15-20 dak ikinci çizgi

En iyi yontem
1. Evde ovulasyn testı varsa dene
2. Evde test varsa sabah ilk idrarla yap daha erkn cıkacaktr
Ondan sonra kan ver ama bnce var

Ovulasyon testi de olsa bu kadar koyu olmaması lazım canım. Ovulasyon testi kullandığımda en koyu yakaladığım bu kadardı benim. Ayrıca ovulasyon testi ile de hamileliği öğrenenler var burda da bi topik vardı sırf denemek için hamileler iki testi de yapıyor ikisi de pozitif veriyor. Geç yumurtlama olmadıysa 3 gün gecikmeyle lh hormonu bu kadar yüksek olmaz diye düşünüyorum. En iyisi yarın sabah gebelik testi yada kan tahlili... Hayırlısı olsun inşallah...

Yeni okudum afedersın bnce gunun gectyse kesın cozum kan

Bu gebelik testi değil kocaman lh yazıyor ya . Ama adete yakın koyu çıkıyorsa hamile olma olasılığun yüksek .

Ben de birkaç kez yaptığım için biliyorum canım, 5 dk dan sonraki sonuçları dikkate almayın diye yazar testlerde, üstünü aç oku istersen. Nihai sonuc 5 dk nin içinde çıkıyor. Ama umarım seninki erken yaptığın için filan böyle gorunmustur ve pozitiftir. Kan testi yaptır mutlaka, o kesin sonuç. Benim eşimin de sperm hareketleri yavaş, bana da aynı şekilde normal yoldan çok zor dendi inşallah senin test pozitiftir, insallah normal yoldan olur bebişlerimiz

Ovulasyon testi sadece hamileyken pozitif çıkmıyor arkadaşlar polikistik over hastalarında da lh hormonu yuksek olduğu için konu sahibi eğer pkos ise bu şekilde çıkabilir malesef...

Ne kadar dıkkatsızsınız kızlaarrr test hcg testı degıl kı lh testı yapmıs yanı yanlıs alaarrmmm.rabbım ıns tum ısteyenlere hayırlısıyla nasıp eder banada nasıp eder ıns

Ben de aynısını yazacaktım tam. Konu sahibi testleri karıştırmış ama ovülasyon testinden de gebelik kontrol edenler var diye biliyorum. Ama hangi zaman diliminde bilgim yok. Adetim 3 gün gecikti diyor. Bu tarihte yumurtlama olmaz herhalde.

Dolayısıyla test gebeliği gösteriyor olabilir.

Pozitifse şok olurum resmen:))
Hemen çikmadı ama cnm boyle ikinci çizgi
Bi 15-20 dak snr cıktı

Bence hamilesin cnm, benim hiç böyle net cıkmadı hamileliklerimde:)15-20 dk gec değil, bazı testlerde 15-20 bekleyin sonucu okuyun diyor. 20 dakikadan sonra önemsenmez. Benim ertesi gün cizgi silikti hamileydim

Evet ben de simdi dikkat ettim
Ovülasyon testi yapmısım sanırım:)
Aa evet ya ovulasyon testiymis nasıl karıştırdınız allahaskina? Bir sandığın içine deste deste testleri attınız da rastgele arasından çekip çekip test mi yapıyorsunuz siz

Aa evet ya ovulasyon testiymis nasıl karıştırdınız allahaskina? Bir sandığın içine deste deste testleri attınız da rastgele arasından çekip çekip test mi yapıyorsunuz siz
Pardon da komik olan ne ?
Kafam cok dolu ve benim için hassas bir konu bu
Bu kadar gülecek eğlenecek bir durum değil bence karısması.

Benim ilk gebeliğimde anında iki çizgi çıktı. İkincisinde bekledim 3 dk fln çizgi yok. Sonra tekrar wc ye geçtim ni baktım sizinkinden daha silik bi ikinci çizgi :)

Hayırlı olsun.. belki eşiniz bal, kaymak, ceviz fln yedi

OvülSyon testiymiş bu yaptıgım yaaa:))
Testleri karıstırmısım heyecandan

Canım bende bugün test yaptım.Ikinci çizgiyi gördüm.Ikinci çocuğum olcak bebimde inşallah.Teste göre hamilesin.Bugün yaptığım testte 20 dk.dan sonrası geçersiz yazıyordu.Ama sen 15-20 dk.da bakmışsın.Hayırlısı olsun canım.Allah kucağında göstersin inşallah.

OvülSyon testiymiş bu yaptıgım yaaa:))
Testleri karıstırmısım heyecandan

Canım istersen ilk mesajı düzenle veya konuyu kapattir herkes hala yanlış anlıyor...

Pardon da komik olan ne ?
Kafam cok dolu ve benim için hassas bir konu bu
Bu kadar gülecek eğlenecek bir durum değil bence karısması.
O zaman konu acmayin Allah Allah! Hassasmis aç da ilk yorumumu oku. ben de tıpa tıp aynı durumdayım. Adam gibi yazdık belli ki işine geleni okuyup işine gelmeyeni okumuyorsun oh be ne güzelmiş. Pardon da biz de burada konu açıyoruz herkese insan gibi cvp veriyoruz, kimseye aglamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…