15 aylik kizim bana hic duskun degil

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Kizima cok duskunum sevgimi her zaman gosteririm elimden geldigince vakit ayirir oyunlar oynarim.Ama kizim bana pek duskun degil.Annem de bizimle kaliyor ben bir yerlere gidince beni hic aramiyor yoklugumu farketmiyor eve geldigimdeyse yuzume bile bakmiyor.Bir yegenim var o bu kadarlikken anne diyordu annesini taniyor baska odaya bile gitse pesinde gidiyordu.Kiz cocuklari babaya duskun olur derlerdi de bu kadarini beklemiyordum.Kizim benim kucagimdan babasina atliyor ona gidince de bana gelmek istemiyor babasina baba diye sesleniyor bana anne demiyor.Yanima sadece meme istediginde geliyor evet daha cok kucuk ama annesi oldugumu hissetmek istiyorum ama o bana alelade biriymisim gibi davraniyor

Canım,birtanem,sana düşkün olmaz olur mu hiç,sen onun canısın cigerisin. Şu an annenizde bebeğinizin bakımında destek,ikiniz tarafından da ihtiyaçları karşılandığı için sizi goremediginde sadece anne anneyi gördüğünde bile kendini güvende hissediyordur.Biraz daha buyusun bak gör Anamnez demisti,,tuvalete bile benle girmek istiyor kizim diyeceksin.Benimde kizim ben yokken aglamazdi.Kayinvalidem/kayinpederim " maşallah hiç sana duskun değil,sen geldin ondan ağladı derlerdi".Ben çok üzülürdüm .Su an 8 yaşında babasına da çok düşkün bana da.Tabi babası onun ilk aşkı

Sen bebisinle babasını başbaşa bırak,çık dışarı kahve içmeye,alışverişe hiç üzülüp kendini tüketme." Akıllı kadın bebeğini babasına düşkün yetistirirmis" .Baba kız vakit geçirsinler bolca ,ilerde 2. çocuğun olduğunda anlayacaksin faydasını.Su an kızım da babası da hala yoklar.Birlikte vakit geçiriyorlar,yemek yiyorlar,babası bensiz kızımı kursuna götürüyor orda onu bekliyor.Bende bebisle ilgilenip dinleniyorum

Bence güvenli bağlanma isini cozdugunuz için olabilir. Şöyle düşünün sizin hep geri ona geleceginizı bılıyor endişelenmiyor. Ne güzel işte.
Sanki güvenli bağlanma öyle olmuyor. Annenin yokluğunu anlayıp ağlaması lazım. Veya anne diye bir yapışma olayının olmadı lazım. Burada kayıtsızlık var.
15 aylık anne demesi gerekiyor sanki. Siz bir gününüzü nasıl geçiriyorsunuz. Yani neler yapıyorsunuz bir yazın bakalım. Aktivite olarak ne yapıyorsunuz. Bu Arada üzülmeyin, geçici bir durum babaya düşkünken sonradan anneci olan çok gördüm

guvenli baglanma yok ...guvenli baglanma bebeginiz icerdedir siz bir yere giderken oyununa devam eder cunku geleceginizi biliyordur ... guvensiz kacinan baglanmayi arastirirsaniz anlarsiniz neden oyle yaptigini

Benim kizim 18 aylik olana kadar beni hic takmazdi eve geldigimde sevinirdi ama ben yokken umursamazdi.sizin durum farkli siz ortama geldiginizde sizi umursamiyorsa bu iyi degil.yeni atanadigim icin bu konulara hakimim.kizinizin gosterdigi davranis kacinan baglanma turu.sizi korkutmak icin soylemiyorum onleminizi alin diye soyluyorum bu gruptaki insanlar ilerde duygusal zorluklar yasarmis.

Annenle birlikte yasiyormussunuz yalniz olsaniz bi yere birakmaz seni baba evde yokken beni birakmaz baba evdeyken varmiyim yokmuyum bilmz

Bana da güvenli bağlanma gibi gelmedi.bende sizin gibi biliyorum

Neden düşkün olmasını ister ki anne? Çok denk geldim bu tür konulara.
Kendinden daha güçsüzün, düşkün olmasını isteyen insanlar ne tür hisle hareket ediyor?

Kv vardı mesela, emziriyordu torunu süt olmadığı halde.

Niye bağımlı olunması isteniyor?

Ben çok merak ediyorum.

Mesela sence ne değişir, sana kuş gibi atlaması, sensiz gülmemesi? Sevgisinin sinyali midir, yoksa bağımlılık belirtisi mi?

annelik boyle bisey iste. pacandan ayrilmaz ne olur biraz nefes alsam dersin , disardan gelince yuzune bakmaz benden sogudu dersin. o daha bebek sizi sevmedigini düşünmüyorum. eger calisiyorsaniz daha cok anneniz ve esiniz ilgileniyorsa ondandir. en fazlq gordukleri kisiye yakinlik kuruyorlar. mesela benimki tuvalette bile benimle. keske biraz ayrilsak. bi 10 dk oyuncaklarla ilgilense mesela. yada babasyla dursa

Çalışıyor musunuz? 1 gününüz nasıl geçiyor? Sevgiden yana sorununuzun olduğunu sanmıyorum. Ama evde özbakımını karşılayan başkalarıda varsa -anneniz mesela- bağlanmayı sizinle tam olarak gerçekleştirememiş olabilir. Bu yaş çocukları ilgi duydukları insanlar gelince kafaları dağılır, ebeveynleri bir süreliğine unutabilir. Ama acıkınca, susayınca, bir şey talep ettiklerinde, altına yaptıklarında, yani bir istek meseleyse anneyi ararlar.

Siz bütün ihtiyaçlarını karşılayan olun. Zamanla düzelir. Sevgiden yana endişelenmeyin. Elbetteki çok seviyor.

Çok tesekkur ederim cok moral verici seyler yazmissiniz.Ama kafami kurcalayan seyler var.Mesela annem bazen uzun sureli abime gidiyor tek kalinca kizimla daha cok basbasa vakit geciriyoruz yanima geliyor benimle olmayi seviyor ama annem varken kafasi karisiyor sanirim yada ben biryerlerde hata yapiyorum bilmiyorum.Tekrar cok tesekkur ederim

Tum kisisel ihtiyaclarini ben karsiliyorum.Yedirmek olsun altini degistirmek,ustunu basini vs. Anneme yaptirmam dogdugundan beri ben yaparim.Daha kucukken oyun kartlariyla vs. Oynardik ama yurumeyi yeni ogrendigi icin suan sadece yurumek istiyor diger hicbirseye odaklanamiyor kucagima yada yanima oturttugumda direkt kaciyor bunu evdeki herkese yapiyor oturup oynamayi seven bir cocuk degil simdilik.Bacaklarimda sorun oldugu icin anbem kizimi sallayarak uyutuyor maalesef sallamadan uyumuyor.Yani uyutmak disinda herseyiyle ben ilgileniyorum.Butun gun opup koklarim sarkilar soylerim.Nerede yanlis yapiyorum bilmiyorum.Acaba annemde yanimda oldugu icin asiri ilgiden mi boyle oldu diyorum.Peki calisan anneler ne yapiyor ben bir yerlerde bir yanlislik yapiyorum orasi kesin

Yuregime su serptiniz gercekten.Annem cok ilgili kizimin herseyini ben yaparim uyutmak disinda ama fazla ilgiden mi boyle oldu diyorum.Annem cok fazla ilgilenip oyunlar oynuyor.Bende oynuyorum ama elbette ev isleriyle de ilgilenmek zorundayim ihmal ettigimi sanmiyorum ama bilemiyorum cocuk bakimi cok detay ve incelik isteyen birsey belkide hata bendedir o hatayi bulmak istiyorum.Cok tesekkurler tekrardan

Kizlar gercekten de babacidir. Ben 46 yasindayim. Babam 85 yasinda halan daha baba diye ölürüm :))

Canım bizde benzer şeyler yaşadık,mesela yürümeye başladığında onu oyun parkına götürürdüm,ben nerdeysem ters yöne giderdi. Misafirliğe gittiysek sadece birşey yerken yanımda olur sonra evdeki yaşça büyük çocukların yanina giderdi ve saatlerce gelmezdi yanıma.Ben 21 ay çalışmadım,birlikteydik.Sonrasinda bakicimizin evine götürdüm.Tabi ki 3/5 gün giderken ağladı ,sonra alıştı.Ama eve gelince beni aramaya,yemek yapiyorsam tezgahla benim arama girip yanımda olmaya başladı.Tensel temas çok önemli,bazı anneler bebeklerini çok sever çok ilgilenir ama mesela çok dokunarak /boğuşarak degil.Fiziksel ihtiyaçlarını gördükten sonra bırakır ve onunla sohbet eder.Ama çocuk bu tür bogusmalari seviyorsa ve tensel temas istiyorsa bunu sağlayan kişi ile vakit geçirmeyi tercih edebiliyor.

Ay ne guzel ben arkami donunce bile agliyo
Ablasida babasinin koynunda buyudu cok rahat etmistim ama beni sevmiyormu tabiki seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…