- 31 Mart 2025
- 280
- 138
- 18
- 28
- Konu Sahibi ucanfiller
-
Ya benim dün karından kesem göründü ancak 2 embriyo gönderilmişti doktor dedi istersen vajinal da bakalım belki diğer keseyi görürüz hocam zararı yoksa bakın dedim yok hiçbir zararı ilk 3 ayda ultrason alttan yapılır zaten dedi güvendim yaptırdım çok şükür bir şey de olmadı zaten fitilden dolayı afedersin o bölge hep ıslak olduğu için kolay girdiBende bugün gördüm kesemi ama muayeneden sonra kan geldi Vajinal muayene oldum diye sanırım insan yine de endişeleniyor
Hayır canım ayrı keseTek embriyo ikimizj
Evet anca gözüküyormuş bana da o yüzden iki hafta sonra dediler. Evet zaman geçmiyor. Transfer sonrası falan nasıl beklemişim diyorum bazenBenimde dün kesem göründü, keseme bakan doktor haftaya cuma gel kalp atışı için ama tüp bebek doktorum 2 hafta sonra git dedi. Muhtemelen bende ikisinin arasında bir tarihte gideceğim çünkü cidden zaman geçmiyor
Beraber bekleyelim canım sanırım senle sürecimiz aynı tamamen. 15 Eylül transfer değil miEvet anca gözüküyormuş bana da o yüzden iki hafta sonra dediler. Evet zaman geçmiyor. Transfer sonrası falan nasıl beklemişim diyorum bazen
Olur canım hayır 12 si benim ama yakınızBeraber bekleyelim canım sanırım senle sürecimiz aynı tamamen. 15 Eylül transfer değil mi
Aynen canım yakınız, ben bi 10 gün sonra kalp atışı için giderim büyük ihtimalleOlur canım hayır 12 si benim ama yakınız
Ben 16 sında gideceğim canım. İnşallah her şeyimiz hep yolunda gitsinAynen canım yakınız, ben bi 10 gün sonra kalp atışı için giderim büyük ihtimalle
Yaa bende 17sinde randevu aldım. İnşallah önce senin sonra benim güzel haberlerimizi paylaşırızBen 16 sında gideceğim canım. İnşallah her şeyimiz hep yolunda gitsin
Amin canım inşallahYaa bende 17sinde randevu aldım. İnşallah önce senin sonra benim güzel haberlerimizi paylaşırız
Ozaman cozuldukce iyiye gitmiş değeriTek embriyo 6. Gün 3bb dediler ama transferde 4 falan demişlerdi hocaya
İnşallah tutunur acaba idrarda 7. Gün cikarmiOzaman cozuldukce iyiye gitmiş değerii
Ben hep 7. Günü öğrendim şu son transferimi bekledim doktorumun dedigi 9 günü yaptım direk kan testiniİnşallah tutunur acaba idrarda 7. Gün cikarmi
Ben de 9 yaptırdım 270 çıktı 7de de çıkar düşükte olsa benceİnşallah tutunur acaba idrarda 7. Gün cikarmi
Acaba nasil bir duygu o duyguyu tadacakmiyim ilki negatif oldu 2. BuBen hep 7. Günü öğrendim şu son transferimi bekledim doktorumun dedigi 9 günü yaptım direk kan testini
Idrarda degilmi 10 gunde kan ver demiştiBen de 9 yaptırdım 270 çıktı 7de de çıkar düşükte olsa bence
İnşallah tez zamanda sizinde kucaginiz sağlıkla dolar stres yapmayınAcaba nasil bir duygu o duyguyu tadacakmiyim ilki negatif oldu 2. Bu
Bana da 12 günde kan ver dedi ama ben 8 de idrarda gördüm 9 da kandaIdrarda degilmi 10 gunde kan ver demişti
İnşallah canimİnşallah tez zamanda sizinde kucaginiz sağlıkla dolar stres yapmayın
İlkinde 12 kan verdim negatifdi 8 9 idrarda verdim negatifdiBana da 12 günde kan ver dedi ama ben 8 de idrarda gördüm 9 da kanda
İnşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağına alırsın canımİlkinde 12 kan verdim negatifdi 8 9 idrarda verdim negatifdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?