• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 15.07.2012 nişan günüm :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

der_yaa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
24
0
16
Günaydın arkadaşlar,öncelikle herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım.Çok hoş bi ortam...
Yarın nişanım var ve ben saşımı nasıl yaptıracagıma hala karar weremedim :( straptez bi elbise giyicem,saçlarım kısa omuzlarımda.sizce nasıl yaptırmalıyım??

Son düzenleme:
merhaba derya, öncelikle hoşgeldin. :16:

boy kilo ve ten rengini yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz sana :34:

Hayırlı olsun..
Benim de yarın nişanım..
Kuaför bile ayarlamadım..
Straples benim de elbisem..
Dağınık topuz diye düşündüm ama model bakmadım hiç..
Orda doğaçlama olacak artık.. :)

$tpouz.webp

Bu tarz yandan dağınık modeller çok hoş bence tatlım

Hayırlı olsun..
Benim de yarın nişanım..
Kuaför bile ayarlamadım..
Straples benim de elbisem..
Dağınık topuz diye düşündüm ama model bakmadım hiç..
Orda doğaçlama olacak artık.. :)

teşekkürler duyguska,aynı dilekler benden sana...
benim kuaförüm bellide bi gidip karar veremedim ki işden geç çıkıorum wakit olmuo.yarın napıcaz bilmiorum :(

canımmm hoşgeldinnnn, hayırlı olsun. benim sacımda aynı modeldendi kuaför öyle bir yaptı ki saçlarımı her gören saç mı eklettin diye sordu.
bence bu sıcakta topuz olmalı diye düşünüyorum. hatta dağınık topuz olmalı. zaten düğünde ne kadar farklı model istesek de bize düz bir topuz yapacaklar.
$523619_10151033812458257_1737970372_n.webp $318750_10151002395746827_968746763_n.webp

benim nişanımda bu şekilde yaptırdım. evde olduğu için düz topuzlar hoş durmazdı zaten.

$Gelin-sac-modelleri.webp düğünde de böyle bir model olacağı içinbu tarzlardan uzak dur bence.

Eki Görüntüle 464635 dağınık model tercih et :34:

Son düzenleme:
canım straplez giyeceksen omuzlarının çok dikkat çekmemesi için dağınık ve doğal modeller yaptırmalısın.
saçlarının kısa olduğunu söylemişsin ozaman saç ekletip biraz uzatabilirsin.

haklısınız dağınık en mantıklısı inş güzel olur :( olmazsa zaten saç ekletip bişeyler yapmaya çalışıcaz

Back
X