15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

ilişkiden 12-13 gün sonra testte belli olur yazılıyor burada ama neye göre gün sayılıyor onu bilen var mı yumurtlamayı anladığım ilk gün 1. gün mü sayıcam yoksa bittikten sonra mı sayıcam

Ben beş altı kez bu tssti kullandım silik çizgi hiç cıkarmamıştı.
Bende çok kullanıyorum bazen çıkarıyor bazen çıkarmıyor
ilişkiden 12-13 gün sonra testte belli olur yazılıyor burada ama neye göre gün sayılıyor onu bilen var mı yumurtlamayı anladığım ilk gün 1. gün mü sayıcam yoksa bittikten sonra mı sayıcam
canım genelde çatlamadan itibaren 1 sayılıyor

Merhaba kızlar bat 1 Mayıs ilk defa yazıyorum buraya artimed test yaptırdım bakabilir misiniz yoksa kuruma çizgisi mi ilk 5 dk baktım çöpe attım yazılarınızı okuyunca çıkardım test sonucum bu ne diyorsunuz

Cumartesi regl günüm. Hala test almadım. Alsam da ertesi gün sabah yaparım herhalde. Korkuyorum hiç belirtim de yok. Ne adet ne başka bir şey. Bir tek doymuyor gibiyim ve çok hafif kaşık ağrım var. O da bir iki vurup geçiyor.

Benim regli belirtilerim de kayboldu

Tedt için erken diyorlar zaten. Benim regl öncesi sinirli ve duygusal halim olur bariz belli olur ama o yok o dikkatimi çekti bak şimdi
Nelerddn belirti umar oldum

Benim regli belirtilerim de kayboldu
Hahaha psikolojik herhalde hep ya. Ben sanmıyorum olduğunu ama bakalım
Tedt için erken diyorlar zaten. Benim regl öncesi sinirli ve duygusal halim olur bariz belli olur ama o yok o dikkatimi çekti bak şimdi
Nelerddn belirti umar oldum
Ay öyle oluyor ama ben kızıma hamileliğimi reglime 5 gün kala öğrenmiştim. Şimdi 4 gün var. Ama hala test yapmadım. Yatın almayı düşünüyorum.

Selam kızlar sabah predictor early ve laboquick marka gebelik testi yaptım ve negatifti ilk on dk sonradan evden çıktım yani bu ay da olmadı yarın adet olurum diye düşünüyorum

Selam kızlar sabah predictor early ve laboquick marka gebelik testi yaptım ve negatifti ilk on dk sonradan evden çıktım yani bu ay da olmadı yarın adet olurum diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun çok erken test yapmaya başlayip her ay kendimizi deli ediyoruz

Canım öyle ama olsa çıkıyor bence 11 12 günde beklemek daha umutlanmak gibi geliyor bana yapacak bişey yok
Bence de varsa 11 den itibaren çıkıyor hatta 10 11 silik de olsa
İlk hamile kaldığımda 40. Gün öğrenmiştim beta bile hiç yaptirmadim bir gittim kese gözüküyor ama olmadı sonrasında . Ve 40. Güne kadar zerre belirtim yoktu o zamanlar kovalamiyordum beklemiyordum. Şimdi ise bin tane belirti umut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…