- 21 Ekim 2021
- 524
- 276
- 53
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Test yaptın mı canım varsa çıkabilir
İnşallah canım ya. Kimyasal gwbeliklerimde 12. Günde anca pozitif görmüştüm erken gebelik testinde oda çoook silik şekilde zaten çok koyulaşma olmadan adet gününden 3. 4 gün sonrada adet oluyordum. Dünkü gölge beni çok umutlandırmıştı. Dedim herhalde hcg bu sefer koyulaşacak ve normal gebelik olacak ama bugün yaptığımda aynı şekilde çıktı.Senin erken canım test için iki gün sonra dene bence
Valfast diye bir markaHangi marka yayaptınız
Çatlama günü bende kasık ağrısı baya oluyor sene de oradan anlayabilirsin. Uzayan akıntı bende çatlamadan iki gün önce oluyorYok yapmadım gecikmeyi beklemek istedim, yumurtlama tarihine göre çok olası durmuyor zaten ama uygulamadaki tarih tam tutmuyor dediğin için ufak bir heyecan yaptımumarım herkesin gönlüne göre olur
Senin gölge dikkatli bakınca derinden gelen bi gölge gibi mi yoksa bakınca hemen görünüyor mu canımİnşallah canım ya. Kimyasal gwbeliklerimde 12. Günde anca pozitif görmüştüm erken gebelik testinde oda çoook silik şekilde zaten çok koyulaşma olmadan adet gününden 3. 4 gün sonrada adet oluyordum. Dünkü gölge beni çok umutlandırmıştı. Dedim herhalde hcg bu sefer koyulaşacak ve normal gebelik olacak ama bugün yaptığımda aynı şekilde çıktı.
Erken belirti olabilir çatlamadan kaç gün geçtiKızlar benim de midem cok hassas ya bulanıyo içim büyüyor sanki kahvaltıda bişey yiyemedim tiksindim yumurtadan resmen, regl günüm bugun yarın . olmadım ama. bu kadar erken belirti olabilir mi acaba
Yokya umudum yok zaten hayırlısı olsun14.gün cıkardı canım ya hayal kırıklığına ugramanı istemem ben yasadım cünkü
Ekstra bi yumurtlama olmadıysa tabi
Teste baktığımda hemen görüyorum.Senin gölge dikkatli bakınca derinden gelen bi gölge gibi mi yoksa bakınca hemen görünüyor mu canım
Bugun 13. Gün çatlamadan sonraErken belirti olabilir çatlamadan kaç gün geçti
Ne durumdasın reglin geldi mi canımİnnovita ve laboquick kullandım ikisi de Ovulasyon da iyi ama gebelik testinde gölge çıkarıyorlar bence. İnnovita gele gecen aylarda baya ümitlendirmişti
Bak canım yakın cekim yapmıştım. Yine uzaktan bakınca belli oluyor.Senin gölge dikkatli bakınca derinden gelen bi gölge gibi mi yoksa bakınca hemen görünüyor mu canım
O zaman senin olabilir ya. Ben zorlayınca görüyorum çünküTeste baktığımda hemen görüyorum.
Bariz görünüyor bacım hayırlı olsunBak canım yakın cekim yapmıştım. Yine uzaktan bakınca belli oluyor.
Kişiden kişiye değişir canım. Ama genelde 7. Haftadan sonra başlar diyorlar. Test yapmışmıydınKızlar benim de midem cok hassas ya bulanıyo içim büyüyor sanki kahvaltıda bişey yiyemedim tiksindim yumurtadan resmen, regl günüm bugun yarın . olmadım ama. bu kadar erken belirti olabilir mi acaba
Yok cuma regl günüm testler negatifNe durumdasın reglin geldi mi canım
Canım valla fotodan da gözüküyor amaO zaman senin olabilir ya. Ben zorlayınca görüyorum çünkü
Eki Görüntüle 3584692
Dün kaset yaptım zorrrrla gördüm böyle belli belirsiz kuruyınca da gördüğüm yerde belirmişti negatif diye düşündümKişiden kişiye değişir canım. Ama genelde 7. Haftadan sonra başlar diyorlar. Test yapmışmıydın
E senin belli cizgi var canım gölge gibi defil kiBak canım yakın cekim yapmıştım. Yine uzaktan bakınca belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?