15 Eylülde embriyo transferi olanlar

Merhaba ben de 13 Eylül de transfer oldum yarın 9. Günüm ve test günüm. İkinci transferim düşük kaliteli pgt li 6. Gün embriyosu. Evde test yapmadım zaten kan vereceğim daha garanti diyerek

Ben de 12 eylül de transfer oldum. Gün sayıyorum kan testi için. İdrar testi vs yapmadan dayanmaya çalışıyorum
bende 12 eylülde 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. var mı hiç belirtilerin? benim salı günü 23 eylül kan testim. idrar testi yapmaya korkup yapamadım. senin ne zaman kan testin?

bende 12 eylülde 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. var mı hiç belirtilerin? benim salı günü 23 eylül kan testim. idrar testi yapmaya korkup yapamadım. senin ne zaman kan testin?
Benim de 3. gün taze evet canım var ama ben transfer olduğumdan beri benzer belirtiler yaşıyorum. Kasıklarda sancı, göğüslerde hassasiyet vs. O yüzden bir şey diyemiyorum. Sizin daha erken test istemişler. Benim garanti olsun diye 26 sına istediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…