Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 eylülde sonuç alacaklar kaç kişiyiz hadi toplanalım
siber,yasminm kızlar saolun ya moral verdınız ama bızlerı iyi anlarsınız ilk haberi aldıgımda hersey bıttı dedım ama allah buyuk inşallah bıdaha kı sefere
canım benim ilk denememde dondurulmuşum bile yoktu zaten zar zor döllenmişlerdi kaliteleride iyi değildi.ikincisinde hem daha fazla döllendiler hem kaliteleri daha iyiydi.O yüzden hiç bir şey belli olmuyo sizde inşallah göreceksiniz.Bende o zaman birkaç gün çok üzüldm sonrada yeni bir merkez aramaya başladım. 7 ayda 2 kez denedim.hiç pes etmemek lazım.Biliyorum o psikoloji çok zor ama alacağınız sonuç her şeye değer.
arkadaşlar allah hayırlısını versin, üzülmek çözüm değil morelimizi yüksek tutalım, Her şey allahın elinde az sonra bu dünyadan göçmeyeceğimiz ne malum. Yaşadığımız sürenin tadını çıkaralım. bugün kendinize sizi mutlu eden şeylerin listesini yapın, göreceksinizki sizi hayata bağlayan okadar çok şey varki aslında, şimdilik birer çocuk sahibi olamasakta bizler çok mutluyuz.
evet canım ben 2. denemede kaldım ilk denememde 3 tane transfer edildi 5. gün.
2 tanede embriyo artmıştı tutacak gözüyle baktığımız için dondurmamıştık bile 2. de tekrar uzun protokol ile tedavi oldum çok şükür oldu.darısı isteyen herkesin başına inşallah
Umarım bende sibercim kadar şanslı olurum. Gerçi tüm taktikleri aldım kendisinden inş. transferimde bende bunları uygulayacağım. Allah herşeyde hayırlısını versin inş.
Umarım bende sibercim kadar şanslı olurum. Gerçi tüm taktikleri aldım kendisinden inş. transferimde bende bunları uygulayacağım. Allah herşeyde hayırlısını versin inş.