Hamilesin tebriklrrrrrrKızlar merhaba,
Adetim 3 gün gecikti
Doğal yollardan hamile kalamıyorum
Eşimde sperm hareket azlıgı vardı
Bugun bir test yaptım
Bir dakika falan baktım birsey cıkmadı snr çöpe attım, 15-20 dak snr baktıgımda resimdeki gbi çizgi vardı.
Bu durumu yasayan var mi aranızda.
Kan testi yaptırıcam ama birkac gün daha beklemek istedim , bir de hamilelik doğal yollardan olmayacak dendiği için pek ihtimal veremedim
Teste bakar misiniz ekte
Herkese tesekkurler
Teste gore gebesin arkadasim ins. Mucizen seninledir ☺Pozitifse şok olurum resmen:))
Hemen çikmadı ama cnm boyle ikinci çizgi
Bi 15-20 dak snr cıktı
Canım bu test resmen pozitif.kesin hamilesin. Çünkü sonradan bile çıkmış olsa,bu kadar koyu olmazdı ikinci çizgi. Hayırlı olsunEşime bile soylemedim testi
Pzt ye kadar bekleyeceğim
Olmazsa üzülürüm cnk
Bu ay sonu asılama için dr a gideceğiz randevu almıstım.
Evet cocom karıştırmış arkadaş bende çok sevintiştim testte dikkatli bakınca farkettimAaaa ama bidakka ovulasyon testi mi o?
Ben de tamamen aynı durumu yasamistim ve kan testi yaptım ertesi günü pozitifti
Canım üzülme sakın, belki hamilesin adetinde gecmis hem.insallah hamilesindir ben inanıyorum.inanmak istiyorum.eğer olmazsa,Rabbim hayirlisindan en kisa zamanda bi evlat nasip etsin sana insallahPardon da komik olan ne ?
Kafam cok dolu ve benim için hassas bir konu bu
Bu kadar gülecek eğlenecek bir durum değil bence karısması.
Bende hamileliğimi sabah negatif diye çöpe attığım teste akşam tekrar bakmamla öğrenmiştim :) pozitifti aslında :))Pozitifse şok olurum resmen:))
Hemen çikmadı ama cnm boyle ikinci çizgi
Bi 15-20 dak snr cıktı
Tesekkur ederim güzel yorumun için :)Canım üzülme sakın, belki hamilesin adetinde gecmis hem.insallah hamilesindir ben inanıyorum.inanmak istiyorum.eğer olmazsa,Rabbim hayirlisindan en kisa zamanda bi evlat nasip etsin sana insallah
eceezgi bak canım arkadaşta pozitif çıkmış böyle olanları da var umutsuzluğa kapılma sakın
Rica ederim canim benimTesekkur ederim güzel yorumun için :)
Eczandden bitane daha test alip yapsanaPzt ye kadar bekleyeceğim test için
Üzülüyorum negatif çıkınca
Pzt de regl olmaz isem yapacağim test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?