus ( 68,0 %)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 434,4 / % )

slım kızlar nasılsınız ben biraz hastayım senağlama yarın daha kötüleşeceğim heralde. domuz giribi oldum delikafadulden
yarın kilosunu herkes erkenden bildirilse sevinirim. ben bildirimi 14.30 - 15.00 den sonra yapabilirim. paylaşım alanına msj yazacam şimdi bu saatten sonra yapabilirim diye. kendinize iyi bakın öptüm sizi kaydirigubbakcemile3
ay üf sende gelsen artık diyorum :1no2: benneyaptımki
günaydın kızlar sabah tartıldım kilom 91,20 4 günde 2,30 kilo vermişim başlangıç için güzel değilmi?
tebrik ediyorum seni hadi darısı bize opuyorumnanaktan
ay kaptan hastalandimi sen cok gecmis olsuna.s. gel sana guzel sicak bi corba hazirliyim sonrada limonlu kekik kaynatayim sana:1hug: ama bak bizden uzaklasinca hastalandin iste birde izin biti demi:oklava: bu hafta isteme zor veririz izin :hulya: gel artik aramiza
evet gelsin artık :enbuyukkk:

izinli yazarız canım çıkartma olmaz da ben sana dedim dimi geçen gün aralarda birşeyler ye diye :bbo:
ay kızlar ben bugün bu siteye giremedim bir türlü site lisanslı değil falan diyordu ama sorun sadece bendeymiş herhalde hepiniz girebilmişsiniz çünkü neydiki o

geçmiş olsun zemusçum kendine dikkat et önemli olan sağlıklı bir şekilde zayıflamak
izinli olursun nolcak

oğluşumda eğzama çıktı bide yanına mantarda eklenmiş eylülce bir o eksiktiya tamam oldu imdat diye bağırasım geliyo bu çocuğun sağlık problemleri yüzünden ilaçlarını kullanmaya başladık bakalım nolucak

sağol canım ya pisi pisi mayalı hamurun içine peynir konup kızartılıyo pek bir diyetlik değil ama ben dün yokluktan yedim valla dün bütün işlerim ters gitti çünkü
geçmiş olsun :Saruboceq:
depresyonlu kaptanim benim bize kizmayi birakta aramiza don pazartesi erzurumda guzel kilo vermistin bak tekrar basla pazartesi :oklava: bu isi bitirelim rejim birakildimi geri geliyor kilolar bak :icecream: unutmadan kaptan haysemi alalim takima cuma kilo bildiriminde bulunsun artik:1hug:
evet alalım onu evet evet -tatlicadiarzu-
canım 5 kişilik takımla birinci olmamız zor zaten

bizim uzmanlarımız vardı bir ara
kimdiki :uhm:
bu sabah tartılmayı unuttum ben

apartmanımızda çok yaşlı bi teyze vardı
sabha karşı vefat etmiş
onun haberini alınca aklımın ucuna bile gelmedi tartılmak
Allah rahmet eylesin :Saruboceq: başın sağolsun
kızcelerim nasılsınız diye bi bakem dedim..
ses etmeden çıkmak istemedim..
bakıyom bu hafta duraklamışınız..
tebrikler hür sultanım özgür sultanımopuyorumnanaktan
ben tartılamıyorum şu sıra ama dikkat ediyorum valla kıyafetlerde sanki bollaşıyo gibi bakalım nolcak....
enson 98 e vurduydu bu ayın başında..
ama ballı sirkemi içiyom ..
akşamda erken yiyorum ..
ögle ekmek yok ama akşam evde ekmegi kaçırıyorum..
sizlerde pek hareket yok gibi bu hafta..
umarım haftaya verirsiniz..
kolaylıklar diliyorum..
hepinizi çoooooooooooookkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
unutum soylemeyi kizlar bu hafta sonu yokum annemlerde olcam pazartesi gorusuruz hepinze guzel bi hafta sonu diliyorumkaydirigubbakcemile5 cagla ablam :1hug: iyi olduguna sevindim
opuyorumnanaktan
günaydın kızlar gelir gelmez listelere baktım çok sevindim valla eylülce,aynalar,hiray,zemus,haysem,nazco,usarem,emoşumm,dominoş hepinize ve irademe çok teşekkür ederim.Kızlar takımda çok az kişiyiz bence yeni arkadaşlar davet etsek nasıl olur?
haysemde düzenli paylaşımda bulundu ve çok güzel kilo verdi bu hafta onuda katalım bence kaptanım ne dersin?
normalde cumartesileri şirkette poğaça börek falan yenirdi artık onlarıda kestim yine 1 dilim kepek ekmeği ve peynir yedim.

opuyorumnanaktan
hadi kaçıyorum ben görüşürüz opuyorumnanaktan

merhaba kızlar.ben bundan bi 5-6 ay kadar önce 7. takımda 2 hafta kadar kaldım.daha sonra bildirimlerimi yapamadığım için çıktım.o aralar oğlum biraz hastaydı.ondan beri 3-4 kilo kadar verdim,sonra ramazanda tekrar aldım.yani tam bi düzen kuramadım.ama artık kararlıyım,kilo vermek istiyorum.takımınızda yer varsa sizinle devam edebilirmiyim.şimdi kilom ilk günkü gibi 68kg, boyum 166cm. hedefim 58kg olmak.yani tam 10 kg vermek istiyorum.

şekercim değerlendirmeye alırız ama önce kaptana danışırız kilo vermeye kararlıysan hoşgeldin aramıza

Back
X