15 aydır korunmuyoruz hamiş değilim benim gibi olan varmı

memmy slm ilk önce adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıdı daha sonra gögüslerim hassaslaştı bütün vücudumda ateşim çok yüksekti daha sonra karnımda kasılmalar başladı iştahım açıldı bişeyler istemeye başladı canım (ilk turşu istedi baya bi yedim ) israrımın rengi koyulaştı akıntım çoğaldı ben hiç ümitlenmedim taki salı günü dr.gidene kadar kendime yediremedim aylardır hep hüsran hep hüsran ama çok sevindim şuanlık hiçbir rahatsızlığım yok hatta hafta sonu tatile gidiyoruz bulantımda yok çok rahatım inş.hep böyle gider şimdiden bebek eşyalarına bakmaya başladım ama almıcam tabi ne olur ne olmaz kendimi üzmiyim sonra ama çok hevesliyim birşeyler almaya allah herkese inş.bu duyguyu tadmayı nasip kısmet etsin :Saruboceq:
zemuszemus

Terazi_5 yeni okudum,.:teytey: çok sevindim.ınşallah hayırlısıyla kucağına versin rabbim.Bende gün sayıyorum,Bugün yarın sanki adet başlıcak gibi ama vücudum ateş gb yanıyor. sabah ateşime baktım 36.7 olmuş. ınşallah bende senin gibi meleğimin içimde olduğu haberini alırım :)

Teşekkür ederim,yeni farkettim cevabını.benim rahim filmim çekilirken çok terslikler oldu,o yüzden çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan.aletler metal olduğu için sanırım çok canımı acıtmıştı. Şimdi adetimi bekliyorum ama vücudum ateş gibi yanıyor.salı-çarşambaya kadar olmazsam test yapmayı düşünüyorum.İnşallah aşılamaya gerek kalmaz.bulunduğum yerdeki özel hastaneler zaten bir ticarethane gibi.Sanırım aşılama yada tüp bebek olursa izmire gitmemiz gerekicek.

allah gözüm korktu yazdıklarınızdan 3 yıllık evliyim artık bebiş istiyoruz dogum kontrol hapı kullanıyodum evlenmeden önce baslamıştım adaet düzensizliğim vardı evlenincede devam ettim kaım ayında hapı bıraktım ama adet düzensizliğim devam ediyor doktora gittim yumurtalıklarım yavas calısıyomus duphaston kullandım adetin 3.günü kan testi vaerdim prolaktin fazla cıktı şimdi de dostınex verdi p.tesi persembe 3 ay kullanıcam bide adetimin 5.günü klomene baslıycam gözüm korktu valla cok uzun sürecek galiba bebişimizin gelmesiiiiiiiiiii kafamçokkarıştı

eski açtığım konulara bakarken olurken duygulandım neler hissedip yazmışım
şimdi bebeğim içerde uyuyor 9 aylık emirhanım var allah bütün isteyenlere nasip etsin canımdan çok seviyorum onu hiç ümidinizi kaybetmeyin kızlar

ayy ne güzel ben de 17 aydır falan bebk istiyorum bir derdime eyok
normal yolla mı oldu sonradan

bu mesajdan akç ay sonra hamile kaldın
olmazsa ben de konu açayım belki hamile kalırım

ayy ne güzel ben de 17 aydır falan bebk istiyorum bir derdime eyok
normal yolla mı oldu sonradan

evt canım normal yolla kaldım eğer o ayda olmazsa aşılama olacaktı :)
allah büytün isteyenlere nasipkısmet etsininş.
ama tek tavsiyem hiç bir zaman kafanıza takmayın düşünmeyin eski yazıları okuduysanız görürsünüz benim nasıl oldu o ay evde tadilat badana boya vardı o ay dr.gitmek istemedi canım gitmedim işlerimde çoktu alışveriş evde ustalar ev darmam dağınık ilişki günlerimiz vardı onları es geçtik vs.hiç aklıma takmadım hiç düşünmedim hiç sitres yapmadım olucakmı olmıcakmı diye çocuk için ilişkiye girmedik canımız ne zaman istediyse o zaman yaptık vede ayrıca ben hiç dikkat etmedim kendime temizlik eşya taşı yerlerine yerleştir düşebilirdide ama o benişm olucakmış vede oldu 2.ci aşkım geldi işte kısaca böyle kızlar
RAHAT OLUN RAHAT BIRAKIN KENDİNİZİ RELAKS OLUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…