15+0 haftalık hamileyim 3 haftadır uyuyamiyorum

Buglem8001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
141
27
48
29
Ben 4 ayima girdiğinden bu yana uyku nedir bilmiyorum uyuyamıyorum vitamin değerlerine baktılar maknezyum eksikliği çıktı sadece ne yapacağımı da bilmiyorum 3 hafta oldu toplasan o 3 haftada anca 4 gün uyumusumdur oda 3 saat falan bu durumu yaşayan varmı böyle olursa bu durum bebeğimi etkilermi kizlar

Bütün hamilelik boyunca uyumadım hiç sorunum yoktu ikiz hamilelik yaşadım şimdi ikizlerden biri de uyumuyor:)

Yaa Allah'ım bagislasin canim bende uyumak istiyorum ama hiç uyuyamıyorum denemediğim hiç birşey kalmadı

Yaa Allah'ım bagislasin canim bende uyumak istiyorum ama hiç uyuyamıyorum denemediğim hiç birşey kalmadı
Ben o dönem evden çalışıyordum dert etmedim nasılsa dinleniyorum diye sizde bol bol dinlenin mavi ışıktan uzak durmaya çalışın sirkadiyen ritmi yakalamaya gayret edin
Ama neticede bu durum hormonal bir sıkıntı olduğunu düşünmeyin
Kimisi bulantı yaşar kimisi baş dönmesi kimisi mide yanması kimisi depresyon hisssi
Bu liste uzar gider her bünye hamilelik hormonuna farklı tepkiler veriyor

Kuzum niye uyuyamiyorsun bu donemler tam uyulmasi gereken gunler doktorun bu konu hakkinda birsey demedi mi bende uyuyorum erken kalkiyorum aksamlari de cok uykum geliyor

Doğru söylüyorsun canim çok dinleniyorum ev işi yapmıyorum bütün işimi annem yapıyor ben ilk üç ay uyuyordum ama bu 4 aydan bu yana eklemm yerlerim agiriyor diye uyuyamıyorum şimdi o geçti gene uyuyamıyorum vucudum dinleniyor hiç bir iş yapmadigim için agrimiyor olabilirmi bilmiyorum hayırlısı bakalım inşallah canim

Kuzum niye uyuyamiyorsun bu donemler tam uyulmasi gereken gunler doktorun bu konu hakkinda birsey demedi mi bende uyuyorum erken kalkiyorum aksamlari de cok uykum geliyor
Bende bilmiyorum dediğim gibi eklem yerlerim ağrıyordu ondan uyuyamıyorum şimdi geçti arada ağrıyor bu sefer gene uyuyamıyorum birde sanırım ben düz yatabiliyorum sağa donersem kan akışı olmaz düşüncesinden sola dönsem sol tarafim ağrıyor birde sol yada sağ tarafıma döndüğümde tam dönersem karnım baya yatağa değiyor buzuluyor acaba bebeğe zararmi veriyorum diyip tekrar düzeltip durmaktan uyuyamıyorum 2 hamileliğim ilk bebegimi kaybettim tüp bebek tedavisiyle oldu ikiside korkularım var hemde cok

Canim doktorlar duz yatmayi onermiyorlar sol ve sag taraf diyorlar genelde sol tarafta yatmasi daha sağlıkli diyorlar duz yatmak bebek icin pek saglikli degil ben duz uzanıyorum uzansam bile 5 dakikaligina ayaklarimi topliyarak uzanamiyorum cunku rahmime agri giriyor sende oyle yap kuzum sag ve sol tarafa uzandiginda bacaklarıni topla kuzum oyle alistirtir kendini surekli duz yatmak bebegi etkiler bebek buyudukce hic uzanamazsin oyle ve kuzum bende daha once bi dusuk yasadim oyizden bende korktum kanamam oldu hata yine ama cok sukur bi sıkınti olmadi korkmayi bi kenara biraktim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

5+5 gebe olduğumu öğrendim keseyi gördü karından bebeği göremedi ultrasonlarımız kötü alttan baksam farklı konuşurdum şuanlık sıkıntı yok dedi bebeği görememesi normal mi

Çok sağol canım benim Allah razı olsun peki sana birşey daha sorsam ben sağa yada soluma yatsam tam dönsem yani karnım yatağa şeyse ve buzulsem karnım bu bebeğe zarar verirmi sence

5+5 gebe olduğumu öğrendim keseyi gördü karından bebeği göremedi ultrasonlarımız kötü alttan baksam farklı konuşurdum şuanlık sıkıntı yok dedi bebeği görememesi normal mi
Canim kesede yolk kesesini gördüyse doktor bebek yavaş yavaş oluşuyordur bu yüzden korkma daha erken ben 5 haftamda keseyi gördüm 6+3 de kalp atışını duydum 7 haftana kadar bekle istersen beklemek zor ama sabret canim

Çok sağol canım benim Allah razı olsun peki sana birşey daha sorsam ben sağa yada soluma yatsam tam dönsem yani karnım yatağa şeyse ve buzulsem karnım bu bebeğe zarar verirmi sence
Yok kuzum bende oyle uzaniyorum tam ustune uzanma hafiften karnin gelse birsey olmaz agirligin ustune gelmesin birseycik olmaz

Yolk kesesi hakkında bi şey demedi fotoğraf atsam anlar mısınız

Transfer gününden, doğum yapana kadar uyuyamadım.uyumakm istedim ama hep kesik kesik yarasa gibi gece 3vi geziyordum
Ay ne rüyalar da gördüm bilim kurgu filmi gibi

Yolk kesesi hakkında bi şey demedi fotoğraf atsam anlar mısınız
Kuzum kesenin içinde ince bir çizgi gibi şimdi bende herşeyi yeni yeni ogreniyorum ne desem boş olur hani atsamda fotoğrafda tam kesin birşey diyemem doktor bana yolk kesesi var o olursa bebek oluşur korkma demisti

Transfer gününden, doğum yapana kadar uyuyamadım.uyumakm istedim ama hep kesik kesik yarasa gibi gece 3vi geziyordum
Ay ne rüyalar da gördüm bilim kurgu filmi gibi
Aynen canım vallaha bende işte hiç uyku yok uyumak istiyorum etmediğim dua kalmiyor sabaha kadar ama yok canım hiç uyuyamıyorum

Kuzum kesenin içinde ince bir çizgi gibi şimdi bende herşeyi yeni yeni ogreniyorum ne desem boş olur hani atsamda fotoğrafda tam kesin birşey diyemem doktor bana yolk kesesi var o olursa bebek oluşur korkma demisti
Valla bilmiyorum ya iki düşük yaptım korkuyorum

Valla bilmiyorum ya iki düşük yaptım korkuyorum
Korkma kolay değil ama sabret canim 5 haftada bebek gozukmez benim bildiğim birde utrason kaliteli olmalı görmek için eğer için rahat etmiyorsa özelden bir doktorla görüş özel hastanenin utrasonlari iyi oluyor kuzum

Bebeğine hiç bir şey olmaz canım ama sen yıpranırsın uykusuzluktan. Bi de güya vücut doğum sonrası uykusuzluğa hazırlıyor kendini diyorlar. Bilemiyorum. Ben gece 2-3 saat uyuyorum sonra sabaha kadar geziyorum. Sabah bazı günler 1-2 saat daha uyuyorum. Bir kaç günde bir de vücut artık iflas ediyor herhalde, öğleden sonra uyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…