15 Eylülde embriyo transferi olanlar

6.gün 46.5 8.gün 116.80 10.gün 255 13.gun 989 16.gun 3550 cikmisti
Meehaba acınız için çok üzgünüm. Ama değerleriniz böyle güzel artarken bebeklerin düşmesini ne tetiklemiş olabilir acaba? Merak ettiğim bir şey var. Randevunuz da vajinal ultrason ile mi bakılmıştı? Fakat %1 bile olsa risk olduğu söyleniyor. umarım en yakın zaman da bebeklerinizi yeniden kucağınıza almanız nasip olur

Kızlar 15 eylülde transfer olanlar kalp atışını ne zaman duydunuz lütfen yazar mısınız çok önemli

Tarih olarak aklınızda mı acaba, ben dün gittim doktor dedi bebeğin kalp atışı beklenenden az Bradikardik kalp atışı var dedi çok korkuyorum bir şey olur diye
Geçen hafta gittim ben inşallah anlık bi durumdur isterseniz tekrar başka bi doktora gözükün içiniz rahat etmesi adına

Evet değerlerim çok guzeldi ikizdi Aciklama olarak genetiksel olabilir dendi bı oğlum var aslında tedaviye başlarken de sormuştum genetik testi filan yapicazmi diye gerek yok bı çocuğun var zaten yaşında genç denildi sadece düşük sebebi belli olmadı yani ekstra tahlil filanda olmadı öncesinde sadece üstten bakildi ultrasonla ama hicbirsey yoktu aslında yatıyordum bı anda Ağrı girdi ve gittiler ben kendimce sebepler ariyorum grip oldum ateşim çıktı acaba bagisikligimmi düştü diye düşünüyorum sürekli

Çok üzüldüm canım rabbim inşallah tekrardan sağlıkla nasip eder

Merhaba benimde dün 6.günümdü dayanamadim
Kan testi yaptirdim 76 cikti. Ama dün aksamdan beri az az pembe renkli akintim oluyo acik pembe ic camasirima gelmiyo ama peceteye geliyo yasayan varmi böle bi durum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…