- 15 Aralık 2017
- 733
- 564
- 103
- 37
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Aynen.insan ister istemez tedirgin oluyorbende aynı şekilde market poşeti bile taşımıyorum resmen sonuçta ne zaman olacağı da belli olmaz haberim yokken müstakbel bebişime de zarar vermek istememm
Bende çok kullanıyorum bazen çıkarıyor bazen çıkarmıyorBen beş altı kez bu tssti kullandım silik çizgi hiç cıkarmamıştı.
canım genelde çatlamadan itibaren 1 sayılıyorilişkiden 12-13 gün sonra testte belli olur yazılıyor burada ama neye göre gün sayılıyor onu bilen var mı yumurtlamayı anladığım ilk gün 1. gün mü sayıcam yoksa bittikten sonra mı sayıcam
Merhaba kızlar bat 1 Mayıs ilk defa yazıyorum buraya artimed test yaptırdım bakabilir misiniz yoksa kuruma çizgisi mi ilk 5 dk baktım çöpe attım yazılarınızı okuyunca çıkardım test sonucum bu ne diyorsunuz Eki Görüntüle 3583816
Artımed en kötü test canım çok yalancı pozitif çıkarıyorDiğer görüntüsü de bu
Benim regli belirtilerim de kaybolduCumartesi regl günüm. Hala test almadım. Alsam da ertesi gün sabah yaparım herhalde. Korkuyorumhiç belirtim de yok. Ne adet ne başka bir şey. Bir tek doymuyor gibiyim ve çok hafif kaşık ağrım var. O da bir iki vurup geçiyor.
Tedt için erken diyorlar zaten. Benim regl öncesi sinirli ve duygusal halim olur bariz belli olur ama o yok o dikkatimi çekti bak şimdiCumartesi regl günüm. Hala test almadım. Alsam da ertesi gün sabah yaparım herhalde. Korkuyorumhiç belirtim de yok. Ne adet ne başka bir şey. Bir tek doymuyor gibiyim ve çok hafif kaşık ağrım var. O da bir iki vurup geçiyor.
Hahaha psikolojik herhalde hep ya. Ben sanmıyorum olduğunu ama bakalımBenim regli belirtilerim de kayboldu
Ay öyle oluyor ama ben kızıma hamileliğimi reglime 5 gün kala öğrenmiştim. Şimdi 4 gün var. Ama hala test yapmadım. Yatın almayı düşünüyorum.Tedt için erken diyorlar zaten. Benim regl öncesi sinirli ve duygusal halim olur bariz belli olur ama o yok o dikkatimi çekti bak şimdi
Nelerddn belirti umar oldum
Güzel haberlerini bekliyoruzHahaha psikolojik herhalde hep ya. Ben sanmıyorum olduğunu ama bakalım
Ay öyle oluyor ama ben kızıma hamileliğimi reglime 5 gün kala öğrenmiştim. Şimdi 4 gün var. Ama hala test yapmadım. Yatın almayı düşünüyorum.
Hemen gidip erken gebelikte testi aldım onda bir şey çıkmadı aşırı üzüldük eşimleArtımed en kötü test canım çok yalancı pozitif çıkarıyor
Hemen gidip erken gebelikte testi aldım onda bir şey çıkmadı aşırı üzüldük eşimle
Arkadasıma da böyle pozitif çıkarmıştı üzülmüştük ben hiç almadım o yüzden. Belki erkendir ama dahaHemen gidip erken gebelikte testi aldım onda bir şey çıkmadı aşırı üzüldük eşimle
Bat ne zaman? Hemen üzülmeyin.Hemen gidip erken gebelikte testi aldım onda bir şey çıkmadı aşırı üzüldük eşimle
Hayırlısı olsun çok erken test yapmaya başlayip her ay kendimizi deli ediyoruzSelam kızlar sabah predictor early ve laboquick marka gebelik testi yaptım ve negatifti ilk on dk sonradan evden çıktım yani bu ay da olmadı yarın adet olurum diye düşünüyorum
Canım öyle ama olsa çıkıyor bence 11 12 günde beklemek daha umutlanmak gibi geliyor bana yapacak bişey yokHayırlısı olsun çok erken test yapmaya başlayip her ay kendimizi deli ediyoruz
Bence de varsa 11 den itibaren çıkıyor hatta 10 11 silik de olsaCanım öyle ama olsa çıkıyor bence 11 12 günde beklemek daha umutlanmak gibi geliyor bana yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?