- 21 Eylül 2025
- 77
- 53
- 3
- Konu Sahibi ucanfiller
-
Merhaba bende 13eylül de oldum ilk transferim15 eylülde embriyo transferi oldum. İlk sürecim. Benimle aynı veya yakın günlerde olanlar var mı
Belirtiler neler var ? Bende kasık ağrısı göğüs hassasiyeti üşümeMerhaba bende 13eylül de oldum ilk transferim
Bazılarında geç tutunma olabiliyormus modunuzu düşürmeyin doktorun dediği tarihte tekrar test yaparsın yükselir inşallahHiç yok diyebilirim en son dün kan verdim 8. Günüm negatif 1 geldi değerim daha da yükselmez diye umudum yok
Benim de ilk transferim gergin ve aşırı heyecanlı bi süreç20 eylülde oldum bende ilk transferim:) hayırlı olsın hepimiz için
Hiç belirtim yok artık iyi mi kötü mü bilmiyorumBelirtiler neler var ? Bende kasık ağrısı göğüs hassasiyeti üşüme
Hiç belirti görmeyip pozitif görenler de var belirtileri ilaçtan görenler de yani gerçekten çok zor bi süreçHiç belirtim yok artık iyi mi kötü mü bilmiyorumbeklemek çok zor
Cesaretim de yok test yapmaya kan verme gününü bekliyorum bu süreçte en zoru beklemekmiş ya vallahHiç belirti görmeyip pozitif görenler de var belirtileri ilaçtan görenler de yani gerçekten çok zor bi süreç(
İnşallah inşallahCesaretim de yok test yapmaya kan verme gününü bekliyorum bu süreçte en zoru beklemekmiş ya vallahAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah pozitifi görürüz
Ben de 12 eylül de transfer oldum. Gün sayıyorum kan testi için. İdrar testi vs yapmadan dayanmaya çalışıyorum15 eylülde embriyo transferi oldum. İlk sürecim. Benimle aynı veya yakın günlerde olanlar var mı
Hiç belirtiniz var mı acabaBen de 12 eylül de transfer oldum. Gün sayıyorum kan testi için. İdrar testi vs yapmadan dayanmaya çalışıyorum
Ben transfer olduğumdan beri belirti yaşıyorum. Rahim bölgemde sancı var sürekli. Göğüslerde de hassasiyet ve dolgunluk, stabil belirtiler aslında. Ama bu iğneler vs derken sonsuza kadar sürecekmiş bitmeyecekmiş gibiHiç belirtiniz var mı acaba
Benim hiç yok olmamış gibiyim transferBen transfer olduğumdan beri belirti yaşıyorum. Rahim bölgemde sancı var sürekli. Göğüslerde de hassasiyet ve dolgunluk, stabil belirtiler aslında. Ama bu iğneler vs derken sonsuza kadar sürecekmiş bitmeyecekmiş gibiSizin var mı
Bende aynı belirtileri yaşıyorum ama ilaç ve iğnelerdende kaynaklanıyor olabilir yazıyor her yerde o yüzden yükselemiyorumBen transfer olduğumdan beri belirti yaşıyorum. Rahim bölgemde sancı var sürekli. Göğüslerde de hassasiyet ve dolgunluk, stabil belirtiler aslında. Ama bu iğneler vs derken sonsuza kadar sürecekmiş bitmeyecekmiş gibiSizin var mı
Belirtiler herhangi bir şeyin habercisi değilmiş. O yüzden bence de negatif düşünmeyin hiç. Ne zamandı kan testiBenim hiç yok olmamış gibiyim transferhissizlik çok düşündürsede pozitif olmaya çalışıyorum kan testini görene kadar
Değil mi keşke yükselmek için bir sebep olsaBende aynı belirtileri yaşıyorum ama ilaç ve iğnelerdende kaynaklanıyor olabilir yazıyor her yerde o yüzden yükselemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?