- Konu Sahibi ucanfiller
-
Nasıl geçti muayene umarım herşey güzel geçmiştirBen de 18 eylülde transfer olmuştum ultrason günüm cuma günü. Hiçbir belirtim yok korkuyla bekliyorum
Nasıl geçti muayene umarım herşey güzel geçmiştir
Çok şükür iyiydi gördük, 2 hafta sonrasına kalp atışı için randevu verdiler. İnşallah sağlıkla duyarız kalp atışını daNasıl geçti muayene umarım herşey güzel geçmiştir
Çok şükürÇok şükür iyiydi gördük, 2 hafta sonrasına kalp atışı için randevu verdiler. İnşallah sağlıkla duyarız kalp atışını da
Evet gördüm çok şükür'
Çok şükürkalbide gördünüzmü ?
Bendede aynı durum bu sefer inşallah olacakEvet gördüm çok şükürdaha önceden kaybım olduğu için çok korkuyordum hala korku içindeyim. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Selam canım nasıl geçti bugün nasılsın ?Bende cumartesiyi iple çekiyorum kalp atışı için
Çok şükür kalp atışını duyduk her şey yolunda sen naptınnn ? Gittin mi doktoraSelam canım nasıl geçti bugün nasılsın ?
Süper :) evet çok şükür herşey yolundaÇok şükür kalp atışını duyduk her şey yolunda sen naptınnn ? Gittin mi doktora
Meehaba acınız için çok üzgünüm. Ama değerleriniz böyle güzel artarken bebeklerin düşmesini ne tetiklemiş olabilir acaba? Merak ettiğim bir şey var. Randevunuz da vajinal ultrason ile mi bakılmıştı? Fakat %1 bile olsa risk olduğu söyleniyor. umarım en yakın zaman da bebeklerinizi yeniden kucağınıza almanız nasip olur6.gün 46.5 8.gün 116.80 10.gün 255 13.gun 989 16.gun 3550 cikmisti
Bende 15 Ekim yani 4 gün oldu merakla bekliyoruz15 eylülde embriyo transferi oldum. İlk sürecim. Benimle aynı veya yakın günlerde olanlar var mı
6+4 de duydum canım benKızlar 15 eylülde transfer olanlar kalp atışını ne zaman duydunuz lütfen yazar mısınız çok önemli
Tarih olarak aklınızda mı acaba, ben dün gittim doktor dedi bebeğin kalp atışı beklenenden az Bradikardik kalp atışı var dedi çok korkuyorum bir şey olur diye6+4 de duydum canım ben
Geçen hafta gittim ben inşallah anlık bi durumdur isterseniz tekrar başka bi doktora gözükün içiniz rahat etmesi adınaTarih olarak aklınızda mı acaba, ben dün gittim doktor dedi bebeğin kalp atışı beklenenden az Bradikardik kalp atışı var dedi çok korkuyorum bir şey olur diye
Öyle yapacam bende hafta içi tekrardan bir doktora gideceğimGeçen hafta gittim ben inşallah anlık bi durumdur isterseniz tekrar başka bi doktora gözükün içiniz rahat etmesi adına
Evet değerlerim çok guzeldi ikizdi Aciklama olarak genetiksel olabilir dendi bı oğlum var aslında tedaviye başlarken de sormuştum genetik testi filan yapicazmi diye gerek yok bı çocuğun var zaten yaşında genç denildi sadece düşük sebebi belli olmadı yani ekstra tahlil filanda olmadı öncesinde sadece üstten bakildi ultrasonla ama hicbirsey yoktu aslında yatıyordum bı anda Ağrı girdi ve gittiler ben kendimce sebepler ariyorum grip oldum ateşim çıktı acaba bagisikligimmi düştü diye düşünüyorum sürekliMeehaba acınız için çok üzgünüm. Ama değerleriniz böyle güzel artarken bebeklerin düşmesini ne tetiklemiş olabilir acaba? Merak ettiğim bir şey var. Randevunuz da vajinal ultrason ile mi bakılmıştı? Fakat %1 bile olsa risk olduğu söyleniyor. umarım en yakın zaman da bebeklerinizi yeniden kucağınıza almanız nasip olur
Çok üzüldüm canım rabbim inşallah tekrardan sağlıkla nasip ederEvet değerlerim çok guzeldi ikizdi Aciklama olarak genetiksel olabilir dendi bı oğlum var aslında tedaviye başlarken de sormuştum genetik testi filan yapicazmi diye gerek yok bı çocuğun var zaten yaşında genç denildi sadece düşük sebebi belli olmadı yani ekstra tahlil filanda olmadı öncesinde sadece üstten bakildi ultrasonla ama hicbirsey yoktu aslında yatıyordum bı anda Ağrı girdi ve gittiler ben kendimce sebepler ariyorum grip oldum ateşim çıktı acaba bagisikligimmi düştü diye düşünüyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?