- 10 Şubat 2020
- 5.294
- 7.091
- 198
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Bu kırmızı çizginin yanında gölge şeklinde de varİlk 5 dk içinde görülen bu kırmızı çizgi hakkında bilgisi olan var mı acaba? Ancak üst kapağı çıkardığımda görebiliyorum bunu. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Bu kırmızı çizginin yanında gölge şeklinde de var
Test bozuk büyük ihtimalle. Tekrarladınız mı?Ama üst kapağını takınca göremiyorum ekranın sağında kalıyor(
Tekrarlıycam son testim boşa gitmesin diye biraz daha bekliyorumTest bozuk büyük ihtimalle. Tekrarladınız mı?
İnşallahMerhaba kızlar benim yumurtlama son 2 aydır geç oluyor ovu testiyle anladım 14. Günde değil 19. Günde oluyor ve bu ay gynoseed jel ile denedik yumurtlama 16 nisan yarın regl günüm bende beklemedeyim sabah kaset test yaptım softec negatif çıktı sonradan kuruma cizgisi çıktı akıntım var göğüs ağrım var ve sol kasıkta ağrı batma var … var da var yaniinşallah regl olmam yarın
Aynen bende o jeli kullandım umarım olmazsın bende beklemedeyim 1 Mayıs bat hadi inşallah hamileyizdirMerhaba kızlar benim yumurtlama son 2 aydır geç oluyor ovu testiyle anladım 14. Günde değil 19. Günde oluyor ve bu ay gynoseed jel ile denedik yumurtlama 16 nisan yarın regl günüm bende beklemedeyim sabah kaset test yaptım softec negatif çıktı sonradan kuruma cizgisi çıktı akıntım var göğüs ağrım var ve sol kasıkta ağrı batma var … var da var yaniinşallah regl olmam yarın
İnşallahhhhAynen bende o jeli kullandım umarım olmazsın bende beklemedeyim 1 Mayıs bat hadi inşallah hamileyizdir
Ben kullanmadım onu atsana bakalım biKızlar softec kullanan oldu mu hiç? 2 dk içinde pozitif gibi bşr çizgi çıktı da yalancı pozitif çıkarıyor mu?
Bat 4 gün var ilk idrarla yapmadımBen kullanmadım onu atsana bakalım bi
Yani var gibi duruyor inşallah vardırBat 4 gün var ilk idrarla yapmadım
İnşallah çok teşekkür ederim bekleyelim bakalımYani var gibi duruyor inşallah vardır
Belirti var mıİnşallah çok teşekkür ederim bekleyelim bakalım
Göğüs uçlarım hassas biraz normalde hepsi acırdı :) bu ay sadece uçlarBelirti var mı
Ben de test yaptım yine negatifKan testim 0.2 çıktı kesin regl olacağım bu ay da olmadı devam eden arkadaşlara bol şanslar
Hangi ovülasyonu kullanıyorsun canım artimde de gölge yapıyor insanı umutlandırıyorBen de test yaptım yine negatif
Laboquick almayın gölge çıkarıyor ayrıca
Bu ay parayı basıp predictor alıcam ölürsek de kime kalmış diyerekten
Benimde negatif ve hala adet olmadım bugün yumurtlamadan sonra 14.gün normalde olurdum ama bilemedim ağrı da arada girip çıkıyorBen de test yaptım yine negatif
Laboquick almayın gölge çıkarıyor ayrıca
Bu ay parayı basıp predictor alıcam ölürsek de kime kalmış diyerekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?