- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Rica ederim,ne demek. Birde çocuğun ilgi alanlarını keşfedin. Kızım kitap okumayıda çok sever, gıdıklanmayı öpülmeyi de çok sever mesela. Bilhassa kucağıma gelip sarılma ve öpme saatleri var. O saatleri kaçırıyor olsam bu davranışı zamanla sönüp kaybolacak. Sizde iş yapıyorum diye o anları kaçırmayın. Olabildiğince çok dokunun, sarılın. Emerken konuşun. Yüzü size dönük kucağınıza oturtup şatkı söyleyin, gıdıklama ve öpmenin olduğu bir oyun geliştirin. Yakın olun.Yuregime su serptiniz gercekten.Annem cok ilgili kizimin herseyini ben yaparim uyutmak disinda ama fazla ilgiden mi boyle oldu diyorum.Annem cok fazla ilgilenip oyunlar oynuyor.Bende oynuyorum ama elbette ev isleriyle de ilgilenmek zorundayim ihmal ettigimi sanmiyorum ama bilemiyorum cocuk bakimi cok detay ve incelik isteyen birsey belkide hata bendedir o hatayi bulmak istiyorum.Cok tesekkurler tekrardan
guvensiz kacinan baglanmayi hic duymamistim , sizin yazdiginizi okuyunca arastirdim , tesekkurler sayenizde yeni bir bilgi edinndim :)guvenli baglanma yok ...guvenli baglanma bebeginiz icerdedir siz bir yere giderken oyununa devam eder cunku geleceginizi biliyordur ... guvensiz kacinan baglanmayi arastirirsaniz anlarsiniz neden oyle yaptigini
Anneniz ile bir süre görüşmeyi kısıtlayın derim, siz işleri yetiştirirken annemi çocukla oynadığı için ona bağlanma olmuş sanki. Ama üzülmeyin bir hafta içinde döner bu durum. Bir hafta boyunca tam anlamı ile siz ilgilenin. Değişimi göreceksiniz.Tum kisisel ihtiyaclarini ben karsiliyorum.Yedirmek olsun altini degistirmek,ustunu basini vs. Anneme yaptirmam dogdugundan beri ben yaparim.Daha kucukken oyun kartlariyla vs. Oynardik ama yurumeyi yeni ogrendigi icin suan sadece yurumek istiyor diger hicbirseye odaklanamiyor kucagima yada yanima oturttugumda direkt kaciyor bunu evdeki herkese yapiyor oturup oynamayi seven bir cocuk degil simdilik.Bacaklarimda sorun oldugu icin anbem kizimi sallayarak uyutuyor maalesef sallamadan uyumuyor.Yani uyutmak disinda herseyiyle ben ilgileniyorum.Butun gun opup koklarim sarkilar soylerim.Nerede yanlis yapiyorum bilmiyorum.Acaba annemde yanimda oldugu icin asiri ilgiden mi boyle oldu diyorum.Peki calisan anneler ne yapiyor ben bir yerlerde bir yanlislik yapiyorum orasi kesin
Cocuk gelisimci olarak sunu soylicem. Daha yasi ufak. Ve karsi cinse ilgili. Bu sorunla cok karsilasiyoruz. Erkek cocuklarda bazen anneye yoneliyor. Hatta cocuk anne babasiyla evlendigini hayal ediyor. Cocuk oldugu icin oyle. Ilerde tabikide annesini daha cok sevicektir
Ben de dertliyim. Kızım babasını görünce dünyayı unutuyor. Kreşe almaya babası gider normalde. Geçen gün beraber gittik sürpriz hoşuna gider belki dedim ama babasının kucağına atladı yine. İşyerinden beni almaya gelirler hep. Benim kucağıma anne diye atlar, 10 saniye sonra yine babasının kucağına.
Şimdi bile ben bir koltuktayım. O babasına yapışık öbür koltuktalar
35 aylık. Niye ki?cocugunuz kac yasinda
cocugunuz fallik donemde mi diye dusunuyordum dogruymus...genelde bu yasta erkek cocuk annesine duskun olur ,kizda babasina35 aylık. Niye ki?
Zaten babası ile birlikteyken beni başka odaya falan göndermeye çalışıyor, çok aşıklar birbirlerine. Ben de karışmıyorum ne de olsa beni de çok sevdiğini biliyorum ❤cocugunuz fallik donemde mi diye dusunuyordum dogruymus...genelde bu yasta erkek cocuk annesine duskun olur ,kizda babasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?