Merhabalar okudum yazdıklarını ben de yaklaşık 5,5 ay evvel doğum yaptım ve bu süreçte 35 kilo aldım doğumun verdiği metabolizma yavaşlığından dolayı çok zor kilo veriyorum ama şunu söyleyeyim ben de anca ayda bir kilo verince yumurta diyeti yapmaya karar verdim ve 6 gün yaptım ama sizinki gibi değil sabah en az üç yumurta ve bir büyük yeşil elma elmaya tarçın mutlaka döktüm ve yumurtaya bol baharat ekledim sabah ve öğlen bu şekilde beslendim ve mümkün olduğunca kahvaltımı geç yapmaya çalıştım tok hissetmediğim zaman bir yunurta daha haşladım o konuda çekinmedim akşam da 3 dolu yemek kaşığı yulaf bir çay bardağı süt ve yaklaşık o kadar suyla lapa yapıp içine keten tohumu kuru erik çiğ badem ve tatlansın diye tarçın ile elma suyu konsantresi koydum ve öğünlerde yeşil çay ile kiraz sapı içtim tabii su da var 2,5 litre kadar kusura bakmayın uzun oldu fayda gördüm size de tavsiye ederim denemek isterseniz,2 elma yarım limonlu su ile yola devam
yulafı hafta sonları hayatıma sokmak benim için daha kolay hafta sonu akşam öğününde deneyeceğim lapa ve kuru erik kayısı güzel olabilir tavsiyeler için çok teşekkür ederim umarım ideal kilomuza yakın biyerlerde oluruz hepimiz...Merhabalar okudum yazdıklarını ben de yaklaşık 5,5 ay evvel doğum yaptım ve bu süreçte 35 kilo aldım doğumun verdiği metabolizma yavaşlığından dolayı çok zor kilo veriyorum ama şunu söyleyeyim ben de anca ayda bir kilo verince yumurta diyeti yapmaya karar verdim ve 6 gün yaptım ama sizinki gibi değil sabah en az üç yumurta ve bir büyük yeşil elma elmaya tarçın mutlaka döktüm ve yumurtaya bol baharat ekledim sabah ve öğlen bu şekilde beslendim ve mümkün olduğunca kahvaltımı geç yapmaya çalıştım tok hissetmediğim zaman bir yunurta daha haşladım o konuda çekinmedim akşam da 3 dolu yemek kaşığı yulaf bir çay bardağı süt ve yaklaşık o kadar suyla lapa yapıp içine keten tohumu kuru erik çiğ badem ve tatlansın diye tarçın ile elma suyu konsantresi koydum ve öğünlerde yeşil çay ile kiraz sapı içtim tabii su da var 2,5 litre kadar kusura bakmayın uzun oldu fayda gördüm size de tavsiye ederim denemek isterseniz,
bu arada öküzlüğümün kusuruna bakma noolu heyecandan dalmışım merhabalar umarım ideal kilona yakınsındır şuan.. hamilelikten sonra alına kilolar kısa zamanda alındığı için oturmuş kilolara göre daha çabuk verilebilir yani son giren ilk çıkar kısa zamnad giren kısa zamanda çıkar ..vs gibi inşallah seninki öyle olur yada olmuştur. ama yumurta diyeti biliyosun böyle şok bi diyet gibi ben daha çok ondan esinlenip onu biraz daha yumuşatarak kendime uydurarak bi deneme yapmaya çalışıyorum şuan bide yeme istemelerime dayanmaya çalışıyorum...hatta inşallah kendimce bi hale yola koyup hep devam edilebilir bi şekle soksam bu diyeti çok harika olur bakalım nasip..Merhabalar okudum yazdıklarını ben de yaklaşık 5,5 ay evvel doğum yaptım ve bu süreçte 35 kilo aldım doğumun verdiği metabolizma yavaşlığından dolayı çok zor kilo veriyorum ama şunu söyleyeyim ben de anca ayda bir kilo verince yumurta diyeti yapmaya karar verdim ve 6 gün yaptım ama sizinki gibi değil sabah en az üç yumurta ve bir büyük yeşil elma elmaya tarçın mutlaka döktüm ve yumurtaya bol baharat ekledim sabah ve öğlen bu şekilde beslendim ve mümkün olduğunca kahvaltımı geç yapmaya çalıştım tok hissetmediğim zaman bir yunurta daha haşladım o konuda çekinmedim akşam da 3 dolu yemek kaşığı yulaf bir çay bardağı süt ve yaklaşık o kadar suyla lapa yapıp içine keten tohumu kuru erik çiğ badem ve tatlansın diye tarçın ile elma suyu konsantresi koydum ve öğünlerde yeşil çay ile kiraz sapı içtim tabii su da var 2,5 litre kadar kusura bakmayın uzun oldu fayda gördüm size de tavsiye ederim denemek isterseniz,
Estağfurullah seni anlıyorum bana da çevremde herkes kilo vermişsin yeter bu kadar falan yapıyor ama ben kendimi mutlu hissetmiyorum en azından aldığım kiloları vermem lazım belki daha çabuk giderdi ama benm metabolizmam ekstra yavaş şu an şöyle dşyeyim sana bu anlattığım şekilde diyeti yapanlar 10 günde 5-6 kilo arası veriyorlar ben de resmen 100 gram 100 gram veriyorum aslında şu da var kafaya takınca da gitmiyor sanırım sağlıklı beslenip gerçketen sağlıklı ama zamana bırakmak lazım, bu arada kalorisi düşük karabuğday patlağı var o açlığını mide suyunu bastırır bak bir dilimi 30 kalori falan onu al bencebu arada öküzlüğümün kusuruna bakma noolu heyecandan dalmışım merhabalar umarım ideal kilona yakınsındır şuan.. hamilelikten sonra alına kilolar kısa zamanda alındığı için oturmuş kilolara göre daha çabuk verilebilir yani son giren ilk çıkar kısa zamnad giren kısa zamanda çıkar ..vs gibi inşallah seninki öyle olur yada olmuştur. ama yumurta diyeti biliyosun böyle şok bi diyet gibi ben daha çok ondan esinlenip onu biraz daha yumuşatarak kendime uydurarak bi deneme yapmaya çalışıyorum şuan bide yeme istemelerime dayanmaya çalışıyorum...hatta inşallah kendimce bi hale yola koyup hep devam edilebilir bi şekle soksam bu diyeti çok harika olur bakalım nasip..
Ben şimdi catsecret diye kalori sayma programı var onu indirdim ordan vermek istediğim kilo miktarını galan girdim kalori saymaya başladım ona da bakabişirsinEstağfurullah seni anlıyorum bana da çevremde herkes kilo vermişsin yeter bu kadar falan yapıyor ama ben kendimi mutlu hissetmiyorum en azından aldığım kiloları vermem lazım belki daha çabuk giderdi ama benm metabolizmam ekstra yavaş şu an şöyle dşyeyim sana bu anlattığım şekilde diyeti yapanlar 10 günde 5-6 kilo arası veriyorlar ben de resmen 100 gram 100 gram veriyorum aslında şu da var kafaya takınca da gitmiyor sanırım sağlıklı beslenip gerçketen sağlıklı ama zamana bırakmak lazım, bu arada kalorisi düşük karabuğday patlağı var o açlığını mide suyunu bastırır bak bir dilimi 30 kalori falan onu al bence
mümkün tabi benim içinde ki ben zaten çok severek yemem özellikle haşlama yumurtayı oyuzden genelde tereyağında kırıp tüketiyorum :)Böyle birşeyi yaparsam sanırım ömür boyu yumurtadan soğurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?