- 28 Ağustos 2023
- 1.447
- 367
- 53
- Konu Sahibi ucanfiller
-
İnşallah Allah razı olsunİnşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağına alırsın canım
Beta degerleriniz kaç kac cikmistiBende bugün canım tek beklerken ikiz şoku hala atlatmış değiliz kalp atimlari için 2 hafta sonraya gün verildi geçmek bilmez simdi
6.gün 46.5 8.gün 116.80 10.gün 255 13.gun 989 16.gun 3550 cikmistiBeta degerleriniz kaç kac cikmisti
Yok canım ne dedi doktor peki kanama yok dediyse sorun yoktur herhalde keseyi gördün değilmiKızlar pembe lekelenme yaşayan var mı? Doktora gittim kanama yok dedi ama her gün pembe leke geliyor nerdeyse
Kan uyuşmazlığı var ondan olabilir dedi iğnesini yaptı. Keseyi gördüm canım haftasonu da kalp atışı için gideceğiz ama insan pembe leke gördükçe tedirgin hissediyorYok canım ne dedi doktor peki kanama yok dediyse sorun yoktur herhalde keseyi gördün değilmi
Tamam ozaman doktor öyle diyorsa zaten birşey yoktur canını sıkma sen yolk kesesinden görmüşmüydün bende bugün kese gördüm ama yolk kesesi yoktu dahaKan uyuşmazlığı var ondan olabilir dedi iğnesini yaptı. Keseyi gördüm canım haftasonu da kalp atışı için gideceğiz ama insan pembe leke gördükçe tedirgin hissediyor
Evet doktor yolk kesesi de var dedi ama nokta kadar bi şey nasıl anladılar bilmiyorumTamam ozaman doktor öyle diyorsa zaten birşey yoktur canını sıkma sen yolk kesesinden görmüşmüydün bende bugün kese gördüm ama yolk kesesi yoktu daha
Evet doktor yolk kesesi de var dedi ama nokta kadar bi şey nasıl anladılar bilmiyorum
Kan sulandırıcı kullanıyorsan kes ilacı coraspin kanama yapıyor oksapar iğne kullan tavsiyemKan uyuşmazlığı var ondan olabilir dedi iğnesini yaptı. Keseyi gördüm canım haftasonu da kalp atışı için gideceğiz ama insan pembe leke gördükçe tedirgin hissediyor
Evet doktorum da bir hafta keselim dedi canımKan sulandırıcı kullanıyorsan kes ilacı coraspin kanama yapıyor oksapar iğne kullan tavsiyem
İyidir bekliyorum kalp atışını heyecan ve stresleKızlar son durumlarınız ne nasılsınız?
Bende heyecanla yolk kesesini bekliyorum geçen gittimde daha henüz yoktuİyidir bekliyorum kalp atışını heyecan ve stresle
Ben de 18 eylülde transfer olmuştum ultrason günüm cuma günü. Hiçbir belirtim yok korkuyla bekliyorumKızlar son durumlarınız ne nasılsınız?
Bende cumartesiyi iple çekiyorum kalp atışı içinKızlar son durumlarınız ne nasılsınız?
Normalmiş bende de ara ara oluyor sancıBende heyecanla yolk kesesini bekliyorum geçen gittimde daha henüz yoktu
Bugünde sancım var sanki adet olacakmışım gibi bu haftalarda olurmu öyle daha ?
Yolk kesesini göremeyip ağrı olunca bir an korku bastı yoksa şimdiye kadar hep iyidimNormalmiş bende de ara ara oluyor sancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?