- 16 Nisan 2024
- 804
- 278
- 23
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
YaaaOzaman bende de umut var diyebilirmiyiz
benimkiler negatif
Benimkilerde negatifYaaabende şuan aşırı korkuyorum ya offf napacaz biz böyle
Sağlık olsun ya napalımBenimkilerde negatif
Alıştık artık çok acıSağlık olsun ya napalım
Ay hadi bekliyoruzzŞimdi bende test yapcam bakalım 12. Gün bugün korkuyorum aşırırıııı
Negatif canım zaten aksi olmazdıAy hadi bekliyoruzz
Awox acaba yüksek bhcg değerlerimi çıkarıyor yine prodoctor yaptım duramadım bildiğin 8.dk belirdi fotosunu çektim ama bu teste de güven olmuyor kendimi zorla hamile çıkartmaya çalışırken benAlıştık artık çok acı
Yaa ben baya baya gördümmm çizgi var gölge degil buuuAwox acaba yüksek bhcg değerlerimi çıkarıyor yine prodoctor yaptım duramadım bildiğin 8.dk belirdi fotosunu çektim ama bu teste de güven olmuyor kendimi zorla hamile çıkartmaya çalışırken benfoto da yine net deil ama
Kız hamilesin sen bence yaAwox acaba yüksek bhcg değerlerimi çıkarıyor yine prodoctor yaptım duramadım bildiğin 8.dk belirdi fotosunu çektim ama bu teste de güven olmuyor kendimi zorla hamile çıkartmaya çalışırken benfoto da yine net deil ama
Kız bide pembemsi fotoda net bile deil ama işte awox da neden çıkmadıYaa ben baya baya gördümmm çizgi var gölge degil buuu
Dün bundan bir tık silikti yok kız sence olsa diğer testlerde neden çıkmasınKız hamilesin sen bence ya
Dün böyle cıkmış mıydı
Emin misin cıkmadıgına belki hassaslıgı daha azdır.Kız bide pembemsi fotoda net bile deil ama işte awox da neden çıkmadıbirde bu test yalancı pozitifte çıkarabiliyor ama ilk on dk da çıktı
Ben beş altı kez bu tssti kullandım silik çizgi hiç cıkarmamıştı.Dün bundan bir tık silikti yok kız sence olsa diğer testlerde neden çıkmasın
Inanirmisin spora yazilcam korkumdan gidemedim.spor merkezlerine de diyemiyorum ayda 15 gelebilirim anca diye .regli de olmadım hala temizlik yapmaya korkuyorum. Hoş test yaptım negatifti ama yine de Bor ihtimalle olur mu acaba derken vücudum kaskatı kesilmismuhtemelen bende 20 -25 arası yumurtlama gördüğümü tahmin ediyorum denemenin 3. ayındayız ilk 2 ay çok motiveydim hamileymişim gibi hareketlerime yediğime içtiğime bile dikkat ediyordum kendimde belirtiler arıyor ve buluyordum ama bu ay ikna oldum ki aynı belirtiler reglden önce de oluyormuş yani belirtilere umutlanmamalıyım olsa da . ve önceki 2 ay hep gaza gelip önden önden test yaptım onda da silik çizgiye inandırdım kendimi bu forumda okuduklarımdan sonra ama o da yokmuş ve zaten reglimde gelmesi gereken günde geldi hep. o yuzden bir daha reglim gecikmedikçe test yapıp kendimi üzmeyi düşünmüyorum burda okuyup gaza gelen kızlarım siz de benden ders çıkarın ki sonradan moralimiz bozulmasın erkenden aahahaha ayrıca reglden önce pozitif çıksa da keseyi bebeği görmek için çok erken beklerken yine strese giricez amann en iyisi reglin geçmesini beklemekk...
Bende çok kullanıyorum bazen çıkarıyor bazen çıkarmıyorBen beş altı kez bu tssti kullandım silik çizgi hiç cıkarmamıştı.
İkisinde de çizgi var hayırlı olsun var benceKızlar merhababenim de 17 si pik 19 u çatlama oldu ve bu gün test yapma gafletinde bulundum yalancı pozitiftir diye çok korkuyorum başka marka testte de bulamadım civarda kaset testte de hayal meyal çizgi var erken gebelikte çizgi pembe ama güvenilir bi marka değil
Ay bi kaç tekrarlayayım umarım vardırİkisinde de çizgi var hayırlı olsun var bence
Belirti var mıydı
bende aynı şekilde market poşeti bile taşımıyorum resmen sonuçta ne zaman olacağı da belli olmaz haberim yokken müstakbel bebişime de zarar vermek istememmInanirmisin spora yazilcam korkumdan gidemedim.spor merkezlerine de diyemiyorum ayda 15 gelebilirim anca diye .regli de olmadım hala temizlik yapmaya korkuyorum. Hoş test yaptım negatifti ama yine de Bor ihtimalle olur mu acaba derken vücudum kaskatı kesilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?