- Konu Sahibi banaderlerelif
-
İnşallah canım merak etme çok güzel olacak bu arada adaşız benim de adım inci bana da dua edersen sevinirimÇok sağol canım yarın regl günüm normalde inşallah her şey yolunda gider
Var canım bence kan ver
Ayyy çok sevindim benim adım inci değil ama hep bi kızım olursa adını inci koymak istiyorum inşallah sağlıklı olurİnşallah canım merak etme çok güzel olacak bu arada adaşız benim de adım inci bana da dua edersen sevinirim
Predictor kuruma çizgisi falan da çıkartmıyor herhalde değil mi? Yani silik bile olsa vardır demek mi?Var canım bence kan ver
Var canım var kan ver bencePredictor kuruma çizgisi falan da çıkartmıyor herhalde değil mi? Yani silik bile olsa vardır demek mi?
İnşallah olur bu da vesile olur çok sevinirimAyyy çok sevindim benim adım inci değil ama hep bi kızım olursa adını inci koymak istiyorum inşallah sağlıklı olur
Ay inşallahİnşallah olur bu da vesile olur çok sevinirim
Amin canım çok güzel haberlerini bekliyorum yaz mutlakaAy inşallahikimizinde kızı olsun sanada dua edicem
Bence çok iyi benimde 3 gün kala 118 çıkmıştı en son dün verdim 245 olmuş 1,5 gün sonra iki katına çıkmışkızlar benim regle 5 gün kala idrarda çıkmıştı kanda da beta 125 çıktı sizce bu değer nasıl gününe göre
maşallah sizinle konuşmuştuk erken öğrenip strese girdiğinizi söylemiştiniz bende beklemeye çalışıyordum ama duramadım test yaptımBence çok iyi benimde 3 gün kala 118 çıkmıştı en son dün verdim 245 olmuş 1,5 gün sonra iki katına çıkmış
doktor beni ayın sonunda çağırdı daha çoook var sürekli kan baktırmana gerek yok dedi ama siz ne zaman gideceksiniz kontrole ve gidene kadar 2 günde bir baktıracak mısınızBence çok iyi benimde 3 gün kala 118 çıkmıştı en son dün verdim 245 olmuş 1,5 gün sonra iki katına çıkmış
Perşembe günü gideceğim inşallah sonra doktor ne derse artıkdoktor beni ayın sonunda çağırdı daha çoook var sürekli kan baktırmana gerek yok dedi ama siz ne zaman gideceksiniz kontrole ve gidene kadar 2 günde bir baktıracak mısınız
Evet 4 gün önce öğrendim reglden cidden çok stresli bi durum perşembe doktora gideceğim sizin betanız kaç çıktımaşallah sizinle konuşmuştuk erken öğrenip strese girdiğinizi söylemiştiniz bende beklemeye çalışıyordum ama duramadım test yaptımşimdi de ben aynı durumdayım umarım keseyi ve bebeği de görürüz sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi canım
benim 125 çıktı sizin kaçtıEvet 4 gün önce öğrendim reglden cidden çok stresli bi durum perşembe doktora gideceğim sizin betanız kaç çıktı
pazartesi 245 çıktı cuma 25 le öğrendimbenim 125 çıktı sizin kaçtı
maşallah kısa sürede çok güzel artmış umarım bende bugün 2.kandan yüksek sonuçlar alırım peki doktor kaç gün sonraya kontrol verdi o güne kadar kan vermeye devam edecek msinizpazartesi 245 çıktı cuma 25 le öğrendim
yarın gideceğim canım doktoramaşallah kısa sürede çok güzel artmış umarım bende bugün 2.kandan yüksek sonuçlar alırım peki doktor kaç gün sonraya kontrol verdi o güne kadar kan vermeye devam edecek msiniz
umarım keseni görürsün bizleri de haberdar ettyarın gideceğim canım doktora
Umarım canım cumartesi progesteron baktırmıştım 28,38 çıkmış iyi mi sence bugün 4+2 oldu gebelik haftasıumarım keseni görürsün bizleri de haberdar ett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?