- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
Ayyy doğruNe kadar dıkkatsızsınız kızlaarrr test hcg testı degıl kı lh testı yapmıs yanı yanlıs alaarrmmm.rabbım ıns tum ısteyenlere hayırlısıyla nasıp eder banada nasıp eder ıns

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy doğruNe kadar dıkkatsızsınız kızlaarrr test hcg testı degıl kı lh testı yapmıs yanı yanlıs alaarrmmm.rabbım ıns tum ısteyenlere hayırlısıyla nasıp eder banada nasıp eder ıns
Kan testinde çıkar inşallah minik süpriz: ) hayırlısı olsunEvet ben de simdi dikkat ettim
Ovülasyon testi yapmısım sanırım:)
Ovulasyon testi de olsa bu kadar koyu olmaması lazım canım. Ovulasyon testi kullandığımda en koyu yakaladığım bu kadardı benim. Ayrıca ovulasyon testi ile de hamileliği öğrenenler var burda da bi topik vardı sırf denemek için hamileler iki testi de yapıyor ikisi de pozitif veriyor. Geç yumurtlama olmadıysa 3 gün gecikmeyle lh hormonu bu kadar yüksek olmaz diye düşünüyorum. En iyisi yarın sabah gebelik testi yada kan tahlili... Hayırlısı olsun inşallah...Kızlar merhaba,
Adetim 3 gün gecikti
Doğal yollardan hamile kalamıyorum
Eşimde sperm hareket azlıgı vardı
Bugun bir test yaptım
Bir dakika falan baktım birsey cıkmadı snr çöpe attım, 15-20 dak snr baktıgımda resimdeki gbi çizgi vardı.
Bu durumu yasayan var mi aranızda.
Kan testi yaptırıcam ama birkac gün daha beklemek istedim , bir de hamilelik doğal yollardan olmayacak dendiği için pek ihtimal veremedim
Teste bakar misiniz ekte
Herkese tesekkurler
Ben de birkaç kez yaptığım için biliyorum canım, 5 dk dan sonraki sonuçları dikkate almayın diye yazar testlerde, üstünü aç oku istersen. Nihai sonuc 5 dk nin içinde çıkıyor. Ama umarım seninki erken yaptığın için filan böyle gorunmustur ve pozitiftir. Kan testi yaptır mutlaka, o kesin sonuç. Benim eşimin de sperm hareketleri yavaş, bana da aynı şekilde normal yoldan çok zor dendiKızlar merhaba,
Adetim 3 gün gecikti
Doğal yollardan hamile kalamıyorum
Eşimde sperm hareket azlıgı vardı
Bugun bir test yaptım
Bir dakika falan baktım birsey cıkmadı snr çöpe attım, 15-20 dak snr baktıgımda resimdeki gbi çizgi vardı.
Bu durumu yasayan var mi aranızda.
Kan testi yaptırıcam ama birkac gün daha beklemek istedim , bir de hamilelik doğal yollardan olmayacak dendiği için pek ihtimal veremedim
Teste bakar misiniz ekte
Herkese tesekkurler
Ne kadar dıkkatsızsınız kızlaarrr test hcg testı degıl kı lh testı yapmıs yanı yanlıs alaarrmmm.rabbım ıns tum ısteyenlere hayırlısıyla nasıp eder banada nasıp eder ıns
Pozitifse şok olurum resmen:))
Hemen çikmadı ama cnm boyle ikinci çizgi
Bi 15-20 dak snr cıktı
Aa evet ya ovulasyon testiymis nasıl karıştırdınız allahaskina? Bir sandığın içine deste deste testleri attınız da rastgele arasından çekip çekip test mi yapıyorsunuz sizEvet ben de simdi dikkat ettim
Ovülasyon testi yapmısım sanırım:)
Pardon da komik olan ne ?Aa evet ya ovulasyon testiymis nasıl karıştırdınız allahaskina? Bir sandığın içine deste deste testleri attınız da rastgele arasından çekip çekip test mi yapıyorsunuz siz![]()
![]()
OvülSyon testiymiş bu yaptıgım yaaa:))Benim ilk gebeliğimde anında iki çizgi çıktı. İkincisinde bekledim 3 dk fln çizgi yok. Sonra tekrar wc ye geçtim ni baktım sizinkinden daha silik bi ikinci çizgi :)
Hayırlı olsun.. belki eşiniz bal, kaymak, ceviz fln yedi![]()
OvülSyon testiymiş bu yaptıgım yaaa:))
Testleri karıstırmısım heyecandan
Canım bende ilk test yoktu. İdrara karbonat yada limon sık. Köpürürse hamilesin :)OvülSyon testiymiş bu yaptıgım yaaa:))
Testleri karıstırmısım heyecandan
O zaman konu acmayin Allah Allah! Hassasmis aç da ilk yorumumu oku. ben de tıpa tıp aynı durumdayım. Adam gibi yazdık belli ki işine geleni okuyup işine gelmeyeni okumuyorsun oh be ne güzelmiş. Pardon da biz de burada konu açıyoruz herkese insan gibi cvp veriyoruz, kimseye aglamıyoruz.Pardon da komik olan ne ?
Kafam cok dolu ve benim için hassas bir konu bu
Bu kadar gülecek eğlenecek bir durum değil bence karısması.