15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Evet canım sancı var şuan refl olacak gibi ama normalmiş bu
çok başlık okudum herkes regl ağrısı gibi demiş ama kimse detaylı şekilde betimleme yapmamış sadece yumurtalıksa ben de yumurtlama dönemi değilse gebelik gelir aklıma ama genel ağrı olunca heralde regl diye düşünmüştüm

Ben hiç anlamıyorum canım bu yumurtlama takibini. Ben uygulamadan takip ediyorum genelde.

İnşallah inşallah. bende pazartesiyi bekliyorum. Bugün de olmadım regl. Ama yatın olur gibiyim.

Sen acilden kan mı versen?
Testler negatif ,hamileysemde büyük ihtimalle değerim dusukki testlerde görünmüyor diye düşünüyorum.
Aslında mantıklı ama eşim.kesin bekle diyecek.

Testler negatif ,hamileysemde büyük ihtimalle değerim dusukki testlerde görünmüyor diye düşünüyorum.
Aslında mantıklı ama eşim.kesin bekle diyecek.
Eşine bekledikçe strese girdiğini falan söylesen. Bence kan daha iyi. En azından stresin gider. Beklentin sonuçlanır

Eki Görüntüle 3586255 Kızlar bugün yaptım üstte ki bir gebenin günlüğü diğeri de innovita zaten yumurtlama değil mi adet başlangıç günüm de 16 Mayıs
Evet canım yumurtlama benimde bugün oldu yumurtlama ben çok geç yumurtladim 29. Günüm bugun bak böyle benim de bir gebenin günlüğü test

Eklentiler

• IMG_20250503_162333.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 24
Ben daha önceki iki hamileliğimi ovulasyon takip ederek yakalamıştım. Tesadüf mü tabi bilemiyorum. Ama bence işe yariyor
Canım benimde testime bakar mısın 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum. Pcos var bende adetten 3-4 gün önce hep kahverengi lekelenmem olurdu bu sefer olmadı ve adetime 3 gün var ovülasyon testi bugün koyulaştı gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_7982.webp
    58 KB · Görüntüleme: 23
Evet canım yumurtlama benimde bugün oldu yumurtlama ben çok geç yumurtladim 29. Günüm bugun bak böyle benim de bir gebenin günlüğü test
Değerlendirdim bugünü ama umudum yok ağrılarım da var yarın da muhtemel çatlama görcem ama solda batma ağrı oldu geçen ay da öyle olmuştu ya uff ama benim sol tüp kapalı bu ayı direk es geçebilirim inşallah sizin tutar hayırla sağlıkla

Benimde ağrılarım var ben adet oluyorum sandım lekelenmem de var çünkü kafam karışık bende değerlendirdim ama

Bence de kan verin, o bekleyişten de regl gelmiyor. Kan verdiğin al sökülüyor… tabi pozitif olmasını dilerim
Evet daha önce de yaşadığım için biliyorum.bosuna hastane de uğraşmayım diyorum.esim de yıldı artık istersen gidelim dedi.yarin sabahta olmazsa giderim artik

Bendede adet olacakmisim gibi belirtiler var goguslerim 15gundur agriyor uclari hafif koyulasmis gibi pazartesi insallah bakarim kan sonucuna rabbim hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…