15 aydır korunmuyoruz hamiş değilim benim gibi olan varmı

hayırlısı tabii.bu arada pko için soğan kürü tavsiye ediliyor .ben 8 gün kadar içitim ama 15 gün içilmesi gerekiyor henüz tamamlamadım .inşallah işe yarar..

malesef feci ağrılarla regli oldum şimdi hastaneden rahim filmi için rendevu alıcam ben soğan kürünü 15 gün yaptım fakat bende reglime 7 gün kala gene yapmam gerekiyordu soğan kürünü bende onu yapamadım inş.işe yarar ama benim bu ay aşılama dicek galiba dr.hayırlısı bakalım

terzi seninle aynı duygular içindeydim ama ben 1 boş 2de kimyasal gebelik yaşadım 15 ay dır bu olaylarla geçiyor sabır

keşke gün saymasam ama olmuyor illa 1 hafta kala saymaya başlıyorum son 1 haftam çok inandım inşallah verir rabbim hayırlı bir evlat

ama ben deriki verende O alanda O hayırlısı hiç olmasa ne diyeceğiz yok nasite ne varsa o hayırlısı

inşallah emeklerin boşa çıkmaz .en kısa zamanda allah hayırlısıyla sağlıklı bebekler kısmet eder hepimize ... soğan kürü ,aşılama hepsi vesile umarım o vesileler bi şekilde işe yarar...

a.s slm hoşgeldin 6055 teşekkür ederim iii niyetli düşüncelerin için inş.allah hayırlısı ne zamansa o zaman verecek bizlere herhalde o bilir herşeyin hayırlısını niye ben demek istemiyorum ama cevremde arkadaşlarımın hepsinde bebekleri var bir Araya geldikmi ben kendimi çok tuhaf hissediyorum sanki hiç olmıcak duygusuna kapılmak istemiyorum ümidimi kaybetmek istemiyorum inş.rabbim isteyen herkese verir istedileri tez zamanda ( banada ) inş. :Saruboceq:

slm sevgi sanada teşekkür ederim burada kendimi huzurlu hissediyorum birtek burada açık konuşabiliyorum derdimi ben en yakın arkadaşıma bile anlatamıyorum derdimi iiiikkiii varsınız teşekkür ederim zemuszemus

senin sorun neydi?kimyasal gebeliğe sebep ne oluyor ....allah dualarını kabul etsin inşallah...

saglıksız bebekler kımyasal gebelık sonucu dusuyor daha kesesı olusmadan dusuk yapılan gebelıklere kımyasal gebelık denıyor,bozuk kromozom sebeplerınden bırısı

slm,
bende ve eşimde hiç bir sorun yok, klomen kullandım bu ay yumurtalarım 20 mm olmuş beklice bakalım inş allah gönlüne göre versin ama eşinin de görünmesi lazım. Belki de onda sorun.

bilemiyorum son günüm sevgi doktor düşükte rahim yapışması olmuş olabilir dedi

Sen 15 ayy:jeyyar:
Ben ise 30 aydır hamiş kalamadımmkaydirigubbakcemile3Ama halime gülüyorum artık:jeyyar:

eğer adet olursam fakültede rahim filmi eşime sperm testi yapılacak
benimle birlikte düşük yapan 3 arkadaşım şu an 3-4 aylık hamile hayırlısı oda olmazsa kromozom testi yaptıracağız

slm sevgi sanada teşekkür ederim burada kendimi huzurlu hissediyorum birtek burada açık konuşabiliyorum derdimi ben en yakın arkadaşıma bile anlatamıyorum derdimi iiiikkiii varsınız teşekkür ederim zemuszemus
canım bizlerde aynı durumdayız birbirimize en azından manevi anlamda destek olarak o yüklerimizi hafifletmeyi amaçlıyoruz .ama allah bunu biliyor görüyor bizleri ve ben çok umutluyum hepimiz başaracağız ...

eğer adet olursam fakültede rahim filmi eşime sperm testi yapılacak
benimle birlikte düşük yapan 3 arkadaşım şu an 3-4 aylık hamile hayırlısı oda olmazsa kromozom testi yaptıracağız

en azından hemilelik gerçelşebiliyor bence buda çok önemli ben ilaçlarla yumurta gelişimi sağlanmasına rağmen bunu bi türlü başaramadım .bence gönlünü ferah tut.beslenmene dikkat ettikten sonra doktor kontrolüne devam ettikten sonra eminim düşük yaşamazsın bir daha .

slm,
bende ve eşimde hiç bir sorun yok, klomen kullandım bu ay yumurtalarım 20 mm olmuş beklice bakalım inş allah gönlüne göre versin ama eşinin de görünmesi lazım. Belki de onda sorun.
merak ettiğim bişey var .kolmende yumurta gelişiminden sonra çatlatma iğnesi verdimi sana doktor .ben bugün yeni bir doktora gittim .ultrason .tahlil falan polikistik görünümlü dedi yumurtalıklar için .ve yumurta çatlamaması senin problemin dedi .daha önceki doktorumda klomenle yumurta gelişimi sağlıyordu ama çatlatma iğnesi vermiyordu aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…