slmmmm
bende 15 aydır bebiş istiyorum ama olmadı
inşallah bu ay ollurr
peki 15 aydan öncesi nasıl korunuyordunuz canım?
bend evarım bende daha fazlayım ama 2007 aralık ayındna beri istiyorum olmuyoo doktora gittim herşey normal dedi ama süre uzayınca şimdi rahim flimi istiyo...
mr terazi _5 rahim filmi bende çektirdim .300 civarında bir ödeme yaptım .ama korkulacak bişey yok .5-10 dk lık bir sürede hallediliyor .hafif adet ağrısı gibi bir karın ağrısı oluyor
kızlar sakin olun öncelikle. ben tam 2 yıl istedim bebek ama olmadı doktora da gittim doktor rahim filmi de çekti bana bir tüpün hafif tıkalı dedi myom var dedi aşılama filan dedi moralimi bozdu bıraktım gitmedim
sonra saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım eşime de keçiboynuzu kürü yaptım. sonra bir tavsiye üzerine, ilişki esnasında ayaklarımı duvara dayadım sonrasında da 20 dk boyunca duvara dayalı tuttum sonra da sağ tarafıma doğru dönüp bacaklarımı karnıma doğru çekip cenin pozisyonunda yattım 3-4 saat boyunca. ve o ay hamile kaldım.
arkadaşlarımdan birine de doktor senin çocuğun olmaz demiş ama arkadaşım bu yöntemi uygulayarak ilk ayında hamile kalmış,
bunu deneyin kızlar.
eğer bebek istemeden önce doğum kontrol hapı ile korunuyorsanız bebek olması için biraz daha zaman geçmesi gerekiyor 2-3 ay gibi bir zamandı sanırım. eşinizin korunmasında herhangi bir şey fark etmiyor.
bir de eğer 30 yaş altındaysanız 2 yıl denemeden doktora gitmeniz önerilmiyor. 30 yaş üstündeyseniz 1 yıl bekleyip doktora gitmeniz tavsiye ediliyor.
ben şu anda 4 aylık hamileyim:) darısı başınıza kızlar. bayağı bekledim ama değdi:)
sağol şekercik içimi ferahlattın sende ama ben soğan kürünü denedim bu ay yeni bitti 15 günlük kür ayaklarımı bende kaldırıyorum kalçama yastık koyuyorum ama sağ tarafa dönüp ayaklarımı çekmiyorum onu denicem aklıma yazdım mersi seninde bebişin hayırlı olsun bizede kısmet etsin allahım ( amin ) hoşçakal
tebrıkler inş Rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın;dedıgın gıbı sakin olmak cok önemlı stres yaptıgın ve cocuga odaklandıgın zaman oluyor:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?