15 eylülde sonuç alacaklar kaç kişiyiz hadi toplanalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi beryu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dayanamayıp idrar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı şimdi çok merak ediyorum
Tek çizgi çıksa bile bu bir şey demek değildir önemli olan kan tahlili, eğer değer 50 nin altında ise idrarda çıkmaz, bazı kişilerde idrarda hiç çıkmayabiliyormuş.

hadi kızlar sayılı saatler kaldı allahım inşallah bızımde yuzumuzu guldurur yarın buyuk gun rabbım burdan hepımızın hamıs haberlerı vermesını nasıp etsın amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

inşallah bu mübarek günlerde 15 eylül listesinin hepsi hamile kalır:Saruboceq:

allahım inşallah listede hepimiz hamile oluruz ne güzel olur kızlar lekelenmesi olan varmııııııııııı

kızlar ya ben çok kötüyüm sankı kotu sonuc alacakmısım gıbı gelıo cok stres oldum bugunde test yapmak ıstemıyorum hersey gununde olsun dıye rabbım inşallah hepımızınyuzunu guldurur amiiiiin

kızlar ya ben çok kötüyüm sankı kotu sonuc alacakmısım gıbı gelıo cok stres oldum bugunde test yapmak ıstemıyorum hersey gununde olsun dıye rabbım inşallah hepımızınyuzunu guldurur amiiiiin

bencede yaptırma artık zaten ne kaldıki sonra sende benim gibi tek çizgi falan çıkarsa çok üzülürsün sadece hepimiz için çoook dua edelim:Saruboceq:

allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürür amiiiiiin

kızlar idrar tahlilinden sonra dayanamayıp kan tahlili yaptırdm sonuç pozitif değer 348 yarın sizinde iyi haberlerinizi alırım inşallah hala inanamıyorum

kızlar idrar tahlilinden sonra dayanamayıp kan tahlili yaptırdm sonuç pozitif değer 348 yarın sizinde iyi haberlerinizi alırım inşallah hala inanamıyorum

:nazar:ilk tebrik eden benimmmmm, superrrr hayirli olsun canim degerin cok guzel cikmis...darisi listedki butun kizlara veeeeee butun annis olmak isteyenlerehihoyyyt

:lepi::Saruboceq::nazar::CüvCüv: canım tebrik ederim bitanem bende tüp bebekle hamiş kalanlardanım 9 haftalık hamişim şükürler olsun ama bu bölümü bir türlü bırakamadım hamiş kalmama rağmen çok mutlu oluyorum hamiş haberlerini aldıkca rabbim değerini kat kat katlamasını nasip eğler inşallah canım 9 ay sonrada kucağına almayı nasip eğlesin inşallah amin:Saruboceq:

bu arada sonuç bekleyen diğer anne adaylarınada bu mutluluğu yaşatır inşallah rabbim amin kalbim sizlerle canım can yoldaşlarım

çok taşekkür ederim canım rabbim bütün aniş olmak isteyenlere nasip etsin .yarında böyle güzel haberler alırız inşallah

zeyra çok teşekkür ederim.allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. darısı bütün hamiş kalmak isteyenlerin başına

yasmin gözün aydın,inşllah herkes bizim gibi sonuçlar alır.bence nazlının kanaması da yerleşme kanaması.inşallah güzel haberler artar.

yasminm canım tebrik ederim bu çok guzel bır haber allahım hayırlısı ile kucagına almayıda nasıp etsın darısı bızlerın basına ben cok korkuyorum ne olur dualarınızı esırgemeyın allahım isteyen herkese nasıp etsın inşallah yarın dılerım rabbımden lıstemızdekı herkes hamıs haberı verır

beryu...................15...................................senağlama:Saruboceq::Saruboceq:
narkoz.................15...................................:CüvCüv::nazar::nazar:
yasminm..............15....................................:CüvCüv::nazar::nazar:
nazlı28.................15....................................senağlama:Saruboceq::Saruboceq:
listenin ilk bebişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiii[/QUOTE]

listenin ikinci bebişide geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii darısı bızlerın basına inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
yasminm canım tebrik ederim bu çok guzel bır haber allahım hayırlısı ile kucagına almayıda nasıp etsın darısı bızlerın basına ben cok korkuyorum ne olur dualarınızı esırgemeyın allahım isteyen herkese nasıp etsın inşallah yarın dılerım rabbımden lıstemızdekı herkes hamıs haberı verır

canim o korku hepimizde var galiba, ben de cuma gunu alcam sonucumu, zaman yaklastikca bir endise korku duygusallik aldi beni.dualarim seninle Allah insallah bizlere de o duyguyu nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: insallah hepinizin adinin yaninda nazar boncklari olacak yarin AMINNNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X