14 yaş fark evlilik için çok mu?

Yaş,saç bilemem de 2 çocuklu adamla zor bence arkadaşım.
Çok gençsin,elbet karşına dengin çıkar inşallah.

aranızda 14 yıl fark var.
bu kişi ile yokluktan bir birlikteliğe başlarsanız size ilk ilgi gösteren yaşıtınız ile aklınız karışacak ve bu adamın kusurları gözünüze batmaya başlayacaktır.
hele hele hiç evlenmemiş birisi için 2 çocuklu olması çok ağır bir yük.
hiç bulaşmayın derim.

Lütfen yapmayın ya. Ablam 1987 dogumlu babam ise 1969, ablam sizinle yaşıt bu adamla ise babam arası sadece 4 yaş. Az erken evlense sizinle bir çocuğu olur. Hem 5-6 yıl sonra iyice yaşlandığında siz daha gencecik olacaksınız. Sakın böyle bir hata yapmayın.

Lütfen yapmayın ya. Ablam 1987 dogumlu babam ise 1969, ablam sizinle yaşıt bu adamla ise babam arası sadece 4 yaş. Az erken evlense sizinle bir çocuğu olur. Hem 5-6 yıl sonra iyice yaşlandığında siz daha gencecik olacaksınız. Sakın böyle bir hata yapmayın.
Teşekkürler herkese cevaplar için. Başta ben de böyle düşündüm fakat sonradan kafam karıştı. Açıkçası ben onu beğeniyorum ama 1 kız be 1 erkek çocuk sahibi onlarla nasıl yaparım işte onu bilemiyorum.

Ben kendimden 4 yaş büyüğüne bile abi diyorum, koca gözüyle bakamıyorum. 14 yaş büyüğe biraz zorlasam amca bile derim. :)
Şaka bir yana da, bence 14 yaş farkı uçurum.

Bilemiyorum. Erkek arkadaşım 11 yaş büyük. Ben 32 yaşımdayım. Her zaman da söylerdim birlikte olacağım kişi benden 10 yaş büyük olmalı diye. Daha küçüklerini kafam kaldırmıyor. Görünüş olarak da dengelemiyoruz aslında. Bana reşit misin diyen oluyor. Ona 50 yaşında mısınız diyen de. Ama mutluyuz.

Bana geldiğinde aklıma hiç de gelmedi hımm saçı beyaz falan. Aşık değilsiniz. Hiç başlamayın bence. Hisleriniz olsa fiziki özellikleri gözünüz görmezdi, göremezdi. Hayırlısı olsun.

Bilemiyorum. Erkek arkadaşım 11 yaş büyük. Ben 32 yaşımdayım. Her zaman da söylerdim birlikte olacağım kişi benden 10 yaş büyük olmalı diye. Daha küçüklerini kafam kaldırmıyor. Görünüş olarak da dengelemiyoruz aslında. Bana reşit misin diyen oluyor. Ona 50 yaşında mısınız diyen de. Ama mutluyuz.

Bana geldiğinde aklıma hiç de gelmedi hımm saçı beyaz falan. Aşık değilsiniz. Hiç başlamayın bence. Hisleriniz olsa fiziki özellikleri gözünüz görmezdi, göremezdi. Hayırlısı olsun.
Açıkçası aşka olan inancımı çoktan kaybettim. Beğeniyorum sadece ama bu benim 2. Evliliğim olacak. O yüzden dikkatli yaklaşmaya çalışıyorum.

Teşekkürler herkese cevaplar için. Başta ben de böyle düşündüm fakat sonradan kafam karıştı. Açıkçası ben onu beğeniyorum ama 1 kız be 1 erkek çocuk sahibi onlarla nasıl yaparım işte onu bilemiyorum.
Yapma Allah aşkına
Senle yaşıtız
Senin yaşında bir şey yok ama adam amca
Ayrıca 2 çocuğu var, çocuksuz olsa neyse.
İnsan bazen kendi çocuğuna bakmakta zorlanıyor başkasının çocuğu daha zor
Kendi çocuğuna yapma, etme der kızarsın, bunlara kızsan bir de üvey anne olursun

Yaş farkından ziyade çocuk olayına takılın bence, hoş yaş farkı da çok gibi.

Konu 1 sene önce açılmış, evlendiniz mi ne yaptınız ?

O yaş farkı ile o çocuklarla da olmaz.Daha çok gençsiniz.Boşandınız diye bence o kişi olur gibi gelmiş mantığınıza.Evlenince o iyice çökecek ve siz onu beğenmeyeceksiniz buna emin olun.hele ki erkeğin 2. Evliliği 2 çocuk sorumluluklar falan iyice çökecek.Yine sorunlu bir evlilik yaşamayın.benim eşimle aramda 10 yaş vardı boşandım İnan’ın bende sorun olmaz diyordum oluyor.ben gezmek istedim o evde yatmak istedi.cinsellik sıfırdı hiç olmadı.bu beyle de şimdi olmasa bile çok kısa sürede bu tarz sorun yaşama olasılığınız var.evlenince erkeklerde kendini salıyor.sonra ben ne yaptım dersiniz.çünkü etrafta yaşınıza uygun illa başka birileri vardır veya çıkar bence olmaz

Back
X