- 21 Eylül 2025
- 95
- 61
- 3
- Konu Sahibi ucanfiller
-
Allahtan ümit kesilmez canım inşallah yükselir değerleri doktorun bir daha bakalım dediğine göre umut hala var26 Eylül 188 27 Eylül 209 bugün 29 Eylül 242 çıktı artış çok az doktorum ilaçlara devam çarşamba bi daha bakalım dedi . Bu durumu yaşayıp toparlayan düzelen var mı kızlar ben bu dayanamıyorum artık
Teşekkür ederim 1361 olmuşİnşallah güzel sonuçlar alırsın
MaşallahTeşekkür ederim 1361 olmuşinşallah böyle güzel devam eder
Çok okudum düzeleni kendini yorma ve üzme iyi bak kendine inşallah güzel sonuçlanacak26 Eylül 188 27 Eylül 209 bugün 29 Eylül 242 çıktı artış çok az doktorum ilaçlara devam çarşamba bi daha bakalım dedi . Bu durumu yaşayıp toparlayan düzelen var mı kızlar ben bu dayanamıyorum artık
Teşekkür ederim 13 günümMaşallahKacıncı gununuzzz
Doktorunuz ne zamana gün verdi benimki iki haftayaTeşekkür ederim 13 günüm
Haftaya kontrolle gidicem bi bakalım dedi kese görürmüyüz diye sizinki ozaman keseden fazlasını görmek için öyle demiştir diye düşünüyorumDoktorunuz ne zamana gün verdi benimki iki haftaya(
Muhtemelen hem kese hem kalp atışı duymak istiyor diye düşündük ama beklemek yorucuuuHaftaya kontrolle gidicem bi bakalım dedi kese görürmüyüz diye sizinki ozaman keseden fazlasını görmek için öyle demiştir diye düşünüyorum
Sizinde baya yüksekti değilmi ? Bence hiç yorma kendini tadını çıkar chatgbt kendine uğraşmak için birşeyler al/yap demişti ben öyle yapıyorum boyma defteri aldım çok iyi geliyor tavsiye ederim veya seviyorsan puzzleMuhtemelen hem kese hem kalp atışı duymak istiyor diye düşündük ama beklemek yorucuuu
11.gunde 683tü canım haklısın kafamızı dağıtmamız gerekiyor bu süreçte düşünmek stres yaptırıyorSizinde baya yüksekti değilmi ? Bence hiç yorma kendini tadını çıkar chatgbt kendine uğraşmak için birşeyler al/yap demişti ben öyle yapıyorum boyma defteri aldım çok iyi geliyor tavsiye ederim veya seviyorsan puzzle
4. Ay oldumBenim de 3. Gün tutmadı da araya ne kadar zaman koydular transfer için?
11.gunde 683tü canım haklısın kafamızı dağıtmamız gerekiyor bu süreçte düşünmek stres yaptırıyorsun
Ondan önce bidaha baktırmışmıydın yoksa sadece bir keremi kan aldılar ?11.gunde 683tü canım haklısın kafamızı dağıtmamız gerekiyor bu süreçte düşünmek stres yaptırıyor
İlki 270 di canım iki gün sonra tekrar baktık 683 çıktı şükür ki. İnşallah bekleyen herkes sağlıkla kucağına alırOndan önce bidaha baktırmışmıydın yoksa sadece bir keremi kan aldılar ?
Aynen canım stressiz güzel günler geçirmek lazım ben her seferinde hep evde bekle bekle stress oluyordum bu sefer eşime kesinlikle bir hafta tatile gidelim az zaman kalsın sonuçlara demiştim :) öylede yaptık gerçekten kafa dağıtmak çok iyi geliyormuş
güzel artmış hiç stress yapma kendine ozaman.İlki 270 di canım iki gün sonra tekrar baktık 683 çıktı şükür ki. İnşallah bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır
Çok ayakta durunca kasık ağrım oluyor böyle Regl olacak gibi ama çok şiddetli değilMerhaba kızlar 15 Eylül'de transfer olup ta keseyi bekleyenler ağrınız oluyor mu bugün benim sol kasigimda acayip bir ağrı var bacağa doğru vuruyor tek taraflı rahme dogruda değil varmı böyle ağrı yasayaniniz
Ya dün inanılmaz bir sol kasık ağrım oldu yazdıktan bir saat sonra falan anca geçti regli ağrısı değildi çok değişikti dediğim gibi bacağıma sancısı iniyordu neyse geçti Allah'tanÇok ayakta durunca kasık ağrım oluyor böyle Regl olacak gibi ama çok şiddetli değil
Benimde negatif geldi. 1 ay sonra göreyim seni dedi bakalım dedi. Normalde kaç ay geçmesi lazım acaba4. Ay oldum
Ben gittim canım, gördümKızlar kese görmeye gidenler var mııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?