- 21 Eylül 2025
- 77
- 53
- 3
- Konu Sahibi ucanfiller
-
Siz evde test yapmayı denediniz miii ben 9.gunde denicem sanırım evdeDeğil mi keşke yükselmek için bir sebep olsaBazen pozitif bazen negatif düşünüyorum. Öyle öyle geçiyor günler
25eylül de inşallah tutunurlar hepimizin bebişleri pozitif olmaya çalışıyorumBelirtiler herhangi bir şeyin habercisi değilmiş. O yüzden bence de negatif düşünmeyin hiç. Ne zamandı kan testi
Yok hayır yapmayı da düşünmüyorum. Direkt kan vereceğimSiz evde test yapmayı denediniz miii ben 9.gunde denicem sanırım evde
Ay benim de 26 sı. Benden önce yazarsınız inşallah güzel haberlerinizi25eylül de inşallah tutunurlar hepimizin bebişleri pozitif olmaya çalışıyorum
Benim de 27 peşpeşe güzel haberler veririz inşallahAy benim de 26 sı. Benden önce yazarsınız inşallah güzel haberlerinizi
Ay evet tam bir ekip olmuşuz 25 26 27Benim de 27 peşpeşe güzel haberler veririz inşallah
bende 12 eylülde 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. var mı hiç belirtilerin? benim salı günü 23 eylül kan testim. idrar testi yapmaya korkup yapamadım. senin ne zaman kan testin?Ben de 12 eylül de transfer oldum. Gün sayıyorum kan testi için. İdrar testi vs yapmadan dayanmaya çalışıyorum
Benim de 3. gün tazebende 12 eylülde 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. var mı hiç belirtilerin? benim salı günü 23 eylül kan testim. idrar testi yapmaya korkup yapamadım. senin ne zaman kan testin?
Benim hiç olmadı. Yumurta büyütmede iştahsızlık vardı sadece . Psikolojik de olabiliyor.Bulantı yaşayan var mı ya? Bir şey yediğim an midem bulanıyor son iki gündür
Sizin de az kalmış test gününeBende 12 eylul transferim gerceklesti. Test gunum 24 eylul.
sonucumu yazacağım inşallah burayaBenim de 3. gün tazeevet canım var ama ben transfer olduğumdan beri benzer belirtiler yaşıyorum. Kasıklarda sancı, göğüslerde hassasiyet vs. O yüzden bir şey diyemiyorum. Sizin daha erken test istemişler. Benim garanti olsun diye 26 sına istediler.
benimde 23ünde paylaşalım sonuçlarımızı buraya birbirimize destek olalımBende 12 eylul transferim gerceklesti. Test gunum 24 eylul.
23-24-25-26-27 peşpeşe sonuçlarımız :) hepimiz buraya güzel haberler yazalım inşallahbenimde 23ünde paylaşalım sonuçlarımızı buraya birbirimize destek olalım
Bende 3 oldu transfer olalı hiç bir şey hissetmiyorumBenim hiç yok olmamış gibiyim transferhissizlik çok düşündürsede pozitif olmaya çalışıyorum kan testini görene kadar
belirsizlik çok kötü ya ben bugün kan verdim bakalım sabah çünkü kahve rengi akıntım vardı regl gibi nasipBende 3 oldu transfer olalı hiç bir şey hissetmiyorum
Ya kahverengi akıntı iyiye işaret diyorlar yerleşme kanaması diye. Bende olmadı bir şey inşallah pozitifi görürsünüz haber verin bize debelirsizlik çok kötü ya ben bugün kan verdim bakalım sabah çünkü kahve rengi akıntım vardı regl gibi nasip
yerleşme kanaması olabilir tedirgin olma güzel haberlerle gel inşallahbelirsizlik çok kötü ya ben bugün kan verdim bakalım sabah çünkü kahve rengi akıntım vardı regl gibi nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?