- Konu Sahibi ucanfiller
-
Evet yazınbelirsizlik çok kötü ya ben bugün kan verdim bakalım sabah çünkü kahve rengi akıntım vardı regl gibi nasip
Bende 16sinda oldum beklemedeyim15 eylülde embriyo transferi oldum. İlk sürecim. Benimle aynı veya yakın günlerde olanlar var mı
Var mı belirti pekiiiBende 16sinda oldum beklemedeyim
Canım kasıklarım ağrıyor arada gosuslerim sızlıyor ama sürekli yaşamıyorum bı geliyo belirtiler bı gidiyo bugun hastaneye ilaç yazdırmaya gidicem gitmişken bı kan testide yaptiricam transfer günü haricinde 6.gunum bugünVar mı belirti pekiii
Ay çıkar mı acaba 6.gunden benim de 7.gunum aynı belirtiler bende de var arada yokluyor beni deCanım kasıklarım ağrıyor arada gosuslerim sızlıyor ama sürekli yaşamıyorum bı geliyo belirtiler bı gidiyo bugun hastaneye ilaç yazdırmaya gidicem gitmişken bı kan testide yaptiricam transfer günü haricinde 6.gunum bugün
Bilmiyorum ki canım çok düşük değerlerde çıkan kişileri gördüm gitmişken bı şansımı denemek istiyorum açıkçası dua et olurmu banadaAy çıkar mı acaba 6.gunden benim de 7.gunum aynı belirtiler bende de var arada yokluyor beni de
İnşallah pozitifi görürsün canım dualarımız seninleBilmiyorum ki canım çok düşük değerlerde çıkan kişileri gördüm gitmişken bı şansımı denemek istiyorum açıkçası dua et olurmu banada
Doktorum da öyle dedi ama benim pek ümidim yok nasipYa kahverengi akıntı iyiye işaret diyorlar yerleşme kanaması diye. Bende olmadı bir şey inşallah pozitifi görürsünüz haber verin bize de
Güzel düşünelim güzel olsuuunDoktorum da öyle dedi ama benim pek ümidim yok nasip
Masallah canim tebrik ederim. Cok sevindim. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.Çok şükür hem şaşkınım hem çok mutlu allahım sizede yaşatsın pozitif 295 değerim şuanbu süreçte pozitif olun bende çok umutsuzdum eşim hep pozitif düşün dedi onun sayesinde çok şükürrr inşallah sizde görün pozitifi hala şaşkınım
Merhaba hayırlı ıolsunn kaçıncı gündü embriyonuz tek mi çift miydi bir de :)Çok şükür hem şaşkınım hem çok mutlu allahım sizede yaşatsın pozitif 295 değerim şuanbu süreçte pozitif olun bende çok umutsuzdum eşim hep pozitif düşün dedi onun sayesinde çok şükürrr inşallah sizde görün pozitifi hala şaşkınım
Aminn inşallah çok teşekkür ederim canım Allahım isteyen bu yoldan geçen herkese nasip etsinMasallah canim tebrik ederim. Cok sevindim. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
TeşekkürlerMerhaba hayırlı ıolsunn kaçıncı gündü embriyonuz tek mi çift miydi bir de :)
ayyy çok mutlu oldum allah hepimize bu güzel haberleri duymayı nasip etsin inşallah çok şükür çok şükür adına çok sevindiimmÇok şükür hem şaşkınım hem çok mutlu allahım sizede yaşatsın pozitif 295 değerim şuanbu süreçte pozitif olun bende çok umutsuzdum eşim hep pozitif düşün dedi onun sayesinde çok şükürrr inşallah sizde görün pozitifi hala şaşkınım
Ayyyy çok sevindimmm kaçıncı gündü sizin darısı bizeÇok şükür hem şaşkınım hem çok mutlu allahım sizede yaşatsın pozitif 295 değerim şuanbu süreçte pozitif olun bende çok umutsuzdum eşim hep pozitif düşün dedi onun sayesinde çok şükürrr inşallah sizde görün pozitifi hala şaşkınım
Teşekkür ederim amin herkese nasip etsin allahımmmayyy çok mutlu oldum allah hepimize bu güzel haberleri duymayı nasip etsin inşallah çok şükür çok şükür adına çok sevindiimm
Yaaa teşekkür ederim 9.gündü transferimin canım aminnn Allahım nasip etsin sağlıklı bi şekilde herkeseAyyyy çok sevindimmm kaçıncı gündü sizin darısı bize
Dua et bize deeeYaaa teşekkür ederim 9.gündü transferimin canım aminnn Allahım nasip etsin sağlıklı bi şekilde herkese
Ediyorum canım inşallah sizede allahım nasip ederrDua et bize deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?