- 10 Şubat 2020
- 5.294
- 7.091
- 198
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Evet bende öyle düşünüyorum.Bence birazı da stresten
Yap yap. Bende hiç test yok almadım daha.Ay bilmiyorum ama iyi değilim işte yoruldum galiba ondan da olabilir eve gidince test yapacam merak ediyorum
merhabaaaa, bat: 8 mayıs. Nisanın 21 inde yumurtladım. Yaklaşık 2-3 gündür kasık ağrısı çekiyorum, mide bulantısı yok ama midem ağzımda sürekli. Psikolojik olarak mı oluyor bilmiyorummmMerhabalarbat 2 Mayıs. Ayın 18 inde Ovulasyon testim silikleşti...şu anlık hiç bir belirtim yok. Çatlamadan iki gün önce, pik günü ve ertesi gün değerlendirdik. Sizin belirtiniz var mı kimisi çatlamadan hemen sonra belirti gördüğünü söylüyor
Bakslım benimki de laboquick ti ona da hassas diyorlar brnde cıkmadı bir seyAwox ve laboquick kaset test var onu denerim aslında predictor early de var eğer ilk ikisinde az belirirse onu da yaparım yada onu yarın sabah yaparım
Olabilir canım daha çok yeni ama senin teste beş gün fln varmerhabaaaa, bat: 8 mayıs. Nisanın 21 inde yumurtladım. Yaklaşık 2-3 gündür kasık ağrısı çekiyorum, mide bulantısı yok ama midem ağzımda sürekli. Psikolojik olarak mı oluyor bilmiyorummm
Kan sonuç çıktı 6.76 çıktı sevınemedim kimyasala dönmez inşallahOlabilir canım daha çok yeni ama senin teste beş gün fln var
Ne kadar olmaliydiKan sonuç çıktı 6.76 çıktı sevınemedim kimyasala dönmez inşallah
15 yada 20 beklıyordumNe kadar olmaliydi
Belki geç döllenme olmuştur artar inşallah15 yada 20 beklıyordum
Bir daha ki aya inşallahKızlar test yaptım eve gelince awox ve laboquick ve kocaman bir negatifyaaa zaten beklemiyorum artık testte yapmam çarşamba kırmızılar da gelir zaten
Bugün ymtlamadan sonra kaçıncı gün. Bence artarKan sonuç çıktı 6.76 çıktı sevınemedim kimyasala dönmez inşallah
Bugün ymtlamadan sonra kaçıncı gün.Kan sonuç çıktı 6.76 çıktı sevınemedim kimyasala dönmez inşallah
Bir dahaki ayKızlar test yaptım eve gelince awox ve laboquick ve kocaman bir negatifyaaa zaten beklemiyorum artık testte yapmam çarşamba kırmızılar da gelir zaten
Canım hiç ovulosyon testı yapmadım bu ay ama tahmini 14 yada 15 nisanBugün ymtlamadan sonra kaçıncı gün. Bence artar
Amin cnm inşallhBelki geç döllenme olmuştur artar inşallah
Artar bence öbür gün yine kan ver canımCanım hiç ovulosyon testı yapmadım bu ay ama tahmini 14 yada 15 nisan
İnsallh aminArtar bence öbür gün yine kan ver canımyüzde altmıs veya yüzde yüz artarsa iyidir
Ozaman bende de umut var diyebilirmiyizCanım hiç ovulosyon testı yapmadım bu ay ama tahmini 14 yada 15 nisan
Kırmızıları görmedıkce allahtan umut kesilmez cnm insallah vardır sendeOzaman bende de umut var diyebilirmiyiz
Ozaman bende de umut var diyebilirmiyizCanım hiç ovulosyon testı yapmadım bu ay ama tahmini 14 yada 15 nisan
benimkiler negatifŞimdi bende test yapcam bakalım 12. Gün bugün korkuyorum aşırırıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?