- 23 Ağustos 2012
- 51.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.593
- 898
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Arkadaşlar ben konumda bileziklerimi verdim dedim yerine bilezik istiyorum demedimki ne bilim.bir yüzük olur künye olur kolye olur.sadece satarken yine maddi değeri olsun yeter.bazilariniz aşağı çekmiş beni bilezikdi şuydu buydu diye.yillarca sakladım o bilezikleri takmadım bile zaten.ayrica zevk meselesi gerçekten sevenlerde olur olabilir saygı göstermek lazım
Bir hevesle aldığınız künyeyi, alyansı neden satasınız ki?Arkadaşlar ben konumda bileziklerimi verdim dedim yerine bilezik istiyorum demedimki ne bilim.bir yüzük olur künye olur kolye olur.sadece satarken yine maddi değeri olsun yeter.bazilariniz aşağı çekmiş beni bilezikdi şuydu buydu diye.yillarca sakladım o bilezikleri takmadım bile zaten.ayrica zevk meselesi gerçekten sevenlerde olur olabilir saygı göstermek lazım
konuyu ilk okuduğumda öyle anladım valla ... Ama yorumları okuduğumda sizi daha iyi anladımArkadaşlar ben konumda bileziklerimi verdim dedim yerine bilezik istiyorum demedimki ne bilim.bir yüzük olur künye olur kolye olur.sadece satarken yine maddi değeri olsun yeter.bazilariniz aşağı çekmiş beni bilezikdi şuydu buydu diye.yillarca sakladım o bilezikleri takmadım bile zaten.ayrica zevk meselesi gerçekten sevenlerde olur olabilir saygı göstermek lazım
Ay ben size demedim zaten, diğer geri almak zorunda düğünde takılan kadınındır diyen üyelere dedim. Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın.Arkadaşlar ben konumda bileziklerimi verdim dedim yerine bilezik istiyorum demedimki ne bilim.bir yüzük olur künye olur kolye olur.sadece satarken yine maddi değeri olsun yeter.bazilariniz aşağı çekmiş beni bilezikdi şuydu buydu diye.yillarca sakladım o bilezikleri takmadım bile zaten.ayrica zevk meselesi gerçekten sevenlerde olur olabilir saygı göstermek lazım
Şu bilezik konusunu nerden okudum ya zaten en sinir olduğum şeyi yaşadım aklıma getirdi yine
Benim de canım altın kolye çekti gece geceŞu bilezik konusunu nerden okudum ya zaten en sinir olduğum şeyi yaşadım aklıma getirdi yine
Yoo kadının umurunda değilmiş, isteyerek vermiş. Geri alınması gibi de bir amacı yokmuş.Yani sabaha kadar tekrarlayabilirim bunu ama ısrarla anlamak istemiyorsun. Muhtemelen zaten kadın vermeye cok gönüllü değilmiş ki adam sana alacağım ver diyerek ikna edip almış. Anlaşılması çok zor değil ki.
Bilezik benimde hassas noktamŞu bilezik konusunu nerden okudum ya zaten en sinir olduğum şeyi yaşadım aklıma getirdi yine
Erkek altınlarla ev aldığını ispatlarsa mahkeme geri ödetmiyor bildiğim kadarıyla. Yani yok öyle evim de olsun altınım da benimdir olayı.Benimde oturmuyor ama şimdi hukuki açıdan bakınca kadına has olanlar kadının düğünde takılanlar bir ara erkeğindi sonra kime ne takıldıysa onun oldu en son yine her şey kadının oldu erkekler her haltta mokoko oluyor yazık
Yok yok ama ilk kez bir kv sinir oldum olunmayacak gibide değildiNe oldu kız sen de mi kaptırdın
Yoksa KV mi kaptı
Allah razı olsun bir kişi de olsa anlamış beniKonunun bilezik olduğunu düşünmüyorum konu gönül almak adamın eşinin merakını mutluluğunu önemsememesi borç içinde yüzerken bilezik almak istenmemiş zaten mevcut bi para varken söylenmiş açıkçası kaba saba herşeyi kendi bilen hödük kocalardan
Yok yok ama ilk kez bir kv sinir oldum olunmayacak gibide değildiAilemle eşimin aldıklarını zaten aileme emanet ettim evimde çalınır diye onların ev baya güvenlikli kasaları var vs diyede ama arkadan benim bileziklerin planı dönmüş hemde başkaları için o aklıma geldi Anlatırsam herkes emin ol sinir olur o derece ki gamsız olan ben acayip irite oldum
Benzeri var bende ordan şeeettimAllah razı olsun bir kişi de olsa anlamış beni
Anaaaa bunu bilmiyordum bak yeni bir şey öğrendim.Erkek altınlarla ev aldığını ispatlarsa mahkeme geri ödetmiyor bildiğim kadarıyla. Yani yok öyle evim de olsun altınım da benimdir olayı.
Ben üvey aileme kaptırdım 13 yılı geçti herhalde 8 teneeee bu yıl verecekler söz verdilerValla bekar olduğuma şükrediyorum bazen vallahi kaparlar benimkilerikaptıracağıma öleyim daha iyi canım takılarımmmm
Sorun gidip almak degilki insanın eşinin düşünüp alması.sevilmek dusunulmekİmkanınız varsa çalışıyorsanız gidin alın kendinize beğendiğiniz bişi gerçekten yerinizde olsam yapardım bunu maddi olarak zora sokmıyacak küçük bi hediye
Kadın gümüş yüzük bile olsa sevinirim demiş çıtayı daha ne kadar düşürebilirmiş ki zaten kocası su katılmamış odun tamamen üzüldüm gerçektenya birde düşündüm de...
erkeklerde bi zahmet kadınların gönlünü hoş etsin ya ,niye hep en azıyla yetiniyoruz , genel olarak çoğu görev kadının üstünde ,kadının emeği yadsınamaz evlilik birliğinde erkeğin bir yaptığı sadece işe gidip gelmek genel olarak
kadın çıkarıp bileziğini vermiş adam hala çen çen konuşuyor sağol karım iyiki varsın demek yerine
doğru siz isteyin konu sahibi
hiçbirşey beklemeyerek aman idare edelim diyerek belkide hata yapıyoruz her zaman sonsuza kadar sınırsız verici ve sabredici olmamalıyız bazen de eşlerimiz bizi düşünmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?