• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 aydır birlikte olmayan eş

🤷🏻‍♀️ doktora gitmeyi hiç kabul etmedi birşey yokmuş hayat geçim iş hayatı strestliymiş sadece çok yorgunmuş bütün konuşmalarda bir şekilde beni öyle olduğuna ikna etti
26 yaş nedir yahu ,aşırı gençsiniz ,siz de o da ,ikna etmek ne demek? Bu tamamen boşanma sebebi biliyor musunuz ?Yıllar yıllar önce ,sizin yaşınızdayken farklı bir sebepten ,çok değerli ve randevusu zor bulunan bir psikiyatriste gitmek zorunda kalmıştım .Adam beni dinledi ve ilk sorusu; cinsel ilişki sıklığınız nedir ? Oldu.O zamanlar adama kızmıştım bile, ben ne anlatıyorum bu ne soruyor diye ,cahildim.Kısaca çok çok önemli bir sorun bu ve ikiniz birden mutlaka bu işte iyi bir uzman olan birine gidin lütfen çok geç kalmadan.

Cinsellikte “kıyamama” yı da hiç anlamıyorum. Cinsellik bu yahu kıyamamak ne demek sanki canımıza kast ediyorlar.

Merhaba , kısaca özetlemem gerekirse eşimle birlikte olmuyoruz ben 26 o 34 yasında libidosu çok düşük biri sürekli yorgun beş senedir evliyiz evliliğimizin basından beri bana kıyamadı o konularda bense sürekli onu arzulayan biriydim giyinir süslenir hazırlsnır onu güzel karşılardım cilevelişirdiiim artık bende uzaklaştım hamile kalmak için en son birlikte olduk hamileliğim riskli geçtiği için yaklaşmadı , bebeğim doğdu lohusalık vs. bu sefer bebeğin koşturmasından birlikte olmadık bebeğim dördüncü ayına girdiğinde artık özledim vs demeye basladı iki kere yakınlaştık ondada kendi rahatladı eliyle ve benim için teklifte dahi bulunmadı. Ev arkadaşı gibi hissediyorum ve bu beni aşırı öfkelendiriyor ona karşı bunları paylasabileceğim bir arkadaşım yok içimi dökmek istedim . Okuduysanız teşekkürler
ben düzelen görmedim arkadaşım. Doktora gidip tedavi olanlarda bir süre sonra eskiye dönüyor. Eşiniz size karşı isteksiz tahminen mastürbasyon seviyordur siz bu şekilde evliliğe razıysanız devam edin değilseniz boşanın çünkü değişmez. Sizi seviyor değer veriyor ama arzulamıyor ve arzulamayacakta.
seçim sizin seks olmadan aşk olmadan ev arkadaşlığı yapabilirmisiniz düşünün

Cinsellikte “kıyamama” yı da hiç anlamıyorum. Cinsellik bu yahu kıyamamak ne demek sanki canımıza kast ediyorlar.

Cinsellik kötüdür, kötü kadınlara yapılır, sen saf bir meleksin, cinsellik seni kirletir diye söylüyorlar. İki kişinin en doğal paylaşımı değil, hayvani, kadını kirleten bir eylem olarak bakıyorlar.

Merhaba , kısaca özetlemem gerekirse eşimle birlikte olmuyoruz ben 26 o 34 yasında libidosu çok düşük biri sürekli yorgun beş senedir evliyiz evliliğimizin basından beri bana kıyamadı o konularda bense sürekli onu arzulayan biriydim giyinir süslenir hazırlsnır onu güzel karşılardım cilevelişirdiiim artık bende uzaklaştım hamile kalmak için en son birlikte olduk hamileliğim riskli geçtiği için yaklaşmadı , bebeğim doğdu lohusalık vs. bu sefer bebeğin koşturmasından birlikte olmadık bebeğim dördüncü ayına girdiğinde artık özledim vs demeye basladı iki kere yakınlaştık ondada kendi rahatladı eliyle ve benim için teklifte dahi bulunmadı. Ev arkadaşı gibi hissediyorum ve bu beni aşırı öfkelendiriyor ona karşı bunları paylasabileceğim bir arkadaşım yok içimi dökmek istedim . Okuduysanız teşekkürler
Durumu kabul edip çocuk yaptıktan sonra burda derdinizde deva arıyorsunuz ne duymak istersiniz benim kocamda birlikte olmuyor evet sana kıyamıyor boşver çocuğunle mutlu olcmu diyelim üzgünüm ama bu evlilik değil 34 yaşında bir adamın da libidosunun düşük olması normal değil hele yakınlaşıp kendini tatmin etmesi ben şuan beyefendinin gizli gay olduğunu düşünüyorum ne demek gencecik karınla birlikte olmamak böyle ömür mü geçer be o kendini bi şekilde tatmin ediyordur siz dert etmişsiniz

Ya ne kadar ağır konuşuyorsunuz yok çocuk yapmış bilmem ne ! Daha kaç yaşında bu kadın,seçildiğinde sevildigine inanmış işte.kimsenin üzerine gitmeyin bu kadar.doner dolaşır bir şekilde sizi bulur ben diyim.kendinize gelin ,burasıda sizin sinir atacaginiz yer olmuş gibi hepiniz Mahmut abiye baglamissiniz 😄😄

Ya ne kadar ağır konuşuyorsunuz yok çocuk yapmış bilmem ne ! Daha kaç yaşında bu kadın,seçildiğinde sevildigine inanmış işte.kimsenin üzerine gitmeyin bu kadar.doner dolaşır bir şekilde sizi bulur ben diyim.kendinize gelin ,burasıda sizin sinir atacaginiz yer olmuş gibi hepiniz Mahmut abiye baglamissiniz 😄😄
Eee olanı söylüyorlar ne desinler?.

sevişememiş insan gerginliğiniz var sanki 🫤

Öyle hayat mı geçer peki ? Üzerine gitmek değil gözünü açmak buradaki insanların niyeti. Sevişmediği adamın donunu yıkayarak hayatını geçirmesin işte gencecik kadın.

Ne alaka? Gencecik kadın. Cinselliksiz hayat mı olur?

Öyle hayat mı geçer peki ? Üzerine gitmek değil gözünü açmak buradaki insanların niyeti. Sevişmediği adamın donunu yıkayarak hayatını geçirmesin işte gencecik kadın.
Geçer niye geçmesin,Türk kadını ne ara cinsellik diye tutturdu bu kadar ,şaka misiniz

Geçer niye geçmesin,Türk kadını ne ara cinsellik diye tutturdu bu kadar ,şaka misiniz
Irkla ne alakası var cinselliğin ? Tutkuyu yaşamadığı , tenini arzulamadığı ve arzulanmadığı bir evde aşk mı olur ? Aşkın olmadığı evde mutluluk mu olur mu ?

Sen erkeksin bence.
Tamam,sen kadınsın.kocalarini askerden gelmesini bekleyen kadınlar bizim kadınlar ,kocası öldükten sonra evlenmeyen kadınlarda.ya sanki çok zevk alıyorsunuz da kıllı herifler ,arzulanmak için elinizden geleni yapıyorsunuz bence onlarin gözünde komik duruyorsunuz vücut çorabı seksi gecelik falan,kim için ? Adam seni güzel becersin diye mi 🤣😄😄

Tamam,sen kadınsın.kocalarini askerden gelmesini bekleyen kadınlar bizim kadınlar ,kocası öldükten sonra evlenmeyen kadınlarda.ya sanki çok zevk alıyorsunuz da kıllı herifler ,arzulanmak için elinizden geleni yapıyorsunuz bence onlarin gözünde komik duruyorsunuz vücut çorabı seksi gecelik falan,kim için ? Adam seni güzel becersin diye mi 🤣😄😄

@Mune
Bu üye incelenmeli bence.

Irkla ne alakası var cinselliğin ? Tutkuyu yaşamadığı , tenini arzulamadığı ve arzulanmadığı bir evde aşk mı olur ? Aşkın olmadığı evde mutluluk mu olur mu ?
Olur olur .herkes sizin gibi adam dütsün diye binbir numara yapmak zorunda değil🤭

Back
X