15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

muhtemelen bende 20 -25 arası yumurtlama gördüğümü tahmin ediyorum denemenin 3. ayındayız ilk 2 ay çok motiveydim hamileymişim gibi hareketlerime yediğime içtiğime bile dikkat ediyordum kendimde belirtiler arıyor ve buluyordum ama bu ay ikna oldum ki aynı belirtiler reglden önce de oluyormuş yani belirtilere umutlanmamalıyım olsa da . ve önceki 2 ay hep gaza gelip önden önden test yaptım onda da silik çizgiye inandırdım kendimi bu forumda okuduklarımdan sonra ama o da yokmuş ve zaten reglimde gelmesi gereken günde geldi hep. o yuzden bir daha reglim gecikmedikçe test yapıp kendimi üzmeyi düşünmüyorum burda okuyup gaza gelen kızlarım siz de benden ders çıkarın ki sonradan moralimiz bozulmasın erkenden aahahaha ayrıca reglden önce pozitif çıksa da keseyi bebeği görmek için çok erken beklerken yine strese giricez amann en iyisi reglin geçmesini beklemekk...

Alıştık artık çok acı
Awox acaba yüksek bhcg değerlerimi çıkarıyor yine prodoctor yaptım duramadım bildiğin 8.dk belirdi fotosunu çektim ama bu teste de güven olmuyor kendimi zorla hamile çıkartmaya çalışırken ben foto da yine net deil ama

Eklentiler

• IMG_1518.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_1517.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_1516.webp
    88,9 KB · Görüntüleme: 65
Inanirmisin spora yazilcam korkumdan gidemedim.spor merkezlerine de diyemiyorum ayda 15 gelebilirim anca diye .regli de olmadım hala temizlik yapmaya korkuyorum. Hoş test yaptım negatifti ama yine de Bor ihtimalle olur mu acaba derken vücudum kaskatı kesilmis

Kızlar merhaba benim de 17 si pik 19 u çatlama oldu ve bu gün test yapma gafletinde bulundum yalancı pozitiftir diye çok korkuyorum başka marka testte de bulamadım civarda kaset testte de hayal meyal çizgi var erken gebelikte çizgi pembe ama güvenilir bi marka değil

Eklentiler

• 48763989-DB37-4E60-B465-ECEEC04EA7D9.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 12CD2637-697B-4703-B378-610F487C5904.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 61
İkisinde de çizgi var hayırlı olsun var bence
Belirti var mıydı

İkisinde de çizgi var hayırlı olsun var bence
Belirti var mıydı
Ay bi kaç tekrarlayayım umarım vardır Belirti olarak çok hafif bi göğüs hassasiyeti var ama adet öncesinde daha yoğun oluyor normalde bir de sağdan yumurtladığımı düşünüyorum ve sağ kasığımda zaman zaman batma doluluk hissi gibi şeyler hissediyorum ama başka hiç bi şey yok

bende aynı şekilde market poşeti bile taşımıyorum resmen sonuçta ne zaman olacağı da belli olmaz haberim yokken müstakbel bebişime de zarar vermek istememm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…